Grci se blamiraju u EU, negiraju Makedoniju i Makedonce!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ti stvarno mislis da je ijedan jezik na balkanu stariji od starogrckog?

Ne bre to je staroarnautski, zar nisi citala u "zovu" i "trecem oku"?
Vidis tamo na slici u onoj falsifikovanoj knjizi da su nacrtani Adam i Eva i da su i oni bili arnauti i da su pricali arnautski?
Znas da misliti,... i cvece brati nije jedno isto...to mora SAMO da ukapira!

Neka prouci one postove sto sam mu postovala za domaci o Haplogrupama, sa izvorima i dokaze za Makedonce i dokaze koji su bili izneti na National Geographic-u, da je seoba Slovena laz!
Ali nemoj da si na kraj srca, pa znas da su i Hrist,Mojsije i Mohamed bili arnauti...

Znam...i Adam je Evi pisao ljubavna pisma na staroalbanski...eto ih...cuvaju ih u Tirani z:)

Plavo angelce,najvishe se tebi obracam i svim ostalim ko pricaju o nekakvim VEHTACKIM ETNICHKIM terminima i negiraju svoje brace.Mozda je ovo srpski forum al to vam ne daje pravo da pljuvate po onima iz kojih ste proizashli.Mogu da Prihvatim da su GARCI(t.z. grchka) ili Albanci (isklucujem Shkipetare)NACIJA
onda kad VI prihvatite NACIONALNOST -BOSNA,KOSOVO,il SANDJAK.DA nisam Lud oni su toa sada
al to je isto kad KOSOVARI po jedno 150/200 god pocnu sebi da se promovishu za Naciju,NAZALOST takvih DRZAVA- NACIJE veshtacki stvorene ima puno
Jasno je da vashe EGO je toliko IZRAZITO i svoj PONOS koj vas ZASLJEPUJE,al istina je istina ...
MAKEDONCITE POSTOJAT POSTOELE I KE POSTOJAT.
Mojot jazik ne e so DEFEKT !!!!,vech pitajte sebi zashto vas VUK ,,OSAKATIO" sa Hercegovachkog dijalekta,pa sada torlachki nije vam dobar,a Makedonski je sa defektom ,pa tako je kad se Degenerishu SVEST,IDENTITET...Onda plujete po svomu,to podseca na onaj plan neke krajice Frederike o Prevospitanje napushtene dece ,Plan Grcizovati dece koji to nisu ,kasnije da pljuvaju po svoj ROD.
BELOMORSKA MAKEDONIJA NIKOGASH Ne bila nekakva si Greek ( sve do 1913)
INAT I samo INAT ne da da sogledate ISTINU.
MI SMO JEDAN NAROD DA- KOJI??????
po vama Srpski , ja vama kazem MAKEDONSKI.
Plavi angeo ako odbacish te tvoje PREDRASUDE siguran sam da cesh doci do istine oko sve te stvari o kojima tragash.Ne pitaj me shta i kako sama ceh doci do toga, poshto si TRAGAC sa srecom

z:poz:migel59
gde si ako neznas ja cu da ti kazem?
NAMERNO SAM IZABRALA OVE RECI JER SU VEZANE ZA TEMU I IZUCAVAJU OVO OKO CEGA RASPRAVLJAMO!

Agapi = Ljubav i to su arnautske reci!
Lele bre Agapi sto uze arnautsku rec? Kako te nije sramota da im rades najstariji jezik na svetu? Ajde idi tamo u cosak i stidi se!
Kako si samo mogla kad znas da su i Maya i Inke pricale staroarnautski...

migel59
[SIZE="2"]ajde javi se moram da idem na spavanje ovde je kasno a sutra idem za [/SIZE] SRBIJU!!!!!!!!!

Pa cekaj, kopa covek tamo po arnautiji, pravi arheoloska nalazista i trazi artefakte...
Nego nema ga odkad mu pomenu arheoloska nalazista i odkako ga pitah da kaze ko ga to podrzava sa njegovom TEZOM, ovde na forumu...
Pravicemo i anketu ako treba...mislim sve radi dokaza....

Evo pogledajmo recimo ovaj artifakt pronadjen u blizini italijanskog vulkana vezuv.

Mercedes-2_ew.jpg

Dakle to je znak stare nemacke loze,koju je portugalski turista,kupio od turskog preprodavca u italijanskom selu blizu vezuva,i to je ne dvosmislena potvrda da je Aleksandar Makedonski bio albanac !!! pitate se kako ? pitam se i ja ,ali sada ce doci MIGEL59 pa ce razjasniti!

Evo pogledajmo recimo ovaj artifakt pronadjen u blizini italijanskog vulkana vezuv.

Mercedes-2_ew.jpg

Dakle to je znak stare nemacke loze,koju je portugalski turista,kupio od turskog preprodavca u italijanskom selu blizu vezuva,i to je ne dvosmislena potvrda da je Aleksandar Makedonski bio albanac !!! pitate se kako ? pitam se i ja ,ali sada ce doci MIGEL59 pa ce razjasniti!

z:lol:

e bogami jesi car z:lol:

Mercedes-2_ew.jpg

Ma sta ima da se objasnjava, slika govori vise od reci! To je to Zrnane, to je to!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back