Грчка супер лига

данас је почео плеј оф и плеј аут

титула се враћа кући у Пиреј

1743364098490.png

Али биће тесна и занимљива борба за 2.место које води у квалификације за Лигу шампиона.

Screenshot_20250331_141552_Chrome.jpg

Мада ако АЕК крене да побеђује а Олимпијакос да кикса.....ко зна.... Ипак се дербији играју свако коло, а има још 5 до краја

Али биће тесна и занимљива борба за 2.место које води у квалификације за Лигу шампиона.

да али вероватно није добро написано тј овде стоји да четврти (тренутно ПАОК) не иде нигде а иде сигурно у ЛК и пети иде у ЛК али они имају засебан плеј оф
1743450663207.png

То зависи од исхода завршнице у Купу да ли ће 4.тим лиге у Европу или не. Тренутно пред реванш мечеве полуфинала ситуација је оваква:

Screenshot_20250401_144516_Chrome.jpg

Ситуација је мало замршена али:
- Ако Олимпијакос освоји куп онда 4.тим лиге иде у Европу
- Ако Астерас или ОФИ освоје куп, а не буду први онда 4.тим плеј-офа не иде у Европу
- Ако Астерас или ОФИ, овоје куп, а буду први онда 4.тим лиге игра Европу

Е сад...место у Лиги Европe је резервисано за освајача купа. Ако освајач купа буде Олимпијакос онда 3.тим на табели иде у Лигу Европе, а 4.тим у Лигу конференције

Poslednja izmena:
Закувало се око другог места, а с обзиром да нико овде није одустао од титуле нисам баш сигуран колико је Олимпијакос безбедан на врху јер ako не освоје више од 1-2 бода до краја а неки тим испод њих победи све мечеве - осташе без титуле

Screenshot_20250407_090150_Chrome.jpg

Ајмо мало до Грчког острва Кипра да видимо какво је тамо стање на табели да не отварам нову тему Пафос је већ шампион а Омонија и АПОЕЛ остају без пласмана у Европу што се лиге тиче не знам какво је стање у купу...

1744033827795.png

ПАОК добио ПАО 2-1 у Солуну, Олимпијакос добио АЕК у Атини 0-2

опасно се закувало за друго место које води у квалификације за ЛШ наредне сезоне па и за позиције три и четири

1745787546348.png

Панатинаикос је баш катастрофа у гостима. Сва је вероватноћа да ће тешко извући и бод против АЕК-а. Очигледно им је карактер играча такав да без подршке својих навијача немају снаге да се носе са притиском гостујућег терена, а знамо да су у Грчкој гостовања навијача одавно забрањена. Баш су онако психички лабилни кад играју у гостима и то ми је главни утисак што се њих тиче.

Олимпијакос је ушао у серију од 3 победе и добре су шансе да им ПАОК отме макар бод тим пре што осим престижа и обавезе према навијачима за Олимпијакос меч нема такмичарски значај. Уосталом, ПАОК им је једини узео скалп у плеј-офу тако да ме не би изненадила ни двојка у Пиреју јер ПАОК гризе за Лигу шампиона, а реално имају најбољи тим и фудбалски и карактерно после Олимпијакоса. Они се пале тек кад дође плеј-оф, имали су баш глупих пораза у Европи и првенству ове сезоне и за то највише кривим оно румунске циганче јер колико некад зна да дигне екипу и извуче немогуће толико се некад прокурчи и дигне у небеса да га налупа ко год стигне, прави неке измене Боже ме сачувај. ПАОК-у дефинитивно треба свежа крв на клупи јер овај бата Разван је утриповао Муриња.

Моја нека процена је да ће Панатинаикос у преостала два меча извући максимално 1 бод, а ПАОК узети најмање 3.

Најзанимљивији расплет у 5 колу би био да АЕК победи ПАО, а ПАОК да одигра нерешено и онда у последњем 6 колу сви улазе са истим бројем бодова.

Poslednja izmena:
Треће место у квалификације за ЛЕ, а четврто за ЛК, јел тако п
Најзанимљивији расплет у 5 колу би био да АЕК победи ПАО, а ПАОК да одигра нерешено и онда у последњем 6 колу сви улазе са истим бројем бодова.
Панатинаикос по историји и имену више приличи у квалификације за ЛШ а ПАОК у ЛЕ или чак ЛК, мада су ми лично поједнако одвратни можда ПАО за нијансу више :per:а на Кирпу само АПОЕЛ против Омоније и њених радикалних комуниста на трибинама

Треће место у квалификације за ЛЕ, а четврто за ЛК, јел тако п

Панатинаикос по историји и имену више приличи у квалификације за ЛШ а ПАОК у ЛЕ или чак ЛК, мада су ми лично поједнако одвратни можда ПАО за нијансу више :per:а на Кирпу само АПОЕЛ против Омоније и њених радикалних комуниста на трибинама
Најодвратнији клуб наравно неонацистичке цурице из Пиреја . Панатинаикосу више личи али се табела не рангира по томе коме шта више личи него ко је јачи и ко узме више бодова, а ПАОК је већ годинама ниво изнад њих у сваком смислу.

Poslednja izmena:
Најодвратнији клуб наравно неонацистичке цурице из Пиреја .
:hahaha: :hahaha: :hahaha: ово је доказ колико појма немаш асполутно најаполитичнија група доле је Gate 7 а то што их мрзиш као гробар то је ок али је друга ствар
1746125458740.png

Back