Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...sada idem,od agencije do agencije i tražim povoljne aranžmane,mada se plašim,da sada uplatim i do septembra mi otkažu,s obzirom da su nam agencije...... :roll:
А шта да кажу људи који су још јануара, фебруара... уплатили своје аранжмане за летовање у августу и септембру. Задњих пар година то је постала уобичајена пракса, бар за оне који већ унапред знају када ће користити свој годишњи одмор... тако да... немаш бриге, јер касније можеш само да имаш додатних проблема да нађеш оно што теби одговара, пошто већина аранжмана већ буде распродато.

Da li je neko boravio u hotelu Simeon na Halkidikiju?Mesto Metamorfozis.Ako jeste,volela bih da mi napiše nešto o hotelu,da prenese svoje utiske,jer uskoro idem sa porodicom,muž,ja i dvoje mališana...

E pa ovako, meni je dete upravo doslo iz metamorfozisa, i ako ste zainteresovani mogu da vam posljem slike tog vaseg hotela koji nije u potpunosti zavrsen, bazen je super, na plazi nema nigde lezaljki, kao ni hlada, tako da se naoruzajte sa suncobranima i kacketima. Generalno smo vise ocekivali, ali sve u svemu nije bilo toliko lose. Snabdevenost je solidna, i nema velikog izbora za decu, kao sto su prikazali u promo filmu agencije preko koje su isli. Ali ocekuje vas lep provod i odmor !!!!!!!

E pa ovako, meni je dete upravo doslo iz metamorfozisa, i ako ste zainteresovani mogu da vam posljem slike tog vaseg hotela koji nije u potpunosti zavrsen, bazen je super, na plazi nema nigde lezaljki, kao ni hlada, tako da se naoruzajte sa suncobranima i kacketima. Generalno smo vise ocekivali, ali sve u svemu nije bilo toliko lose. Snabdevenost je solidna, i nema velikog izbora za decu, kao sto su prikazali u promo filmu agencije preko koje su isli. Ali ocekuje vas lep provod i odmor !!!!!!!

Mene zanima Metamorfozis,tacnije kuca Kostas.Kakva je plaza po pitanju jezeva(negde su pomenuli da ih ima),meduza...Hvala!

Mene zanima Metamorfozis,tacnije kuca Kostas.Kakva je plaza po pitanju jezeva(negde su pomenuli da ih ima),meduza...Hvala!

Posto sam dobila detaljan opis, za Kostas nisam sigurna kakva je, oni su bili u Vangelisu, plaza ima dosta jezeva, u tom centralnom delu, voda je cista tj precista. Nigde blizu nisu imali da kupe vodu tako da se sve kupuje na putu za plazu.Meduze nisu bile prisutne u periodu od pre 15 dana, (kada su oni boravili) nadam se da sam malkice pomogla. pozz

Posto sam dobila detaljan opis, za Kostas nisam sigurna kakva je, oni su bili u Vangelisu, plaza ima dosta jezeva, u tom centralnom delu, voda je cista tj precista. Nigde blizu nisu imali da kupe vodu tako da se sve kupuje na putu za plazu.Meduze nisu bile prisutne u periodu od pre 15 dana, (kada su oni boravili) nadam se da sam malkice pomogla. pozz

hvala:heart:

grci su ispali veliki ******
prijatelji mi se vratili sa halkidikija i kazu da su preziveli sodomu i gomoru sa benzinom
nasli ga jedva na jednoj pumpi na ulazu u nea flogitu-cena 5e. red oko 100m, a u redu sve nasi i makedonci.
daju samo po 20l.
strasno...
na ring roudu videli nekoliko ocajnika sa natpisom na kartonu: gas please!
iako se apeluje da se prodaje benzin turistima, pumpadzije to ignorisu
naprotiv, koriste priliku da zarade na nevolji turista, jer su se grcki vozaci primirili i cekaju da prodje kriza

Back