Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Paralija i slični shitovi me ne interesuju ni u pričama.
Kad kažem CG, mislim isključivo na Herceg Novi.
Kad kažem apartman, ne interesuju me sklepani buvljaci u Grčkoj. Želim nešto barem solidno.
Nisam u mogućnosti da koristim odmor u maju ni u septembru za 100 eura, a i da mogu, ne želim da šetam i sedim u sobi.
Za špic sezone, tvrdim, HN je i jeftiniji i lepši.
Hrvatska jeste prelepa i nadam se da ću opet tamo letovati.
Zasad mogu da biram: komforan apartman u HN u špicu, predsezonu u grčkoj vuqojebini ili da se malo više isprsim i odem u turski rizort (barem 4*).
Tunis nikad više, Egipat možda u aprilu za DŽ.

Poslednja izmena:
Oli si ti malo opichen, ja govorim o 18 eura dnevno po osobi, aloooooooooooooo!!! Upotrebi malo mozak!!!

i za 18 eur po osobi mozes da nadjes odlican smestaj u Grckoj...nas cetvoro smo prosle godine na Skiathosu placali fenomenalan apartman 56 eura u julu...to je 14 po osobi :aha: Imali smo i bazen i net i ogromnu bastu i kosarkaski i teniski teren i savrseno komforan app sa terasom,dve spavace sobe,svakodnevnim menjanjem posteljine i peskira...
Mislim da je bezobrazno skupo,kakav god da j smestaj u pitanju,platiti za HN toliko.

Menjanje posteljine i peshkira svaki dan ...
To nisam primetio kod shpic elite hotelijerskog biznisa , a ako to ima neko prenocishte od 14 eura na dan u Grcku to je onda stvarno veliki kuriozitet .

U vecini smestaja u kojima ja boravim je tako...dovoljno je da peskir ostavis na podu od kupatila i sobarice ga promene
posteljina se negde menja svaki dan,a negde svaki drugi
to je nesto najnormalnije i na to smo navikli

nije to prenociste...to je kompleks apartmana
nije lux al ima sve sto treba :aha:

i za 18 eur po osobi mozes da nadjes odlican smestaj u Grckoj...nas cetvoro smo prosle godine na Skiathosu placali fenomenalan apartman 56 eura u julu...to je 14 po osobi :aha: Imali smo i bazen i net i ogromnu bastu i kosarkaski i teniski teren i savrseno komforan app sa terasom,dve spavace sobe,svakodnevnim menjanjem posteljine i peskira...
Mislim da je bezobrazno skupo,kakav god da j smestaj u pitanju,platiti za HN toliko.

Ne košta isto 2-krevetni i 4-krevetni apartman (PO OSOBI)!!!
Isto tako mislim da je bezobrazno platiti lošiji apartman u Haniotiju 60 eura.

- - - - - - - - - -

Ni u hotelima nisam imala čistu posteljinu svaki dan.

Poslednja izmena:
Ne košta isto 2-krevetni i 4-krevetni apartman.
Isto tako mislim da je bezobrazno platiti lošiji apartman u Haniotiju 60 eura.

- - - - - - - - - -

Ni u hotelima nisam imala čistu posteljinu svaki dan.

Ne kosta isto...po pravilu je veci apartman i skuplji,zar ne?
jedino jos crnogorci mogu da prodaju mooda za bubrege i da deru kako im padne napamet
dok bude budala koje ce da placaju :aha:

sto se ove druge konstatacije tice,ako ti je svaki izbor kao HN ili Hanioti i ne cudi me sto nisi imala cistu posteljinu svaki dan
Moj izbor su uglavnom hoteli sa 4* ili app visoke kategorije
s tom razlikom sto ih rezervisem ili preko booking.com gde imam veoma visok popust na sve cene jer godinama putujem preko njih
ili rezervisem direktno pa se cenkam

Usluge nasih agencija koje cenu kompletnog zakupa smestaja prodaju kao da je cena po osobi ne koristim,jer bezobrazluk te vrste ne tolerisem :neutral:

Prvo, jeste da si mod, ali je više nego bezobrazno nazvati budalom forumaša.
Drugo, moj izbor nisu JEDINO HN i Hanioti, samo sam dala primer.
Treće, ako računamo po osobi, jeftiniji su veći apartmani, samo to do tebe ne dopire.
Četiri osobe za 54 eura - ne vidim tu takav luksuz kako ''skromno'' govoriš.
Ja ne razmišljam o svakom centu, tako da meni ne nabijaj na nos luksuz na koji si, navodno, navikla.
Malo razmisli, pa lupaj!
Ovim završavam svaku diskusiju.
I sad slobodno možeš da me banuješ, baš me briga.:whistling:
Boli me pedu.

P. S. Nisam znala da moderatori imaju pravo da vređaju. :hvala:

Poslednja izmena:
Prvo, jeste da si mod, ali je više nego bezobrazno nazvati budalom forumaša.
Drugo, moj izbor nisu JEDINO HN i Hanioti, samo sam dala primer.
Treće, ako računamo po osobi, jeftiniji su veći apartmani, samo to do tebe ne dopire.
Četiri osobe za 54 eura - ne vidim tu takav luksuz kako ''skromno'' govoriš.
Ja ne razmišljam o svakom centu, tako da meni ne nabijaj na nos luksuz na koji si, navodno, navikla.
Malo razmisli, pa lupaj!
Ovim završavam svaku diskusiju.
I sad slobodno možeš da me banuješ, baš me briga.:whistling:
Boli me pedu.

P. S. Nisam znala da moderatori imaju pravo da vređaju. :hvala:

Vidi,
ako se ti pronalazis u mom postu,na volju ti
Recenica je napisana u kontekstu "dok je ovaca,bice i šišanja" ,ali izgleda da ti na ovom PDF-u imas potrebu da sa svima ulazis u konflikt i raspravu pa tako i samnom.
Ja nemam potrebe za tako necim,tako da te ostavljam da se svadjas sama sa sobom :aha:

brate, kakav prosvetni radnik...nije čudo da se deca kače na fejs za vreme časa. pa ko da sluša ovo?!
pa ženo kad toliko balaviš za herceg novim otvori temu, napiši blog, šta god, recimo "hn u mom srcu", pa piši ode, deseterac, haiku...aman više!

Pre mnogo godina smo u Grčku išli tako sto smo upalili kola, otišli i našli smeštaj metodom kuc, kuc na vrata.
Sad, zanima jel još uvek to moguće, nešto bas ne volim da rezervisem i uplatim smeštaj sada za septembar pa da mi se taj smestaj ni ne svidi.

Pre mnogo godina smo u Grčku išli tako sto smo upalili kola, otišli i našli smeštaj metodom kuc, kuc na vrata.
Sad, zanima jel još uvek to moguće, nešto bas ne volim da rezervisem i uplatim smeštaj sada za septembar pa da mi se taj smestaj ni ne svidi.

U septembru ne bi trebalo da bude problema. Jedino u prvoj polovini avgusta kad nagrnu Italijani na feragosto i grci na odmore ne bih se igrao sa "bum" varijantom ne nekim destinacijama(jonska obala i ostrva npr), ali u septembru i junu bi trebalo opušteno da se nađe nešto bilo gde.

Mislim da nigde nema guzve. U Metamorfosisu sam bio samo jedan dan i iskreno ne svidja mi se plaza.Letujem u Nikitiju koji je nekoliko kilometara udaljen. Samo vam savetujem da se raspitate za cene i da pogledate mesto i ponudu- da bi imali predstavu sta i gde da trazite i koliko otprilike da platite.

Najlepse gde sam u Grckoj bila, toliko da mislim da nikada vise necu da menjam destinaciju (a menjala sam svake godine), je Kefalonija, potpuno me raspametila, divnim ljudima, precistim morem, divnom plazom, odlicnom hranom, cistocom i pitomoscu (mozete da ostavite otkljucana vrata ili stvari na plazi bez da su vam na oku i nista im nece faliti). Ako rentirate auto, lepo moze da se obidje ostrvo (npr. Fiskardo - mesto gde zvezde kupuju kuce, tipa Majkl Daglas itd.), najlepsa plaza Mirtos je na Kefi, pa svasta jos nesto...Jedino je probolem sto je daleko, pa je najbolje ici avionom, ali onda se ne vidi Patra u zoru (belina na obali mora) i novi most Rio-Antirio... Sve preporuke za Kefu

Back