mobilni
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
nemam vremena....dezuramo (nekoliko stotina) dobrovoljaca na svakoj raskrsnici,sumarcima i brdima skiathosa.temperature su izuzetno visoke.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LJUDEI,MOLITE SE BOGU DA PADNE KISA!GORI SVE!
Trebao bih veceras krenuti u Grcku,u mjesto Nea Plaja
Nea Plaja, divno mesto. Ja bio ove godine u Dionisosu, pa nekoliko puta svracao u Plaju. Izuzetno skupo za nase uslove. Mislim da tamo nema opasnosti, ali u Grčkoj je uvedeno vanredno stanje, tako ako ikako možeš odloži put. Uhapšeno je dosta ljudi koji su podmetali požar (neka građevinaska mafija?) i raspisane su velike nagrade da se piromani uhvate. Mislim da je sad tamo izuzetno opasno ići. Velike su kontrole policije i svi su sumnjivi.candrbn:Trebao bih veceras krenuti u Grcku,u mjesto Nea Plaja.Kakva li je tamo situacija?Bio sam prije 5 godina tamo i mnogo mi se svidjelo.Sad idem na "nevidjeno",a ako neko moze da mi pomogne.Hvala
.Jutros sam se cuo s prijateljima koji su tamo na odmoru i oni kazu da je sve OKivanica1984:Kakvo je stanje sa ostrvom Krf, koliko je bezbedno otici tamo sada
Sta da vam kazem?ovo se ne opisuje.....dosao sam jutros sa Aselinosa i upalio tv......napokon su uhvatili pet IZRODA koji su palili.A nepoznata osoba je telefonom zvala TV BEST iz Kalamate i trazila od atinskih biznismena ostatak novca (700 000) za podmetnute pozare.300 000 evra su dobili pre mesec i po kao akontaciju....tesko je u to i poverovati....mirarbi:Hocemo, molicemo se za sve vas !!! Malopre sam gledala vesti na TV-u. Ono je stvarno strasno. Pomenuli su i nekih 2.000 ljudi koji su se okupili oko crkve, a okolo njih je vatreni obruc. Ko zna kakva ih sudbina ceka, jer kazu da nocu avioni ne mogu da zahvataju vodu iz mora i gase pozar. Neizmerno mi je zao bratskog grckog naroda i predivne Grcke.
Mobilni, ako mozes i kad mozes, izvestavaj nas o svemu, ne samo na Skijatosu.
Mislima smo uz vas...Neka samo padne KISA, KISA, KISA...
mobilni:Sta da vam kazem?ovo se ne opisuje.....dosao sam jutros sa Aselinosa i upalio tv......napokon su uhvatili pet IZRODA koji su palili.A nepoznata osoba je telefonom zvala TV BEST iz Kalamate i trazila od atinskih biznismena ostatak novca (700 000) za podmetnute pozare.300 000 evra su dobili pre mesec i po kao akontaciju....tesko je u to i poverovati....
Ne, na Krfu je veliki oprez i pripravno stanje, ali nema požara. Bar dosad.ginjasvinja:Ja sam juce cula da ima pozara i na Krfu, kazu mi ljudi videli na sajtu B92?! Gledam sajt, slusam vesti i ne cujem nista o tome...jaste li vi mozda culi nesto?
Ne, na Krfu je veliki oprez i pripravno stanje, ali nema požara. Bar dosad.
Ja svakako ne bih rizikovao.
NEMA POZARA NA KRFU I LEFKADImirarbi:Na Krfu je pocetkom avgusta bilo pozara i to u Kasiopiju. Sada ih izgleda nema, jer nisam videla Krf na spisku ostrva zahvacenih pozarom.