sch
Aktivan član
- Poruka
- 1.942
1. Kraj juna je ustvari početak jula, zar ne ?
2. Grčka je širok pojam, zavisi G D E idete .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za 1. maj se u regiji oko Soluna NE MOŽE kupati !
Čak i ja, koji imam nadimak MORŽ, zato što se kupam i za Novu Godinu na Halkidikiju, priznajem da je prehladno. Kupam se ja i u Dunavu u martu. NEMA baš velike razlike u temperaturi vode ....
Za prošli prvi maj sam se kupao na Halkidikiju, a drugar je stajao u vodi do članaka i pričao mobilnim. Za vreme razgovora se prehladio !
Daklem....ZABORAVITE kupanje za 01. maj na severu Grčke.
1. Kraj juna je ustvari početak jula, zar ne ?
Kraj juna je ubedljivo najbolji period za Halkidiki.U pravu si ......
Mislim na drugi prst Halkidiki
Uzimajući u obzir sve tvoje željice, koliko je meni poznato, teško da neka agencija radi takve aranžmane!Pozdrav!
Namjeravam sredinom Maja odleprsati do Grcke! Imam jednu malu dilemu pa bih vas molila za pomoc: Uzecu dvanaestodnevni aranzman preko agencije, a u opciji su Paralia, Olympic beach i Xalkidiki(Poluxrono, Xanioti). Na bilo kojem od ovih mjesta cu samo prenociti, a vec sljedeceg dana se uputiti za Solun, gdje gostuje Nikos Vertis kojeg naprosto moram vidjeti) Eh, potom slijedi Athina gdje cu se "udomaciti" do dana polaska. Mozete li mi reci, uzimajuci u obzir ove moje zeljice, koja mi je opcija najbolja, dakle koji aranzman da uzmem?
Unaprijed hvala!!!
Kraj juna je ubedljivo najbolji period za Halkidiki.
Dan je tada najduži, temperatura nije prevelika, a more se već dovoljno ugrejalo. I nije još velika gužva....
Lep provod !
Kolima je verovatno najbolje ali ja sama vozim a i neznam kako bi se smestile i dve devojcice i tri devojke znaci koji prevoz
.... - imate onaj mali stočić, pa možete na jedan da stavite pečeno pile, a na drugi pivo
Ma.... STOTINU razloga .....
Kolima je verovatno najbolje ali ja sama vozim a i neznam kako bi se smestile i dve devojcice i tri devojke znaci koji prevoz?
Citat:
Original postavio sch
.... - imate onaj mali stočić, pa možete na jedan da stavite pečeno pile, a na drugi pivo
Ma.... STOTINU razloga .....
To je akcija !
A moze da stane i nekoliko paradajza, onako u komadu, pa ih bez secenja zagrizete, a ono sve curi niz bradu, pa jos oljustite po koje bareno jaje i izvadite taze opran mladi luk sa sve zelenim percinima, tek da "zamirise" ceo kupe...Koliko li smo samo puta gledali opisanu scenu na relaciji Beograd - Bar ili nekada davno na relaciji Beograd - Pula.
ŽIVA ISTINA, jednom kad sam išao vozom za Pulu ( Ah prelepa Verudela....) neki deda je imao balon rakije i položio ga je iznad mene na onu policu. Ja sam spavao, a to je polako kapljalo na mene. Kad sam se probudio, bio sam skoro okupan .....Katastrofa