jel zna neko da mi kaze nesto o mestu Parga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pajamaca:u pefkohoriju sam bila sezonu 1990.
koja selendra.
i sad je kažu malo bolja selendra.
ko što GSM reče ko na adi...ma, na adi je duža plaža!!!

Pajamaco, mozes li da nam navedes bar jedno mesto u Grckoj koje nije selendra? Naravno, pri tome ne mislim na gradove poput Krfa u kojima se i ne letuje, nego samo turisticki obilaze. Da li su Ipsos, Dasija, Sidari, Agios Georgios... mozda megalopolisi? Polihrono, Hanioti i druga mesta na Haldikiju su gradovi? Pa na Kritu...Hersonisos, Xania, Agios Nikolaos... sve grad do grada, sa pet kuca u tri reda. Tasos da i ne spominjem. Sva ta letovalista su mala mesta i glupo ih je nazivati selendrama, ona su tako i izgrađena da turistima sve bude blizu i da im se omoguci udoban i opusten odmor. Te "selendre" su najpopularnija letovalista jer imaju lepse plaze i cistije more od gradova koji su po pravilu luke, u kojima je prljavo more i odvratne plaze.pajamaca:u pefkohoriju sam bila sezonu 1990.
koja selendra.
i sad je kažu malo bolja selendra.
ko što GSM reče ko na adi...ma, na adi je duža plaža!!!
Honeylady:Pajamaco, mozes li da nam navedes bar jedno mesto u Grckoj koje nije selendra? Naravno, pri tome ne mislim na gradove poput Krfa
Pa na Kritu...Hersonisos, Xania, Agios Nikolaos... sve grad do grada, sa pet kuca u tri reda.
ΓΑΛΙΝΙ:Krf je grad, a Xania selendra ??? Pa Xania ima više stanovnika nego celo ostrvo Krf zajedno...

Da li su cene ****,hrane iste kao prosle godine?!Bezimeni77:Pozdrav iz Grcke.
Ovde sam uplatio dve smene u Leptokariji pa me zato nema (ako se uopste neko pitao).
Dobra vest za one kojima bi na odmoru nedostajala klupska muzika.
U LEPTOKARIJI SE U NEDELJU OTVARA SRPSKA DISKOTEKA SA ZIVOM MUZIKOM!
Dolaze bendovi koji nastupaju na splavovima u Bg. Extra. Javljam kako je.