Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nalupetala si se gluposti za medalju
ajd i ti u seljanovo i nađi tamo svoj mir....botino glupa

Sto si takav...mozda je ona stvarno imala lose iskustvo :confused:

Ja sam za ovu vilu na netu nasla i dobre i lose komentare...od toga da su duplo izdali smestaj,preko toga da je bilo zabranjeno da se kuva u app do pohvala za vlasnicu objekta
Korisnici sajtova poput booking.com ili trip advisor isl imaju mogucnost da posle boravka u izabranom objektu ostave svoj komentar na stranici objekta u kom su boravili
Ja stalno ostavljam realne utiske...i sta je bilo dobro,a pogotovo sta nije...i znaci mi kad procitam komentare drugih gostiju

ma pazi molim te, žali se na bazen a došla na rajsko ostrvo sa 66 plaža
pa koliki idiot moraš biti da bi to naveo kao manu!
ili ne dozvoljava baba galamu u noćne sate...pa nornalno da ne dozvoljava. nije grčka budvanska šabanija. ljudi su došli da odmaraju a ne da im celu noć kokodače naka kokoška ispod prozora.
baba mi se sviđa i ako budem tamo letovao idem u tu vilu:D

Malo mi ima nelogičnosti što piše Mala 88

U svom apartmanu imam kuhinju gde kuvam kafu i tamo gazdarica ne ulazi dok smo mi u njemu. Ustvari za sva ova letovanja u Grčkoj jedva da sam i viđala gazde vila.
A što se buke posle 22 časa tiče pa kućni red je svuda isti, i imala sam prilike da osetim kako naši mladi ko pušteni s lanca divljaju u apartmanima ne razmišljajući da tu ima i male dece i ljudi koji su došli da odmaraju

Bila u Siviriju i super nam bilo, gazdaricu smo videli samo dva puta, (živi u Solunu i dolazi povremeno da da posteljinu i obiđe kuću ), iako je bilo dosta dece bili su super i lepo smo se svi družili...imala sam super smenu što se komšiluka tiče

Za onaku turisticku velesilu svela se prica o bakicama .Po predanjima, mozesh da nabasash na super bakicu ili na neku babu kenjatorku i to bi bilo to .
BTW , super bakica ima unikatnu vrlinu da te izbegava svo vreme boravka osim kad treba da ti pokupi pare i automatski ne spada u grupu kenjatorki .
Ako te strefi ta neka prva varijanta super bake , upala ti sekira u med brale i ima da vidish shta je dobro letovanje , u protivnom te ceka uzas , cemer i jad , pa ipak i to je kud i kamo bolje no na neka druga mesta na Jadranu .

Za onaku turisticku velesilu svela se prica o bakicama .Po predanjima, mozesh da nabasash na super bakicu ili na neku babu kenjatorku i to bi bilo to .
BTW , super bakica ima unikatnu vrlinu da te izbegava svo vreme boravka osim kad treba da ti pokupi pare i automatski ne spada u grupu kenjatorki .
Ako te strefi ta neka prva varijanta super bake , upala ti sekira u med brale i ima da vidish shta je dobro letovanje , u protivnom te ceka uzas , cemer i jad , pa ipak i to je kud i kamo bolje no na neka druga mesta na Jadranu .

upravo tako ,bravo

nalupetala si se gluposti za medalju
ajd i ti u seljanovo i nađi tamo svoj mir[/QUOT

Ova tema se ne zove " Ne diraj mi Grcku , dok k.enjam po Crnu Goru i Hrvatsku ' , ali upravo na takav nacin je neki ovde dozivljavaju .
Znaci ako covek ima bilo kakav kriticki osvrt na paradajz stream turizam , prilikom u vecini slucajeva proletovanju i jesenovanju u Grcku, ovde ima veliki problem da to spodeli .

Ova tema se ne zove " Ne diraj mi Grcku , dok k.enjam po Crnu Goru i Hrvatsku ' , ali upravo na takav nacin je neki ovde dozivljavaju .
Znaci ako covek ima bilo kakav kriticki osvrt na paradajz stream turizam , prilikom u vecini slucajeva proletovanju i jesenovanju u Grcku, ovde ima veliki problem da to spodeli .[/QUOTE]

Ne ova tema se zove Grčka i služi tome da se ljudi koji vole tu zemlju informisu o nekim detaljima prilikom putovanja u istu. Ne služi tome da oni koji koriste ovaj sajt da bi promovisali proustaski (crnogorski ili hrvatski, svejedno) turizam, vredjaju osećanja koja Srbi imaju prema toj prijateljskoj i prelepoj drzavi. Prestanite da spamujete i idite na drugu temu i tamo pricajte sta hocete....vaše mišljenje ionako nije bitno.

Ja nikoga ne shaljem u SELJANOVO niti ovde vredjam ikoga recima " botino glupa " i delim medalje za glupost ... a promociju o kojoj ti pricash ocigledno rade neki drugi.
Javio se clan kritickim osvrtom na pdf " Grcka" i bio brutalno izvredjan naocigled moderacije , o tome je rec .

To i meni smeta. Nema reakcije na krajnji bezobrazluk. Ja sam pisala da mi se ne sviđa Halkidiki i solunska regija,da su precenjeni, pritom sam rekla da su Santorini, Mikonos i Skijatos, verovatno, druga priča, ali sam bila izvređana od iste, zakonom zaštićene vrste. Žalosno u šta se tema pretvorila.

Back