Grčka i priznanje Kosova? "Zvanično smo obavešteni, pozvali smo ambasadora"

Само би нас НАТО још више и јаче бомбардовао, и нанео још страшније губитке.

Питање које би себи требало да постављаш је "Замисли да смо 1990. прихватили понуду Анте Марковића да примимо 20 милијарди долара помоћи и уђемо у ЕЕЗ".
Ishod bi bio isti, mi bi potpisali kumanovski sporazum, ali bi bila radna akcija u regionu za obnavljanje mostova, pruga, aerodroma...

Ovako, samo sporazum...

Jel se zapitas ponekad zasto Iran nije jos uvek napadnut???

Ili Severna Koreja, da ne pricamo o teskasima kao sto su Rusija i Kina...

Ishod bi bio isti, mi bi potpisali kumanovski sporazum, ali bi bila radna akcija u regionu za obnavljanje mostova, pruga, aerodroma...

Ovako, samo sporazum...

Па, не. Било би срушено уместо једног можда 5 НАТО авиона, али би наши губици били много већи.

Зато је једино решење било довести ДОС још 1991. на власт.

Bivši grčki ambasador: "Na kraju, priznaćemo tzv. Kosovo"

Rekoh ja lepo ... samo da zahladni malo, znaju Grci posao ... sve češće neko nešto došapne kao nezvanično ... "kvota" pada iz dana u dan
Carigradski Grci, koje su agresorski Turčini proterali iz evropskog dela Carigrada (iz grčkog dela grada zvanog Fanar) u nekažnjenom etničkom čišćenju 1955, koje je pasivno posmatrala Amerika (i u kojoj je Aleksandros Malijas bio grčki ambasador) sigurno ne podržavaju Šiptare (koji su baš svi bili Turčini u okupatorskoj Turčinskoj imperiji) odnosno velikošiptarske okupatore južne Srbije (JSP Kosova i Metohije), a i Kiprani (odnosno kiparski Grci) koje su Turčini i agresorska Turčinska (uz pomoć Velike Britanije) proterali za vreme velikoturčinske agresije na Kipar i okupacije severnog dela grčkog ostrva Kipar 1974 (a Turčini su do 1974 u svim delovima ostrva Kipar bila manjina) sigurno ne podržavaju Šiptare (koji su svi bili Turčini u okupatorskoj Turčinskoj imperiji) odnosno velikošiptarske okupatore južne Srbije (JSP KiM)! CCCC 🇷🇸🇨🇾🇬🇷

Povecati ulaganje u namensku industriju, i to drasticno.

Nasilnik te bije kad si slab. Kad mozes da uzvratis malo ce da ti preti/ke-nja iz daljine ali uvek sa bezbedne distance.

Ovako moze da nas hebe ko hoce, a to se i desava.
Bices ti prijatelju dobro poheban,kad zbog te ratne industrije,dobijes nogu u d....e, kada ne budes imao platu, a onim bednim penzosima,smanje i tu bednu
crkavicu sto primaju.Samo ti,i tebi slicni.zveckajte oruzjem.Ko se maca laca,od maca i gine,rece Mitropolit Amfilohije Radovic...

Bices ti prijatelju dobro poheban,kad zbog te ratne industrije,dobijes nogu u d....e, kada ne budes imao platu, a onim bednim penzosima,smanje i tu bednu
crkavicu sto primaju.Samo ti,i tebi slicni.zveckajte oruzjem.Ko se maca laca,od maca i gine,rece Mitropolit Amfilohije Radovic...
Vazi, ti nastavi da im pljugas za platu, ja cu da se branim…

Poslednja izmena:

Back