Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.507
Znaci, od mesta do mesta ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bio letos do leptokarije, nije losa zajebancija, ali sledece godine palim do paralije.
ja bio letos do leptokarije, nije losa zajebancija, ali sledece godine palim do paralije.
За неког је и то Лас Вегас.pa i nije ti neki izbor...
Jedina je u mestu, ne možete pogrešiti.
Mi smo došli oko 9 i već u 10 sam se tuširao u svom kupatilu. Ne slušajte agenciju, dođite što ranije, jer svi su u 9 već napolju, a čistačice čiste punom parom. veliki plus je što je Rajko iz agencije smešten baš u našoj vili pa je uvek na raspolaganju. Inače, najsvetlija tačka Travellanda je uptavo Rajko i da je više takvih gde bi nam bio kraj. Bilo je dosta nepravilnosti: nestanak vode, pa struje, nedostatak stolice na terasi, posudja, ali je sve expresno rešeno.
Mnogi su pravili problema zbog malog frižidera i male komore, jer su poneli tone mesa. NEMOJTE NOSITI MESO!!! NE TREBA. Meso je 3,4,5 evra. Posteljina mi se menjala na 5 dana, ALI SAM TO TRAŽIO. Tražite i dobićete. Ljudi ćute pa posle svašta lupetaju.
Ringle su male, posuđe skromno ali i dovoljno ako niste došli da kuvate, pržite, mesite, pohujete. Sve je super ako je cilj dolaska ODMOR.
U Olympic beach NE POSTOJI VILA, samo apartmani za izdavanje
Ovih dana u Grckoj: http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=5008
Imam pitanje: Ovog leta cu ici na Krit sa muzem i malim detetom ( imace oko 20 meseci u junu), putovacemo kolima.. Ko je imao takvo iskustvo molim za odgovor kakav je put do Atine? Autoput sve vreme? Koja su zanimljiva mesta za obilazak na tom putu? Da li ima naplacivanja putarine i koliko? Kroz Makedoniju i kroz Grcku? Hvala unapred na odgovoru!!!![]()
Imam pitanje: Ovog leta cu ici na Krit sa muzem i malim detetom ( imace oko 20 meseci u junu), putovacemo kolima.. Ko je imao takvo iskustvo molim za odgovor kakav je put do Atine? Autoput sve vreme? Koja su zanimljiva mesta za obilazak na tom putu? Da li ima naplacivanja putarine i koliko? Kroz Makedoniju i kroz Grcku? Hvala unapred na odgovoru!!!![]()