Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@mintichess
info iz prve ruke:
moji dobri prijatelji sa kojima sam bio u dionisosu prosle godine, bili su i ove godine i vratili se pre nedelju dana, a trenutno je tamo zenina odlicna drugarica koja je otisla na nasu preporuku
svima je super, voda topla i cista, mesto i dalje mirno i bez buke, a na sobama koje je uzeo travelland i dalje pise da je dnevno rentiranje 40-50e (nema klimu-ima klimu)
tu ima dosta mesta (flogita, plaja, mondanja, kalikratia) pa pokusaj, sigurno ces nesto naci

Pronasao sam ono gde opisujes kako se stize u Dionisos. Svaka cast na preciznosti. Ja sam se ove godien ispalio za rezervacije preko agencija pa moram sam da se snalazim. Zato i pitam za vise mesta, nisam siguran kakve su mi sanse da pronadjem pristojan smestaj po razumnoj ceni. Koliko sam shvatio sezona im nije bila bog zna kakva ali to moze da znaci da ni cene nece biti dobre, citaj bice vise nego sto je uobicajeno. Da li ti imas neke informacije o tome.

probaj mesto perea, nekih dvadesetak kilometara ispod soluna. u hotelu na bazi pp je oko 350 eur po osobi za 10 dana. deca ispod 12 god placaju samo hranu i to je oko 11-12 eur. hoteli su u glavnom na samoj plazi, idealno je za decu, voda je topla, ma sve je super. cene svuda su iste kao i prosle godine nist se nije menjalo. ;)

probaj mesto perea, nekih dvadesetak kilometara ispod soluna. u hotelu na bazi pp je oko 350 eur po osobi za 10 dana. deca ispod 12 god placaju samo hranu i to je oko 11-12 eur. hoteli su u glavnom na samoj plazi, idealno je za decu, voda je topla, ma sve je super. cene svuda su iste kao i prosle godine nist se nije menjalo. ;)

Nazalost nama obzirom na decu, cetvoro male, ne odgovara hotelski vec samo apartmanski smestaj. U parei nisam nikada bio, najblize solunu sa, bio u agia triadi i ne bih ponovo zbog mora. svako poslepodne pored vetra bilo je mnogo trave u vodi a svaki drugi dan je bila i prljava. kakva je voda, odnosno plaza u parei i da li ima privatnih apartmana i po kojoj su ceni ako slucajno znas.

Videh na karti neko mesto Sozopolis(u tom nizu izmedju N.Kalikratie i N.Modanje).Da li je neko bio,prolazio?Na internetu sam malo toga nasla,verovatno je neko seoce...?

Ja sam bio u Nea kalikratiji i Nea Mudaniji taj deo od Neakralikatije pa prema Nea Mudaniji sam isao kolima i sve su plaze peskovite i malo posecene, more je veoma cisto i providno, ima plaza do kojih je malo teze doci, ne preterano sa sasvim sitnim kristalnim peskom, posebno povesti racuna jer moze da se pregori za pola sata. Konretno tog mesta se ne secam u secanju su mi ostale kuce uz sam put i nista vise i odmah tu i uska plaza, uglavnom sasvim mala mesta koja imaju kontinentalni deo uredjen bas kao mala sela sa poplocanim trgom i nista vise. ako ti je vazan odmor a ne provod moze da bude fenomenalno ali ako osim odmora zelis bilo sta vise cini mi se da nije dobar izbor cak i uz stalne izlete kolima do vecih mesta. Sto se tice smestaja pojma nemam i sam imam taj problem za slicnu destinaciju pa ako neko nesto zna privatno bas bi mi koristilo.

Nazalost nama obzirom na decu, cetvoro male, ne odgovara hotelski vec samo apartmanski smestaj. U parei nisam nikada bio, najblize solunu sa, bio u agia triadi i ne bih ponovo zbog mora. svako poslepodne pored vetra bilo je mnogo trave u vodi a svaki drugi dan je bila i prljava. kakva je voda, odnosno plaza u parei i da li ima privatnih apartmana i po kojoj su ceni ako slucajno znas.

za privatni smestaj ne znam, za more znam da je kristalno cisto, plaze fenomenalne, a zalazak sunca.... :heart:

Ne bih da se ponavljam ali kao da niko nije bio u mestima Dionisos, Flogita ili Nea Iraklia pored Nea Kalikratije. Molim vas da mi kazete svoje misljenje ako ste bili.

Evo mi smo se pre nedelju dana vratili iz Dionisosa. Mesto je kao rodjeno za roditelje sa malom decom dopubertetskog uzrasta i za penzionere. Plaza regularna, pesak i sljunak, tusevi na svakih 10-15 metara, voda cista. Sam gradic je ceo u pravougaonicima sa po cetiri kuce u svakom.
Gledano od obale ima tacno 5 pravougaonika do puta odnosno najdalja kuca je deseta od mora i udaljena ne vise od 150 m. Mesta za parkiranje koliko hoces, ima dobar giros u samom mestu. Za nesto stariju decu (recimo preko 13-14 godina) mesto je dosadno.
Kad smo mi bili bilo je apartmana za iznajmljivanje i znam recimo da su jedni iznajmili sasvim regularni trokrevetni apartman za 30 evra, a drugi petokrevetni za 45 evra. Inace kako sam cuo apartmani se pronalaze u lokalnoj kafani ili nekoj vrsti turistickog biroa. Ne valjaju samo kuce koje gledaju na sam put (buka) i one koje su pored kanala na samom kraju mesta (komarci), a za mene i one koji su oko centra.
Za nabavku potrebnih stvari preporucujem markete Galaksios u samoj Nea Moudanii ili Lidl na izlasku iz iste prema autoputu.

Evo mi smo se pre nedelju dana vratili iz Dionisosa. Mesto je kao rodjeno za roditelje sa malom decom dopubertetskog uzrasta i za penzionere. Plaza regularna, pesak i sljunak, tusevi na svakih 10-15 metara, voda cista. Sam gradic je ceo u pravougaonicima sa po cetiri kuce u svakom.
Gledano od obale ima tacno 5 pravougaonika do puta odnosno najdalja kuca je deseta od mora i udaljena ne vise od 150 m. Mesta za parkiranje koliko hoces, ima dobar giros u samom mestu. Za nesto stariju decu (recimo preko 13-14 godina) mesto je dosadno.
Kad smo mi bili bilo je apartmana za iznajmljivanje i znam recimo da su jedni iznajmili sasvim regularni trokrevetni apartman za 30 evra, a drugi petokrevetni za 45 evra. Inace kako sam cuo apartmani se pronalaze u lokalnoj kafani ili nekoj vrsti turistickog biroa. Ne valjaju samo kuce koje gledaju na sam put (buka) i one koje su pored kanala na samom kraju mesta (komarci), a za mene i one koji su oko centra.
Za nabavku potrebnih stvari preporucujem markete Galaksios u samoj Nea Moudanii ili Lidl na izlasku iz iste prema autoputu.
Napokon pravi odgovor, koliko sam razumeo cene su u vreme najveceg spica. Mi krecemo 22.avgusta tako da mogu da budu samo nize zar ne? A more jel toplo i cisto i kakav je ulazak postepen ili, e da, da li je bilo meduza... Kakve su cene u lidlu, meso, mlecni proizvodi, suhomesnato, slatkisi, Jel ima neka veca radnja tipa lidl prema flogiti. ako kojim slucajerm ne bih nasao nesto dobro za smestaj u dionisosu da li bi vredelo da pokusam u flogiti, mislim da li bi bilo skuplje? i kada bi uporedjivao dionisos i flogitu u cemu bi se razlikovali?

Poslednja izmena:
Napokon pravi odgovor, koliko sam razumeo cene su u vreme najveceg spica. Mi krecemo 22.avgusta tako da mogu da budu samo nize zar ne? A more jel toplo i cisto i kakav je ulazak postepen ili, e da, da li je bilo meduza... Kakve su cene u lidlu, meso, mlecni proizvodi, suhomesnato, slatkisi, Jel ima neka veca radnja tipa lidl prema flogiti. ako kojim slucajerm ne bih nasao nesto dobro za smestaj u dionisosu da li bi vredelo da pokusam u flogiti, mislim da li bi bilo skuplje? i kada bi uporedjivao dionisos i flogitu u cemu bi se razlikovali?
U avgustu su Grci na GO tako da ne znam kako ce tada stvari da stoje. Prosle godine u to vreme kada vi idete je bila koleginica sa posla i ona mi je i preporucila ovo mesto i sto se tice guzve bilo je otprilike kao i sada.
More je cisto, samo zna da kad okrene vetar iz pravca Nea Moudanie da donese necega malo i to traje kratko i nije nista strasno. To se nama desilo jedno prepodne.
More je toplo pogotovo popodne, a kad su talasi bude kao corba.
Ulazak je postepen, ali ne kao klasicni grcki plicak. Na nekih 15 metara je dubina meni do vrata (visok sam 190 cm). Meni je bilo taman t.j. plicak niti je prekratak niti je predugacak. Pre podne je obicno mirno, a popodne budu manji ili veci talasi, zavisi od vetra.
Video sam da su izvadili neke dve meduze za 10 dana i to neke koje ne peku posto su ih hvatali golim rukama. Grcki penzioneri imaju obicaj da setaju kroz vodu i skupjaju sve sto vide u vodi.
U Flogiti nisam bio tako da ne mogu da uporedjujem, ali sam nekako siguran da je taj potez od Nea Kalikratije do Nea Moudanie svuda slican. Siguran sam da cete 22.08. naci smestaj u Dionisosu samo izbegavajte vile pored kanala (krajnji red prema Nea Moudaniji) i krajnji red vila koje gledaju na put. Vec ove sto su u tom pravouganiku a gledaju prema moru su OK. E sad ja bi licno izbegavao i one koje gledaju na centar.
Sto se tice cena nesto je skuplje nesto jeftinije nego kod nas, ali razlike nisu drasticne.
Meso nisam gledao,
Suhomesnato sam poneo iz Srbije (i sve vratio nazad),
Mleko mislim da je oko 1 euro, nisam kupovao posto je sin alergican na laktozu
Kiselo mleko 200g 0,40-0,50 i odlicno je. Samo gledajte da kupujete ono obicno, a ne ono obrano i koncentrovano
Hleb (tost) 1,30
Slatkisi ne znam posto ih moje dete nesto bas ne voli,
Breskve i paradajz kao kod nas, a dinje i lubenice jeftinije.
Cene u prodavnicam u Dionisosu su otprilike vece za 50-100%, a u Galaxiosu za 10-20% u odnosu na Lidl.

Krofne na plazi 1,50
Giros 2,20 (bolji je onaj na levoj strani kad se gleda od mora)
Za pizze su mi rekli da ne valjaju ali cena je negde oko 10 evra.
Pica po kaficima ne znam posto su, posto moj sin negde oko 21.00 vec pada u krevet od umora jer ustaje oko 07.00 i nece da spava popodne.

Poslednja izmena:
U avgustu su Grci na GO tako da ne znam kako ce tada stvari da stoje. Prosle godine u to vreme kada vi idete je bila koleginica sa posla i ona mi je i preporucila ovo mesto i sto se tice guzve bilo je otprilike kao i sada.
More je cisto, samo zna da kad okrene vetar iz pravca Nea Moudanie da donese necega malo i to traje kratko i nije nista strasno. To se nama desilo jedno prepodne.
More je toplo pogotovo popodne, a kad su talasi bude kao corba.
Ulazak je postepen, ali ne kao klasicni grcki plicak. Na nekih 15 metara je dubina meni do vrata (visok sam 190 cm). Meni je bilo taman t.j. plicak niti je prekratak niti je predugacak. Pre podne je obicno mirno, a popodne budu manji ili veci talasi, zavisi od vetra.
Video sam da su izvadili neke dve meduze za 10 dana i to neke koje ne peku posto su ih hvatali golim rukama. Grcki penzioneri imaju obicaj da setaju kroz vodu i skupjaju sve sto vide u vodi.
U Flogiti nisam bio tako da ne mogu da uporedjujem, ali sam nekako siguran da je taj potez od Nea Kalikratije do Nea Moudanie svuda slican. Siguran sam da cete 22.08. naci smestaj u Dionisosu samo izbegavajte vile pored kanala (krajnji red prema Nea Moudaniji) i krajnji red vila koje gledaju na put. Vec ove sto su u tom pravouganiku a gledaju prema moru su OK. E sad ja bi licno izbegavao i one koje gledaju na centar.
Sto se tice cena nesto je skuplje nesto jeftinije nego kod nas, ali razlike nisu drasticne.
Meso nisam gledao,
Suhomesnato sam poneo iz Srbije (i sve vratio nazad),
Mleko mislim da je oko 1 euro, nisam kupovao posto je sin alergican na laktozu
Kiselo mleko 200g 0,40-0,50 i odlicno je. Samo gledajte da kupujete ono obicno, a ne ono obrano i koncentrovano
Hleb (tost) 1,30
Slatkisi ne znam posto ih moje dete nesto bas ne voli,
Breskve i paradajz kao kod nas, a dinje i lubenice jeftinije.
Cene u prodavnicam u Dionisosu su otprilike vece za 50-100%, a u Galaxiosu za 10-20% u odnosu na Lidl.

Krofne na plazi 1,50
Giros 2,20 (bolji je onaj na levoj strani kad se gleda od mora)
Za pizze su mi rekli da ne valjaju ali cena je negde oko 10 evra.
Pica po kaficima ne znam posto su, posto moj sin negde oko 21.00 vec pada u krevet od umora jer ustaje oko 07.00 i nece da spava popodne.
Svaka cast na detaljnom odgovoru. Narocito onom o moru, taj mi je najinteresantniji, mislim sve mogu da prebolim i smestaj i cene pa cak i guzvu ali ako more ne valja...
A sad jedno pitanje koje nema veze sa temom ali kad vec pitam a noiv sam ovde... Svi imate slicice ispod vasih imena, kako se one postavljaju? I da ako nekoga zanima bilo sta o nekim drugim destinacijama u grckoj, bio sam dvadesetak puta i mozda imam odgovor rado cu podeliti svoja iskustva sa vama.

u dionisosu ima jedna agencija,vlasnik je Tasos,tu cete naci i Sandru jednu divnu devojku,agencija je u centru pored poslasticarnice koju drzi Sonja.Uz pozdrav od Dace i Ivice i Ivice i Verke obratite se Sandri i Tasosu on ima par vila koje su na potezu prema flogiti a njegove su i dionisos I,II III i IV.
U mudanji imate lidl,masutas i jos dva marketa tipa tih tako da je snabdevanje vise nego odlicno,u samom dionisosu su cene dosta vece nego u mudanji.

u dionisosu ima jedna agencija,vlasnik je Tasos,tu cete naci i Sandru jednu divnu devojku,agencija je u centru pored poslasticarnice koju drzi Sonja.Uz pozdrav od Dace i Ivice i Ivice i Verke obratite se Sandri i Tasosu on ima par vila koje su na potezu prema flogiti a njegove su i dionisos I,II III i IV.
U mudanji imate lidl,masutas i jos dva marketa tipa tih tako da je snabdevanje vise nego odlicno,u samom dionisosu su cene dosta vece nego u mudanji.

Hvala!!! e sada kada bi jos neko imao neki podatak za Nea Irakliu pored Nea Kalikratije...

Poslednja izmena:
I mi planiramo da zadnjih dana avgusta skoknemo do Grcke na nedelju dana sto,naravno,opredeljuje da treba ici sto blize,tako da "merkam"ovaj kraj(mada me vise vuce Kriopigi ili Kalithea)Letovali smo na Halkidikiju,obisli Sitoniju "u sitna crevca"a Kasandru samo povrsno(bese onaj veliki pozar tada),vise me ona zanima,a i blizina Waterlanda i Magic parka.Obzirom na period verovatno cemo ici i na licu mesta traziti smestaj,ali ipak se dopisujem sa Grcima,saljem upite-za sada,traze prilicne cifre za smestaj od 1.septembra.Ali sve su bolji,odmah odgovaraju na upite,jedan me je cak zvao i telefonom da mi da ponudu.Ranijih godina nisu bili tako vredni...

da se i ja malo umesam u pricu o dionisosu
ne slazem se da zadnji deo kuca prema mondanji treba izbegavati
tu se nalazi vila dionisos 4 u kojoj sam bio tri godine i za mene je to najlepsi deo mesta, najvise zbog izostanka buke i zato sto je u vrelim danima to najsveziji deo dionisosa. i krajnje je jednostavno doci do tog dela. komarce nisam primetio bar ne u vecem broju nego bilo gde drugde
i za giros se ne slazem. onaj desno je barem zadnje tri godine bio fenomenalan, najbolji koji sam ikad jeo
inace, nea flogita i dionisos nemaju ni malo slicnosti, osim slicne plaze, ali samo slicne.
flogita je nacickana lezljkama i suncobranima, prepuno je kafica, taverni...mas turizam...mladjima bi sigurno bio privlacan
nea plaja je jos izrazenija...ogromna je...kao na floridi
kad uvece dosadi u dionisosu (a to je bilo cesto) upalim kola i odem u jedna od ta dva mesta
kako ce biti 22.08...pojma nemam

I mi planiramo da zadnjih dana avgusta skoknemo do Grcke na nedelju dana sto,naravno,opredeljuje da treba ici sto blize,tako da "merkam"ovaj kraj(mada me vise vuce Kriopigi ili Kalithea)Letovali smo na Halkidikiju,obisli Sitoniju "u sitna crevca"a Kasandru samo povrsno(bese onaj veliki pozar tada),vise me ona zanima,a i blizina Waterlanda i Magic parka.Obzirom na period verovatno cemo ici i na licu mesta traziti smestaj,ali ipak se dopisujem sa Grcima,saljem upite-za sada,traze prilicne cifre za smestaj od 1.septembra.Ali sve su bolji,odmah odgovaraju na upite,jedan me je cak zvao i telefonom da mi da ponudu.Ranijih godina nisu bili tako vredni...

Ako bih birao izmedju ta dva mesta bez ikakvog dvoumljenja bih se opredelio za Kaliteu. Prvi prst smo obisli skroz, plaze od Haniotija do Kraja prsta sve bolje kao i sva veca i po neko manje kontinentalno mesto, U Kaliteu smo isli da se prosetamo i veceramo bilo je super. Bas me zanima sta su ti ponudili i po kojoj ceni. Inace ja bih ove godine blize Solunu bas iz istih razloga kao i ti, mnogo je jednostavnije i brze, gubicemo manje vremena a i para za gorivo.

tu se nalazi vila dionisos 4 u kojoj sam bio tri godine i za mene je to najlepsi deo mesta, najvise zbog izostanka buke i zato sto je u vrelim danima to najsveziji deo dionisosa. i krajnje je jednostavno doci do tog dela. komarce nisam primetio bar ne u vecem broju nego bilo gde drugde
i za giros se ne slazem. onaj desno je barem zadnje tri godine bio fenomenalan, najbolji koji sam ikad jeo
inace, nea flogita i dionisos nemaju ni malo slicnosti, osim slicne plaze, ali samo slicne.
flogita je nacickana lezljkama i suncobranima, prepuno je kafica, taverni...mas turizam...mladjima bi sigurno bio privlacan
nea plaja je jos izrazenija...ogromna je...kao na floridi
kad uvece dosadi u dionisosu (a to je bilo cesto) upalim kola i odem u jedna od ta dva mesta
kako ce biti 22.08...pojma nemam

To nacickana lezaljkama i suncobranima mi se uopste ne svidja, jos samo da si napisao da se i ulazak na plazu placa...

u dionisosu je laganica za lezaljke,niko te ne tera da deca piju pice zato sto koriste lezaljke.
a ako hoces pod svoj suncobran mesta koliko hoces...

hm, to je tacno
medjutim, nije mi se jednom desilo da posle popijenog pica dodje riba i pita da li bi jos nesto narucili
ne narucujm nista i niko me ne tera, naravno...ali ostaje neprijatna situacija
to je narocito izrazeno subotom i nedeljom kad je guzva i kad dolaze grci koji su nevidjene trosadzije (zato i propadaju:D) i koji narucuju beskonacno mnogo pica, koktela, sendvica itd itd

Poslednji red je ove godine jedini imao komarce dok gde sam ja bio u cetvrtom skoro ih uopste nije bilo, zna ponekad i da se oseti malo iz kanala neprijatan miris, a sto se tice izostanka buke, ove godine je to bio mozda bio i najbucniji deo (ona igralista na kojima se nalazi i kafic koji je pustao nesto glasniju muziku).
Ja sam probao i jedan i drugi giros i oba su OK, samo sto mi je nekako taj sa desne strane suvlji, dok je ovaj sa leve socniji, a i ovaj levi ima znatno veci promet. U sustini stvar je ukusa pa se nekom dopada vise kod jednih a nekom kod drugih, ali mislim da se nece pogresiti u bilo kom slucaju.
A sto se tice dosade, u Dionisosu je nevidjena dosada, ali ja mnogo volim dosadu kad sam na GO pa mi se zato i svidelo. Valjda to ide sa godinama. Ko hoce zabavu neka zaboravi na Dionisos.
A inace ta guzva vikendom je nista u odnosu na neka druga mesta koja znam kad nije guzva.

@ mintichess
Inace kad sam bio kod cena zaboravio sam da kazem da u onom zabavnom parku za decu (neki zamak na naduvavanje, trambolina ....) placa se 2 evra za 15 minuta.

ono sto je nas u to mesto vracalo takodje tri godine za redom je bila opustena situacija sa decom koja su tinejdzeri,jedno malo mladje ali se slepa...zbog tog mira nismo razmisljali gde su i sa kim i uvece je svako isao na svoju stranu...deca su stvarno upoznala mnogo drugara sto grka sto nasih i bas je bilo negodovanja sto ove godine prekinusmo nit...al sto je dosta dosta je.
i krofna na plazi je 2 evra:zcepanje:...u pekari 1.:D

Poslednji red je ove godine jedini imao komarce dok gde sam ja bio u cetvrtom skoro ih uopste nije bilo, zna ponekad i da se oseti malo iz kanala neprijatan miris, a sto se tice izostanka buke, ove godine je to bio mozda bio i najbucniji deo (ona igralista na kojima se nalazi i kafic koji je pustao nesto glasniju muziku).
Ja sam probao i jedan i drugi giros i oba su OK, samo sto mi je nekako taj sa desne strane suvlji, dok je ovaj sa leve socniji, a i ovaj levi ima znatno veci promet. U sustini stvar je ukusa pa se nekom dopada vise kod jednih a nekom kod drugih, ali mislim da se nece pogresiti u bilo kom slucaju.
A sto se tice dosade, u Dionisosu je nevidjena dosada, ali ja mnogo volim dosadu kad sam na GO pa mi se zato i svidelo. Valjda to ide sa godinama. Ko hoce zabavu neka zaboravi na Dionisos.
A inace ta guzva vikendom je nista u odnosu na neka druga mesta koja znam kad nije guzva.

@ mintichess
Inace kad sam bio kod cena zaboravio sam da kazem da u onom zabavnom parku za decu (neki zamak na naduvavanje, trambolina ....) placa se 2 evra za 15 minuta.
za te pare bicu i trambolina ako treba...

Poslednja izmena:
Jel mozes da preporucis koji hotel?

hotel "golden star", danas se vratila :(
pa... da sumiram...
hotel je fakat fenomenalan, imali smo ludog grka koji radi u hotelu, vatreni navijac paoka koji kad je cuo da smo navijaci partizana - totalno se posvetio nama ;) donosio nam je uzo posle vecere, zezao se, gledali smo zajedno tekmu paok-ajaks i sizeli zajedno sa njim... upoznali neke jevreje, zatim irance, ma sve u svemu raznolikog sveta tamo ima ;)
hrana je odlicna, dorucak baziran na svedskom stolu - klasican evropski, vecera se sastoji od predjela, glavnog jela i dezerta, sve vrlo ukusno, uglavnom grcki specijaliteti (mmmm punjene paprike mmmmm). plaza je odmah ispred hotela, deli je samo setaliste od tri metra sirine, pescana sa veeeelikim plicakom, vodom toplom kao u kadi i ... nema meduza :) peskire za plazu dobijes na recepciji pa svoje ne moras da vucas :) inace je jako cist hotel, sve se redovno menja od peskira do posteljine, ma sve je cakum-pakum ;)
e sad cene :
voda od 2 l na plazi je 2 eur, obicnu vodu ne naplacuju inace nigde a donose ti je jer se tako podrazumeva ;)
kafa oko 3,5 eur skoro svuda
krofne (eble vas krofne :zcepanje::zcepanje:) su 2 eur
sladoled je oko 1,5 eur kugletina ;)
alkoholna pica su 6eur+ (kokteli su oko 8 eur)
hajneken je od 9-12 eur
i tako.... ;)
sto se tice hrane po prodavnicama zaista ne znam, hranili smo se u hotelu, a za rucak smo uglavnom lutali, svracali negde na sendvice ili giros.
prodavnice, tj ono malo prodavnica sto ima rade dvokratno od 10-12 pa od 18-20 i tako dodjosmo do racunice za krizu u grckoj :mrgreen:
apoteka i pekara ima na svakom cosku, uz setaliste su taverne i kafici. sve u svemu, sjajan odmor i ove godine, zaplakasmo se na odlasku .... :(

Back