popito
Zainteresovan član
- Poruka
- 407
Ne moj te da pravite frku,covek iz obezbedjenja lepo izadje i kaze kako da slozite formulare,e onda mi nastupamo:ne cujemo ga, pricamo dok on prica,pa kazemo, sta on meni ima da kaze kako cu ja da slozim dokumentaciju, i tako, to smo mi.
Prvo slozis:
1. Formular
2.Fotokopija radne knjizice(moja nije bila ni overena) i potvrda o zaposlenju
3.Osiguranje fotokopija, original zadrzavas za sebe i donosis ga kada uzimas pasos
4. Vaucer
5.Podatci o kolima
Nikakve kopije kartica.
Nego i mi smo cudo npr.covek je lepo rekao da treba 2 slike, ovaj ima jednu nije hteo da izadje iz reda da bi je skenirao vec usao tako i poceo da se svadja sa zenom sa saltera, ova ga samo otkacila i onda se cudimo zasto su takvi prema nama.
Drugi primer da ljudi dolaze u klompama i plasicnim papucama, bermudama i atlet majicama u ambasadu, ljudi ne mozemo tako, mora da postoji neki red.
Svasta mi trpimo zbog pojedinaca.
Prvo slozis:
1. Formular
2.Fotokopija radne knjizice(moja nije bila ni overena) i potvrda o zaposlenju
3.Osiguranje fotokopija, original zadrzavas za sebe i donosis ga kada uzimas pasos
4. Vaucer
5.Podatci o kolima
Nikakve kopije kartica.
Nego i mi smo cudo npr.covek je lepo rekao da treba 2 slike, ovaj ima jednu nije hteo da izadje iz reda da bi je skenirao vec usao tako i poceo da se svadja sa zenom sa saltera, ova ga samo otkacila i onda se cudimo zasto su takvi prema nama.
Drugi primer da ljudi dolaze u klompama i plasicnim papucama, bermudama i atlet majicama u ambasadu, ljudi ne mozemo tako, mora da postoji neki red.
Svasta mi trpimo zbog pojedinaca.