ivanica1984
Početnik
- Poruka
- 17
Ali je izgleda problem doci do Krfa, zbog pozara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno. ja dalje od Solunske regije ne bih išao.ivanica1984:Ali je izgleda problem doci do Krfa, zbog pozara
ivanica1984:Kako stvari stoje nista od letovanja, ma samo da njima bude ok, bice letovanja sladaca godine
ajvan:Da li je neko išao u region Pilion (Volos, Kala Nera, Damuhari,...)? Magic-ova ponuda za ovaj deo izleda sjajno, a i na internetu se da naći mnoštvo divnih slika i informacija. Međutim, ja sam čula da je taj deo prilično zagađen jer je u Larisi smeštena neka silna industrija?!
Pa ja zivim u Grckoj i vidim na TV-u, vec je bilo i javno zahvaljivanje premijera grcke svima na pomoci, pocele su sada druge teme i isplate novca ljudima koji su ostali bez kuca, prikupljanje pomoci i sl. Pozari su ugaseni, jedino ja mislim jos na ostrvu Evia da je ima neki pozar, ali to je to.ivanica1984:Tamigo, odakle ti ta informacija i koliko je sigurna?![]()
![]()
Tamigo, hvala na ovim ipak pozitivnijim vestima. KOd nas se ipak danas spominu novi pozari i to kod Kavale i jos negde na severu Grcke. Da li imas nekih informacija o tome? Trebalo bi da idemo na Tasos za 5 dana.Tamigo:Pa ja zivim u Grckoj i vidim na TV-u, vec je bilo i javno zahvaljivanje premijera grcke svima na pomoci, pocele su sada druge teme i isplate novca ljudima koji su ostali bez kuca, prikupljanje pomoci i sl. Pozari su ugaseni, jedino ja mislim jos na ostrvu Evia da je ima neki pozar, ali to je to.
Pozdrav Anubise!anubisgrau:ja sam prosle godine proveo 10 dana u damuhariju, istrazujuci pilion i proveo se fenomenalno, ali to tebi ne mora nista da znaci. mene zanima priroda, autenticna mesta koja turizam nije unistio, individualni a ne masovni turizam, ciste, lepe i praznjikave plaze, taverne kakve su nekada bile.
pilion je izuzetno cist i sacuvan u svom izvornom obliku, gradnja je zabranjena sem uz pridrzavanje tradicionalnog stila arhitekture.
i samo da ti kazem, pravi pilion je istocna obala na kojoj se nalazi cagarada, muresi i damuhari. volos definitivno ne spada u pilion, to je kaludjerica na moru, kala nera nista bitno bolje od toga, ajd da kazemo haj nehaj na grcki nacin.zaboravi na taj deo piliona koji gleda na zaliv u kome je volos, to nije vredno truda. seks pocinje kada predjes tih 60 km preko brda od volosa prema damuhariju i ostalim selima na istocnoj obali (2 sata voznje minimum).
ako bezih od hordi glupih turista i volis autenticnu grcku, pilion je najbliza destinacija srbiji na grckoj obali na kojoj to mozes da nadjes. mozda i na samotrakiju ali tamo nisam bio pa ne mogu da tvrdim.
http://www.gopelion.com/
ovo je link smestaja u kome smo bili, trazi tomasa (gazdin sin, genije, gazda i gazdarica su kreteni iz seresa, govore bugarski) i kazi da te salju prijatelji iz beograda, bice ti sva vrata otvorena. dovodili smo ga u beograd, otkinuo je.
prevoz moj auto, viza godisnji sengen (izvinjavam se, sticaj okolnosti), gazda mi nije trazio nista, nasao smestaj preko neta. snalazenjecrnicrnja:Pozdrav Anubise!
Drago mi je da si došao na ovaj forum jer vidim da imaš šta da kažeš.
Nego kako si došao tamo? Prevoz, viza, vaučer i sl.
TNXTamigo:Ako ima negde pozara to su manji i pod kontrolom. Na TV-u sad se samo prica o svemu sto se desilo i sta ce da rade i ko je kriv, o isplatama, pomoci i slicno. Ne pokazuju pozare osim snimke od pre, tako da za sada mislim da svi mirno mozete da krenete na odmore. Kad saznam nesto pribliznije za Kavalu, javljam