zokiNBGD
Zainteresovan član
- Poruka
- 224
Juce sam procitao u dnevnoj stampi da je oko 320000 ljudi trazilo grcku vizu(individ+grupna)
Odbijeno je oko 20000. MNOGO ILI MALO ?
Molim te napiši gde si to pročitao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce sam procitao u dnevnoj stampi da je oko 320000 ljudi trazilo grcku vizu(individ+grupna)
Odbijeno je oko 20000. MNOGO ILI MALO ?
Molim te napiši gde si to pročitao.
Hvala ti, pronašao sam tekst. Problem je ta informacija koju si izvukao, da su Grci odbili 20.000 zahteva - što proizilazi iz jednog dela teksta. U istom tekstu se, takođe, tvrdi da Grci ne prelaze 3% odbijenih viza, što je u odnosu na 320.000 zahteva manje od 10.000. Šta sad da uzmemo kao tačno?U Vecernjim Novostima: ''Falsifikati koce vize" S.S. Rovcanin
Ne mogu da odolim ........DOBILA VIIIZU , 6 meseci , multi , 90 dana ....
nikakva veza , nemam veze sa turizmom , '' sto bi rekli na lepe oci ''
Uplatio sam eražman preko agencije pa me interesuje da li mogu da tražim nekoliko dana više za neki obilazak po Grčkoj i kako to da učinim . Supruga i ja smo zaposleni i nije nam prvi put da letujemo u Grčkoj. Kolike su šanse da zatražim vizu za recimo 15 dana a po vaučerima imam 10 dana upaćeno .
Negde sam procitao da mozes dobiti vizu na onoliko dana koliko si uplatio osiguranje.Mada nisam siguran u to a i mene muci ista stvar pa ako neko zna nek nam pomogne
Uplatio sam eražman preko agencije pa me interesuje da li mogu da tražim nekoliko dana više za neki obilazak po Grčkoj i kako to da učinim . Supruga i ja smo zaposleni i nije nam prvi put da letujemo u Grčkoj. Kolike su šanse da zatražim vizu za recimo 15 dana a po vaučerima imam 10 dana upaćeno .
da li je to sigurno da me ne odbiju zbog toga pa mi ovi iz agencije ne vrate kintu , e onda sam puko mnogo para a to mi se neće sviđati.
Autor: Tanjug | 03.05.2008 - 21:33 Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić izjavio je večeras u Nišu da će od iduće sedmice vize za zemlje Evropske unije za sve građane biti besplatne.
„To je prvi korak na putu bezviznog režima koji će biti uspostavljen do kraja godine”, rekao je Jeremić gostujući na RTV Belami.