jel neko mozda ima broj neke vile u Nei Pori,apartmani i tome slicno...hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ima neko neka iskustva sa Belvi Travelom? Gledam njihovu ponudu za Zakintos pa me zanima da li je sve kao sto pise? Jer bih htela da idem ove godine.
Hvala
jel neko mozda ima broj neke vile u Nei Pori,apartmani i tome slicno...hvala
Postoje neke agencije, doduse iz Beograda, preko kojih mozes uplatiti samo put, bez aranzmana, i onda sama po svom planu kud god hoces... Viza se regulise takodje preko njih, grupna... Putovala sam tako prije 3 godine, vise puta, takodje i neki moji prijatelji.
jel ti nije tesko da mi napises koje su to agencije?
hvala![]()
Sto se Nei porija tice, lezaljke su 2-2,5 evra, dobijes i pice za to, a po restoranima je pica oko 7 - 9 evra, 6 evra porcija lignji (ali ruznih), spagete oko 5...
6 evra porcija lignji (ali ruznih),
Van sezone ne znam ali u spicu su cene malo visoke,,,kako za koga.
Jedna od stvari koja mi se sviđa kod Grka je da ne podižu cene (mislim na prehrambene proizvode) usred sezone. Oni ih, doduše podižu STALNO, svakodnevno, tokom CELE godine.....ali ipak ne ono pokvareno, kao u Crnoj Gori : ''SAD ĆEMO DA VAS ODEREMO'' u julu i avgustu .....
Što se tiče cene smeštaja, to je potpuno normalno, u celom svetu, da u određeno godišnje doba budu paprene...
U Grčkoj je to CEO AVGUST, iz razloga što imaju kolektivni godišnji odmor, i onda se pola Grčke sjuri na more. Treba to i unovčiti ...
Plus što, iz istih razloga, u avgustu u Grčku dođe blizu 2 MILIONA Italijana.
I PLUS redovni turisti....nastaje OPŠTI HAOS.
Ko ne mora da ide baš tada, treba da izbegava Grčku u avgustu !
Ja sam isla proslog leta sa njima na Tasos i bila sam zadovoljna. Ispostovano je sve sto je obecano, sve u svemu nisu losi.
Ne mogu ti reci za Zakintos, obzirom da nisam tamo bila, ali smestaj je OK, uglavnom je bilo sve onako kako su nam i rekli i kako je pisalo, autobus je bio dobar, pauze su pravili taman koliko treba – ni premalo ni previse, predstavnica agencije je jedna simpaticna devojka, uvek spremna da priskoci u pomoc ako zatreba (nadam se da su im i ostali predstavnici takvi)...Eto, toliko, nadam se da sam ti bar malo pomogla.![]()