Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Problem je u tome sto ljudi u stavrosu nemogu da vide nesto mnogo dobrih kola, i dobrih klubova i ono velike trzne centre i tako to. U tome je problem. Navikli su svi kad odu u stranu zemlju da vide velika dobre gradjevine, mnogo dobrih kola, neku atraktivnu stvar i to je to. Stavros to neposeduje, ima jedan kruzni tok koji je navodno cetra mesta Stavros i prelepu po meni prelepu plazu. U krugu lukice moze se osetiti svez i jak miris ribe sto i mozda prija.

Mesto jos jos okruzeno i sa dva prelepa mesta Asprovaltom i Langadom... Zaista lepo mesto i ne mnogo skupo. Dosta se nasih ljudi moze naci u stavrosu sto preko agencija sto sopstveno sto su dosli svojim kolima.... Mozda se i neko upozna, zaista lepo..

Uzivajte, pozdrav !!!

emma05:
yevtich:
Ma sve sam probao dear MalaAtina... Svaka kombinacija, i ne da izadje ispod 180E :-(
Ma kog ce mi vraga kola na ostrvu...

Ne znam koliki je Ios ali moje misljenje je da je glupo otici bilo gde bez kola. Pogotovo na ostrvima.
NA OSTRVO BEZ KOLA???AKO HOCES DA SE SETAS....IMAS KNEZ MIHAILOVU.A EVO TI I PREDLOG,DA NE VOZIS 500KM SOLUN-ATINA+KROZ ATINU DO PIREJA:UDJES U BROD U SOLUNU I IZADJES NA IOSU.CENA ZA AUTO JE 117.40 EVRA...PA PRAVI MATEMATIKU.POZDRAV

molila bih da mi neko napiše ukoliko zna sledeće: idem u Hanioti , i zbog viza odabrali smo ipak prevoz autobusom, pa bismo tamo iznajmili auto , zanima me išla bih do Soluna, pa je pitanje kako stoje stvari sa parkinzima, da li je problem naći mesto za parkiranje, gde bi bilo ajbolje ostaviti kola, jer bi mi išli po radnjama radi šopinga naravno , pa ako neko zna i gde je naviše butika ili tako nešto, šta mi preporučujete??? i svaka informacija u vezi Soluna bi mi dobro došla...hvala vam unapred (nadam se da će neko da mi objasni)

Za firmirane stvari imas centar Kosmo ili tako nesto na samom putu sa Halkidikija prema Solunu, zapravo na ulasku u Solun, videcete sa leve strane je ogroman stakleni mol, ali vi morate nakon sto ga vidite da skrenete na prvom odvajanju desno i da prodjete ispod auto puta.
Za obicne ( kineske ) stvari trazi ulicu Ignjacio u centru. Parkinge imas na sve strane, ne brini ( cesto su u zgradama, trazi oznaku P).

e, hvala ti puno, pa interesuju me isključivo te firmirane , bolje stvarčice, kineskog shita imamo i ovde i previše...ako neko zna još koje mesto za dobar šoping, ja sam tu..polazim u Grčku 06.07. a do tad ću nadam se skupiti dosta informacija...

MIslim stvaaaaaaarno.....

Po izveštaju komisije evropske unije, najviše falsifikovane FIRMIRANE robe u Evropi, prodaje se u redovnim prodavnicama u Madjarskoj i Grčkoj. Komisija u Grčkoj nije uspela da pronadje NIJEDAN original primerak Levis farmerica.

zaista sam šokirana, tražim savet pomoć, a dobijem na kraju komentar da sam snob!!!!!
Prvo, firmirano ne znači i jako skupo, a logično mi je bilo da u Grčkoj toga ima više nego kod nas, zato sam i pitala za informacije o šopingu...zaista ne razumem ovakve kometare, drugo, znam vrlo dobro gde se šta pravi jer , to mi je najuža specijalnost, u svakom slučaju, hvala onom ko mi je iskreno odgovorio i uputio me gde se šta otprilike nalazi...

Quote : Hungarian customs officials Budapest's Ferihegy Airport have confiscated air shipments of fake goods, the national customs office said on Wednesday (11 May).

Customs officials inspecting shipments from Asia destined for Croatia, Romania and Greece found fake footwear, clothing and watches labelled with brand tags like Adidas, Nike, Puma, Armani and Diesel. The value of the fake goods is estimated at HUF2.5bn.

The customs office had initiated legal proceedings against unnamed perpetrators, the statement said.

Jel' si ti neka Crvenkapa ?
Dobro, ako hoćeš.....BUDI......Samo pazi, ovaj svet je surov i zao. Postoji i VUK

danijeladb:
zaista sam šokirana, tražim savet pomoć, a dobijem na kraju komentar da sam snob!!!!!
Prvo, firmirano ne znači i jako skupo, a logično mi je bilo da u Grčkoj toga ima više nego kod nas, zato sam i pitala za informacije o šopingu...zaista ne razumem ovakve kometare, drugo, znam vrlo dobro gde se šta pravi jer , to mi je najuža specijalnost, u svakom slučaju, hvala onom ko mi je iskreno odgovorio i uputio me gde se šta otprilike nalazi...

I treba da budes sokirana, a ja ti upravo dajem savet, ako si normalna kupices ono sto ti se svidja pa makar bilo made in Zanzibar, ali tebi je bitno da je "firmirano" a ne interesuje te sto su ga firmirali kinezi. Pa zaboga, ima toliko kvalitetne robe iz kine i toliko shita sa zapada. Nemoj da budes kao one pevaljke sto bacaju pare na Luj Satro Viton samo zato sto je to IN, a torba je odvratna...
Ne ljuti se na mene, budi normalna, kupuj jeftinu kvalitetnu kinesku robu, sve ostalo je money for nothing

GSM doctor:
I treba da budes sokirana, a ja ti upravo dajem savet, ako si normalna kupices ono sto ti se svidja pa makar bilo made in Zanzibar, ali tebi je bitno da je "firmirano" a ne interesuje te sto su ga firmirali kinezi. Pa zaboga, ima toliko kvalitetne robe iz kine i toliko shita sa zapada. Nemoj da budes kao one pevaljke sto bacaju pare na Luj Satro Viton samo zato sto je to IN, a torba je odvratna...
Ne ljuti se na mene, budi normalna, kupuj jeftinu kvalitetnu kinesku robu, sve ostalo je money for nothing
hajde da ti objasnim o čemu se radi, da bi me bolje razumeo....rekoh zanimaju me firmirane stvari, nisam rekla kupiću ih, i NISAM REKLA DA MI JE TO BITNO...naravno da ima kvalitetne kineske robe, ZNAM TO ODLIČNO jer imam butik, zato me i zanimaju radnje i butici u Solunu, eto , nadam se da sad razumeš o čemu se radi, spajam lepo i korisno ovim letovanjem i zato me sve to i zanima...pre svega profesionalno, a naravno što da sebi nešto i ne kupim , još posebno ako je lepo i NIJE mi sa te strane bitno koja je marka, samo hoću da vidim kako to funkcioniše tamo..., jel sad malo jasnija moja molba da mi neko kaže gde ima najviše butika, radnji uopšte i gde je najbolje kupovati u Solunu ili u Grčkoj uopšte...u svakom slučaju hvala ti i na dosadašnjim odgovorima, i ne ljutim se naravno na tebe..pozz iz NS

Drugari propao mi plan za Ouranopolis.....pa me prijatelji nagovaraju da rezervisem u Gerakiniju(konkretno radi se o hotelu Olimic beach).Jel bio neko tamo i kakvi su utisci?Cuo sam da pored plaze hotela postoji neki rudnik ili sta vec :???: ???Takodje ako neko ima neke zanimljive GPS tacke za ovu oblast..neka postavi..Hvala :D

Hoću ja da pomognem, ali ovo nije tema za Turizam...

Elem, zove se Carrefour. Odredište gde se nalazi se zove Ring Road, početak autoputa za Halkidiki. Može se doći taksijem za 5 eur, ili autobusom broj 78 koji kreće sa železničke stanice i ide u pravcu aerodroma, na njemu piše Aerodromio i kreće svakih 30 minuta. Cena karte 0.70 eur, kupuje se u kiosku, pre ulaska u autobus i poništava u automatu.

Thessaloniki-pylaia.jpg

logo.gif

102587848_68ea2587fd.jpg

Jumbo je ogromna prodavnica igračaka i opreme za decu. Ima ih posvuda u Grčkoj.
U Solunu se nalaze u centru, u jednoj sporednoj ulici pored luke. Ulica se zove 26th October & Kefaliinias.
Bliže odredište je kompleks namenjen kulturi - BILKA, koji je prekoputa. Tu se nalazi i jedan od najpoznatijih klubova za izlaske.

ΓΑΛΙΝΙ:
logo.gif

Jumbo je ogromna prodavnica igračaka i opreme za decu. Ima ih posvuda u Grčkoj.
U Solunu se nalaze u centru, u jednoj sporednoj ulici pored luke. Ulica se zove 26th October & Kefaliinias.
Bliže odredište je kompleks namenjen kulturi - BILKA, koji je prekoputa. Tu se nalazi i jedan od najpoznatijih klubova za izlaske.

BRAVO MAJSTORE!
Dobro je neko rekao da ti sve znas! :D
Nego, ima li i u Kavali nesto slicno?

Back