Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nalupetala si se gluposti za medalju
ajd i ti u seljanovo i nađi tamo svoj mir[/QUOT

Ova tema se ne zove " Ne diraj mi Grcku , dok k.enjam po Crnu Goru i Hrvatsku ' , ali upravo na takav nacin je neki ovde dozivljavaju .
Znaci ako covek ima bilo kakav kriticki osvrt na paradajz stream turizam , prilikom u vecini slucajeva proletovanju i jesenovanju u Grcku, ovde ima veliki problem da to spodeli .

O cemu ti govoris.Zar nije ovo tesko vredjanje svih Srba koji letuju (i to ti etiketiras na drugi nacin i ismevas siromasni sloj ljudi koji zive u Srbij) u Grckoj . Ne volis Srbe....idi na forum politika..

Poslednja izmena:
RE GRCKA Obracam se ovom forumu cija tema mi odgovara. Ja sam ovde nova pa jos nisam upoznata sa nacinom njegovog funkcionisanja.Otkrila sam ostrvo Skijatos i pozelela da prenesem po neke utiske o ovom ostrvu. Bila sam tamo prosle i ove godine, najvise zbog plaza i mirisnih cetinara koji ih okruzuju.Bila sam veoma zadovoljna, narocito plazom Kukunaries i Lalaria- do nje se ide brodom. Putovala sam preko agencije i boravak od 9 dana nije bio bas skup. PREPORUCUJEM!! Imala bih mnogo vise toga pozitivnog da kazem, ali, zelela bih i da upozorim na neke negativne strane koje sam dozivela ovog leta,o kojima vam u agencijama ne govore. Agencije-posrednici nisu odgovorne, ja bar tako mislim, nego glavni operator zaduzen za Grcku i njena ostrva. O cemu se radi? Radi se o tome da se zakupljuju neke vile koje nikako ne bi trebale dobiti takvu dozvolu Apartman u koji smo, mi iz Srbije bili smesteni je zapusten i neuredan. Ja sam se zalila nasoj predstavnici koja mi je odgovorila da ja preterujem,jer se navodno "niko drugi nije zalio",sto apsolutno nije tacno. Pouzdano znam da su i drugi to ucinili, pre i posle mene. Imam jak utisak da se ti ljudi osecaju nedodirljivim. Zive zahvaljujuci nasem novcu a ne ponasaju se odgovorno. Volela bih da znam da li je jos neko imao slicna iskustva. Hvala unapred.

Nemam nikakve empatije prema ljudima koji letuju u Crnoj Gori,Hrvatskoj,Turskoj ,Albanij....Takodje nikad nisam ni posecivao nijedan od foruma gde se raspravlja o tim destinacijama niti cu to uraditi ubuduce.Nikada ni na ovoj temi nisam nikad komentarisao turisticku ponudu pomentih zemalja, osim sto sam jednom prilikom komentarisao tuzno-smesno "provalu" ovog crnogorskog misa.
Zato trazim od moderatora da zastite moju omiljenu temu na ovom forumu od clanova koji propagiraju turizam gore pomenutih drzavica, tako sto ce svaku njihovu ne argumentovanu ,ne potrebnu , kritiku,pohvalu ,komentar....brisati.Vec sam jednom napisao ."ne volite srbe, idite na forum politika", volite svoje turisticke destinacije...idite na te teme, sta cete na ovoj temi osim da vredjate srbe i grke.
Svaka dobronamerna kritika ,pohvala je dobrodosla ali oni nisu takvi!

Nemam nikakve empatije prema ljudima koji letuju u Crnoj Gori,Hrvatskoj,Turskoj ,Albanij....Takodje nikad nisam ni posecivao nijedan od foruma gde se raspravlja o tim destinacijama niti cu to uraditi ubuduce.Nikada ni na ovoj temi nisam nikad komentarisao turisticku ponudu pomentih zemalja, osim sto sam jednom prilikom komentarisao tuzno-smesno "provalu" ovog crnogorskog misa.
Zato trazim od moderatora da zastite moju omiljenu temu na ovom forumu od clanova koji propagiraju turizam gore pomenutih drzavica, tako sto ce svaku njihovu ne argumentovanu ,ne potrebnu , kritiku,pohvalu ,komentar....brisati.Vec sam jednom napisao ."ne volite srbe, idite na forum politika", volite svoje turisticke destinacije...idite na te teme, sta cete na ovoj temi osim da vredjate srbe i grke.
Svaka dobronamerna kritika ,pohvala je dobrodosla ali oni nisu takvi!

:worth:

Nista specijalno. Apartman u kome jmas sobu sa tri lezaja , orman, tv, nocne stocice, kupatilo sa tus kabinom, kuhinju sa sporetom, friziderom, posudjem, stolom sa cetiri stolice. Ispred apartmana plasticni sto sa 4 stolice u nekom kao dvoristu.
Sve to u septembru...Nama tako odgovara. U drugom terminu je mnogo skuplje.

Nista specijalno. Apartman u kome jmas sobu sa tri lezaja , orman, tv, nocne stocice, kupatilo sa tus kabinom, kuhinju sa sporetom, friziderom, posudjem, stolom sa cetiri stolice. Ispred apartmana plasticni sto sa 4 stolice u nekom kao dvoristu.

zahvaljujem se na informacijama
zanimalo me cisto radi usporedjenja , stvarno povoljan aranzman z:)

:zlud:

koliko sam ja video, svaki apartman ima terasu stolom i stolicama....sve onako klasika

Pa da...terasu, osim onih koji imaju izlaz na dvorište kao što je taj koji mi tražimo, onda je celo dvorište naše a i možemo ulaziti sa dvorišta a ne na glavni ulaz kroz hol gde su svi apartmani. Ne volim da nosim sve stvari kroz hodnik, ovako većinu rekvizita ostavim ispred vrata, a još pored ima i česma gde mogu da operem noge od peska pre nego što uđem u apartman.

Ako cemo pravo to je jos i skupo .
Ima za 1 euro na dan da birash , za aranzmane od 7 nocenja .
Evo upravo gledam u jedan prospekt za leto 2017 ... recimo , Sivota za 7 noci od 3 juna ili 23 septembra cena nocenja 7 eura + obavezan prevoz 50 eura >>> ukupno 57 eura .
Za 1 euro nocenje dnevno pored Sivote ima :Nei Pori , leptokaria , Olympic Beach , Neos Marmaras , Parga i Vrahos .

Iz shume napomena agencije meni se posebno " svidja " ova :

- Ponuda vazi za ogranicen broj soba do popunjavanja kapaciteta. Ime objekta bice odredjeno 3 dana pre pocetka aranzmana .
U prevodu , Agencija moze da popuni kapacitete jos u januaru ali gost recimo za termin od 23 septembra bice informisan za ime objekta 3 dana ranije ... ma milina jedna .

nista dok ne vidim na slikama dal je socijala pored ulice i podrum sobe

Devet meseci ce neko da se raduje letovanju , svim prijateljima ce da se puva kako je upecao bingo aranzman , na forum ce da mudruje i likuje ... kad ono , bajna PODRUM SOBA pored socijale na ulici .
Nije ni to najgore ... , ako se nekako i smogne snage da se kasnije o tome progovori, recimo na forum , garantirano stizu rafalne paljbe dusegriznika tipa" ne dirajte mi Grcku" i sledi promptno i mandatorno slanje na jedno veoma omrazeno mesto na Jadranu .

Back