Грчка супер лига

Ал намештају ови грци за кладионице.....баш сви да киксну у истом колу онако случајно? Важи. Ово ме нервира код њих, све иде фино и онда овако нека муљажа из ведра неба. Ем кладионице добиле ем разлика на табели остала слична....сви на добитку.

Пансераикосу спонзор кладионица
Астерасу спонзор кладионица
ОФИ-ју спонзор кладионица

хахаххахаха

Ал намештају ови грци за кладионице.....баш сви да киксну у истом колу онако случајно? Важи. Ово ме нервира код њих, све иде фино и онда овако нека муљажа из ведра неба. Ем кладионице добиле ем разлика на табели остала слична....сви на добитку.

Пансераикосу спонзор кладионица
Астерасу спонзор кладионица
ОФИ-ју спонзор кладионица

хахаххахаха
КЛАДИОНИЦЕ СУ СВУДА СПОНЗОРИ, ЧИТАВИМ ЛИГАМА ПЛУС КЛУБОВИМА ТО ЈЕ ТАКО ЈБГ

Арис сам на челу....

1730063215519.png

КЛАДИОНИЦЕ СУ СВУДА СПОНЗОРИ, ЧИТАВИМ ЛИГАМА ПЛУС КЛУБОВИМА ТО ЈЕ ТАКО ЈБГ
Ма све то стоји али колико често виђаш да 3 главна фаворита за титулу изгубе утакмице у истом колу и да 4 и 5 фаворит у међусобном дуелу баш ето случајно одиграју нерешено ? Мислим, ово је смешно колико је очигледно. Мада нешто слично знају да договоре и Реал, Барса и Атлетико као и Галата, Фенер и Бешикташ тако да није ово само грчки специјалитет. Изгледа да је само тих 10 кола плеј-офа иоле регуларно. Ово остало гола намештања

Ма све то стоји али колико често виђаш да 3 главна фаворита за титулу изгубе утакмице у истом колу и да 4 и 5 фаворит у међусобном дуелу баш ето случајно одиграју нерешено ? Мислим, ово је смешно колико је очигледно. Мада нешто слично знају да договоре и Реал, Барса и Атлетико као и Галата, Фенер и Бешикташ тако да није ово само грчки специјалитет. Изгледа да је само тих 10 кола плеј-офа иоле регуларно. Ово остало гола намештања
Олимпијакос није јак ко некад а и поправили су резултате у Европи, ПАОК и ПАО још више им "узима данак Европа" а за сад ти киксеви нису страшни низакога, Па ево Реал дао 5 Борусији за полувреме па изгуби 0-4 ел класико а вероватно са њим и титулу! Атлетико куби и у лиги и у Европи, Турски клубови смо богатији и лига је јача од грчке а и они намештају само тако, рекох ти Грци ће све решавати у плеј офу ово је увертира која мора да се одради тј одигра, пази ти имаш по реваш мечеве са директим ривалима за титулу у плеј офу то нема нигде сад једино Арис да проба да искористи ситуацију да проба да буде у 4 уместо Панатинаикоса али биће им јако тешко уједно и занимљиво врло видећемо...

Е овако да наставимо Прво је јуче Арис поражен као домаћи од Волоса 0-1 велики кикс, данас је Панатинаикос добио Панетоликос у 93. минуту а ПАОК је успео да победи Астерас Триполис 1-2. док је Олимпијакос у Пиреју декласирао АЕК у дербују кола....

Табела након овог кола, Арис је имао лепу шансу да се дуже тржи на трону али два кикса кући од реално слабијих екипа од њих....
ПАО се прикључио врху али баш тешко побељују буквално на једните јаде такође јако лоше игра ПАО и у ЛК
1732482003224.png

Back