Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stvarno nam je zao, pratimo svaki izvestaj i ne mozemo da verujemo sta vas je zadesilo. Valjda ce stici sva ta obecana pomac, nadajmo se da ce vetar prestati i da ce mozda i kisa pasti. Pozdrav za Mobilnog i sve ostale koji dezuraju na Skijatosu.

LJUDEI,MOLITE SE BOGU DA PADNE KISA!GORI SVE!

Hocemo, molicemo se za sve vas !!! Malopre sam gledala vesti na TV-u. Ono je stvarno strasno. Pomenuli su i nekih 2.000 ljudi koji su se okupili oko crkve, a okolo njih je vatreni obruc. Ko zna kakva ih sudbina ceka, jer kazu da nocu avioni ne mogu da zahvataju vodu iz mora i gase pozar. Neizmerno mi je zao bratskog grckog naroda i predivne Grcke.

Mobilni, ako mozes i kad mozes, izvestavaj nas o svemu, ne samo na Skijatosu.

Mislima smo uz vas...Neka samo padne KISA, KISA, KISA...

Voleo bih da ne ureknem, ali svaki veći požar prati kiša, već zbog klimatskih okolnosti...
Prošle godine kada je goreo Halkidiki, pala je takva kiša, da su automobili završili u moru.
Nadajmo se da će to biti i sada, i to što pre !

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

candrbn:
Trebao bih veceras krenuti u Grcku,u mjesto Nea Plaja.Kakva li je tamo situacija?Bio sam prije 5 godina tamo i mnogo mi se svidjelo.Sad idem na "nevidjeno",a ako neko moze da mi pomogne.Hvala
Nea Plaja, divno mesto. Ja bio ove godine u Dionisosu, pa nekoliko puta svracao u Plaju. Izuzetno skupo za nase uslove. Mislim da tamo nema opasnosti, ali u Grčkoj je uvedeno vanredno stanje, tako ako ikako možeš odloži put. Uhapšeno je dosta ljudi koji su podmetali požar (neka građevinaska mafija?) i raspisane su velike nagrade da se piromani uhvate. Mislim da je sad tamo izuzetno opasno ići. Velike su kontrole policije i svi su sumnjivi.
Neka se neko javi ko živi u Grčkoj.

Predgradje Atine....

_44080199_athens416ugc.jpg

Pendeli

1ng2a.gif

Peloponez

27-08-07_87149_3.gif

27-08-07_87149_2.gif

PAPER_large.jpg

mirarbi:
Hocemo, molicemo se za sve vas !!! Malopre sam gledala vesti na TV-u. Ono je stvarno strasno. Pomenuli su i nekih 2.000 ljudi koji su se okupili oko crkve, a okolo njih je vatreni obruc. Ko zna kakva ih sudbina ceka, jer kazu da nocu avioni ne mogu da zahvataju vodu iz mora i gase pozar. Neizmerno mi je zao bratskog grckog naroda i predivne Grcke.

Mobilni, ako mozes i kad mozes, izvestavaj nas o svemu, ne samo na Skijatosu.

Mislima smo uz vas...Neka samo padne KISA, KISA, KISA...
Sta da vam kazem?ovo se ne opisuje.....dosao sam jutros sa Aselinosa i upalio tv......napokon su uhvatili pet IZRODA koji su palili.A nepoznata osoba je telefonom zvala TV BEST iz Kalamate i trazila od atinskih biznismena ostatak novca (700 000) za podmetnute pozare.300 000 evra su dobili pre mesec i po kao akontaciju....tesko je u to i poverovati....

mobilni:
Sta da vam kazem?ovo se ne opisuje.....dosao sam jutros sa Aselinosa i upalio tv......napokon su uhvatili pet IZRODA koji su palili.A nepoznata osoba je telefonom zvala TV BEST iz Kalamate i trazila od atinskih biznismena ostatak novca (700 000) za podmetnute pozare.300 000 evra su dobili pre mesec i po kao akontaciju....tesko je u to i poverovati....

Ovakve vesti su da te zaboli i mozak i srce i dusa.

Ovo je užas. Kažu da su izgoreli majka i njeno četvoro dece pokušavajući da ih spase.
Pa koji su to monstrumi.
Ne mogu da verujem da su grčki krimosi takav ološ. Pa zar sopstvenu zemlju zapaliti?!
kakva tragedija.
Užas.

Za one koji putuju kolima ili autobusom na Krf, okolina Janjine gori.Raspitajte se u agenciji, mada mislim da oni lažu da ne bi izgubili putnike. Najopasniji je sad odlazak na Krf jer se bukvalno prelazi cela teritorija Grčke, a i tamo su organizovana stalna dežurstva.

Uh, kakve fotografije...kakav izvestaj od Mobilnog i ostalih...

Glava me boli, a podjednako i srce.

Sta nam se to desava? Svi ti gradovi, crkve, svetkovine...su tamo hiljadama godina. Pa zar da sada u 21. veku gore? Kuda ide ovaj svet?

Back