emma05
Zainteresovan član
- Poruka
- 267
Izvini, odakle je ovo prepisano? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hogarhaugarijushulk:sa raznih sajtova! :grin:
reci ako ti treba nesto posebno...!
hogarhaugarijushulk:da!
Meni je Pefkofori odlicno mesto za odmor, najvise zbog mora i plaze....ali jedina mana su cene i nocni zivot, nije razvijen, al meni ni jedan od ta dva faktora nije bitan tako da je to raj za odmor....!
meni barem....al naravno misljenja i zahtevi su razliciti!

ova druga slika nije iz pefkohorija vec negde sa kariba 100 %
Hotel je kompletno renoviran. Sve sobe su sa klimom, TV, DVD, kablovskom. Na parkingu imaju videonadzor 24 sata. Cena za 2krevetnu sobu sa doruckom je 37 EVRA.Ako ste s detetom mogu da ubace jos jedan krevet u sobi i to ne naplacuju.Jedino je potrebno da se javite ranije kako se ne bi dogodilo da bas u tom trenutku ne boravi neka grupa pa da nemaju mesta. Njihov broj je:**389 43 370 960. Slike hotela mozes da pogledas na WWW.hotelpark.com.mk Poz...mirarbi:Sa nestrpljenjem cekam izvestaj. Hvala !!!
U svakom slucaju imate jos dosta vremena do polaska, u medzuvremenu mozda me navede put do Negotina i imaces infurmaciju iz prve ruke.Poz
LIJA:Nisam za neki porodican mir ali nisam ni za vasar poput Paralije
Nema na cemu, drago mi je da sam pomogao. Lepo je pomagati ljudima! :-Dmirarbi:Hvala Petre!!! I ovo koliko si mi do sada napisao je sasvim dovoljno. Nema potrebe da na licu mesta proveravas stanje hotela, i onako cemo tu provesti samo jednu noc.
Hvala puno, puno na trudu !!!
Nema na cemu, drago mi je da sam pomogao. Lepo je pomagati ljudima!