Da li je neko putovao sa agencijom Stella-maris u Stavros?Kakav je smestaj i plaza u Beles beach-u?Svi o Stavrosu samo lose pisete a ipak turisti idu tamo.U cemu je problem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
emma05:NA OSTRVO BEZ KOLA???AKO HOCES DA SE SETAS....IMAS KNEZ MIHAILOVU.A EVO TI I PREDLOG,DA NE VOZIS 500KM SOLUN-ATINA+KROZ ATINU DO PIREJA:UDJES U BROD U SOLUNU I IZADJES NA IOSU.CENA ZA AUTO JE 117.40 EVRA...PA PRAVI MATEMATIKU.POZDRAVyevtich:Ma sve sam probao dear MalaAtina... Svaka kombinacija, i ne da izadje ispod 180E :-(
Ma kog ce mi vraga kola na ostrvu...
Ne znam koliki je Ios ali moje misljenje je da je glupo otici bilo gde bez kola. Pogotovo na ostrvima.
danijeladb:zaista sam šokirana, tražim savet pomoć, a dobijem na kraju komentar da sam snob!!!!!
Prvo, firmirano ne znači i jako skupo, a logično mi je bilo da u Grčkoj toga ima više nego kod nas, zato sam i pitala za informacije o šopingu...zaista ne razumem ovakve kometare, drugo, znam vrlo dobro gde se šta pravi jer , to mi je najuža specijalnost, u svakom slučaju, hvala onom ko mi je iskreno odgovorio i uputio me gde se šta otprilike nalazi...
hajde da ti objasnim o čemu se radi, da bi me bolje razumeo....rekoh zanimaju me firmirane stvari, nisam rekla kupiću ih, i NISAM REKLA DA MI JE TO BITNO...naravno da ima kvalitetne kineske robe, ZNAM TO ODLIČNO jer imam butik, zato me i zanimaju radnje i butici u Solunu, eto , nadam se da sad razumeš o čemu se radi, spajam lepo i korisno ovim letovanjem i zato me sve to i zanima...pre svega profesionalno, a naravno što da sebi nešto i ne kupim , još posebno ako je lepo i NIJE mi sa te strane bitno koja je marka, samo hoću da vidim kako to funkcioniše tamo..., jel sad malo jasnija moja molba da mi neko kaže gde ima najviše butika, radnji uopšte i gde je najbolje kupovati u Solunu ili u Grčkoj uopšte...u svakom slučaju hvala ti i na dosadašnjim odgovorima, i ne ljutim se naravno na tebe..pozz iz NSGSM doctor:I treba da budes sokirana, a ja ti upravo dajem savet, ako si normalna kupices ono sto ti se svidja pa makar bilo made in Zanzibar, ali tebi je bitno da je "firmirano" a ne interesuje te sto su ga firmirali kinezi. Pa zaboga, ima toliko kvalitetne robe iz kine i toliko shita sa zapada. Nemoj da budes kao one pevaljke sto bacaju pare na Luj Satro Viton samo zato sto je to IN, a torba je odvratna...
Ne ljuti se na mene, budi normalna, kupuj jeftinu kvalitetnu kinesku robu, sve ostalo je money for nothing
ΓΑΛΙΝΙ:![]()
Jumbo je ogromna prodavnica igračaka i opreme za decu. Ima ih posvuda u Grčkoj.
U Solunu se nalaze u centru, u jednoj sporednoj ulici pored luke. Ulica se zove 26th October & Kefaliinias.
Bliže odredište je kompleks namenjen kulturi - BILKA, koji je prekoputa. Tu se nalazi i jedan od najpoznatijih klubova za izlaske.