Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da!
Meni je Pefkofori odlicno mesto za odmor, najvise zbog mora i plaze....ali jedina mana su cene i nocni zivot, nije razvijen, al meni ni jedan od ta dva faktora nije bitan tako da je to raj za odmor....!
meni barem....al naravno misljenja i zahtevi su razliciti!

hogarhaugarijushulk:
da!
Meni je Pefkofori odlicno mesto za odmor, najvise zbog mora i plaze....ali jedina mana su cene i nocni zivot, nije razvijen, al meni ni jedan od ta dva faktora nije bitan tako da je to raj za odmor....!
meni barem....al naravno misljenja i zahtevi su razliciti!

naravno. ali kad ides sa malim detetom Pefkohori nikako ne odgovara. Plaza je uska i bez hlada a stalno se pominje neka borova suma. Doduse, posle pozara od prosle godine sumnjam da ima ista od toga.
sto se tice izlazaka stvarno ne znam jer nismo posecivali ta mesta. a ono sto se meni ne svidja je to "setaliste". simpaticno je preko dana ali uvece je pravi guzvanjac.

ali opet... to su samo moji utisci.

evo ti slika tog lepog trgica.

halkidiki152ik4.jpg

mirarbi:
Sa nestrpljenjem cekam izvestaj. Hvala !!!
Hotel je kompletno renoviran. Sve sobe su sa klimom, TV, DVD, kablovskom. Na parkingu imaju videonadzor 24 sata. Cena za 2krevetnu sobu sa doruckom je 37 EVRA.Ako ste s detetom mogu da ubace jos jedan krevet u sobi i to ne naplacuju.Jedino je potrebno da se javite ranije kako se ne bi dogodilo da bas u tom trenutku ne boravi neka grupa pa da nemaju mesta. Njihov broj je:**389 43 370 960. Slike hotela mozes da pogledas na WWW.hotelpark.com.mk Poz...

Hvala !!!

Videla sam i ja sajt hotela i procitala sve sto ti navodis, ali da li je sve to istina. Trebala mi je informacija od nekog ko je skoro bio tamo. Ne znam da li si mi sve ovo napisao samo na osnovu posete sajtu hotela ili imas proverene informacije sa lica mesta?

Ja sam se malo raspitao po gradu u kakvom stanju je hotel i svi su mi rekli da je dobar. ALI !!!, sve koje sam pitao bili su tamo samo na kafu, niko nije spavao zato sto su iz Velesa (kao i ja). Pa nece valjda da lazu na sajtu (dosad bi ih neko provalio) za uslove koje nude. Za cenu sam se ja licno javio. U svakom slucaju imate jos dosta vremena do polaska, u medzuvremenu mozda me navede put do Negotina i imaces infurmaciju iz prve ruke.Poz...

U svakom slucaju imate jos dosta vremena do polaska, u medzuvremenu mozda me navede put do Negotina i imaces infurmaciju iz prve ruke.Poz

Hvala Petre!!! I ovo koliko si mi do sada napisao je sasvim dovoljno. Nema potrebe da na licu mesta proveravas stanje hotela, i onako cemo tu provesti samo jednu noc.

Hvala puno, puno na trudu !!!

Zelim ove godine da odem u grcku( i on), ali ne znam ni sama gde.Kao mala sam bila u Asprovalti (nesto mi se i ove godine ide tamo),secam se da su plaze prelepa ali se ne secam kakav je nocni provod.Nisam za neki porodican mir ali nisam ni za vasar poput Paraliju.Moje pitanje da li cu pogresiti ako izaberem Asprovaltu ili mozda pre dolazi u obzir Stavros,Tasos,Halkidiki...

LIJA:
Nisam za neki porodican mir ali nisam ni za vasar poput Paralije

Ja lično volim Asprovaltu. Možda sam subjektivan....

Asprovalta je baš NEŠTO IZMEDJU porodičnog mira i vašara u Kateriniju

A što se tiče ostalih mesta, tvoje dileme....
- Stavros NIKAKO
- Tasos DA , ali ga ja lično ne volim ( opet subjektivno )
- Halkidiki DA DA DA UVEK

- Paralija Katerini NIKAD

Ja sam za vikend bila u asprovalti a bila sam i za onaj prosli i sta da kazem voda je bila uzasna topla a prljava do besvesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bilo je i talsa,ovog vikenda je bio puno ali predhodnog je bilo prazno,a sto se tice mesta za izlaske ne znam videla sam dosta onih beach barova koji su super a sta se desava nocu nemam pojma!

Back