- Poruka
- 3.875
Pa jel ti znas o cemu se ovde radi i ko su ovi na slici ili stavljas slike iz zabave a nemas pojma o cemu se radi!
radi se o protestu proterane albance iz Camerije koji sada su u Albaniju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel ti znas o cemu se ovde radi i ko su ovi na slici ili stavljas slike iz zabave a nemas pojma o cemu se radi!
albanci u grcku slave nezavisnosti Kosova
PREKINI VISE DA BLATIS GRKE, ALO JEL TI DOBRO. ZNAMO DA SI OPSEDNUT STO SU LEPSI I PAMETNIJI, I IMAJU SVOJU ISTORIJU STARU VISE OD 3000 GODINA, PA NE MORAJU DA KRADU TUDJU, ALI STA MI DA TI RADIMO?
sta su?
to sto cicaju od EU 30 godina nije znak sposobnosti
njihova anticka istorija je puna sa homoseksualnosti
a i vidim kako su pametni kad Albanci sred Grcke ovo rade
ako su grci civilizacija ne bi se ponasali kao divjaci i etnicki iscistili severu grcke !
sta su?
to sto cicaju od EU 30 godina nije znak sposobnosti
njihova anticka istorija je puna sa homoseksualnosti
a i vidim kako su pametni kad Albanci sred Grcke ovo rade
ako su grci civilizacija ne bi se ponasali kao divjaci i etnicki iscistili severu grcke !
Ne lupaj,oni su svidjalo ti se ili ne a napisano je u svim svetskim enciklopedijama jedna od najstarijih civilizacija.Samo kad bi oporezovali reci grckog porekla koji se u nauci i svakodnevnom zivotu koriste ne bi imali finansijskih problema........ne da to mogu da urade ali to pokazuje koliki je njihov doprinos nauci jer sto bi inace koristili grcke reci i u medicini i u matematici.
Kompleks nize vrednosti je neizleciv tako da ne vredi vise pisati o tome.
takav kompleks nemam ja nego ti
cim tako se odusevljavas grcima
da se odusevljavas Nemcima,Rusima aj bi te razumeo ali grcima
u njiohve anticke civilizacije je bilo moderno da budes homseksualac i da imas seks sa decom...cak u filmu za Aleksandar Veliki su ga pretstavili kako homoseksualac...
![]()
PA STO SE VI MAKEDONCI ONDA OTIMATE ZA ALEKSANDRA MAKEDONSKOG? ZAR NEMATE NJEGOV SPOMENIK U SVIM VECIM GRADOVIMA. DA LI TO ZNACI DA VOLITE *EDERE?![]()
nisam ''etnicki makedonac'' nego zivim u Makedoniji
tu pre 5 godina je pocela prica od aleksandar veliki da ulazi na veliko pre toga niko nije ga zeljeo ...
grcka zivi od tri stvare
prvo najvaznije od sve to je EU
onda turizam
pa brodovlasnistvo
vidimo koliko su sposobni kad sad mole za EU pomoc
ako pricas za velike nacije pricaj za Nemcima nemoj tu grcima da mi pominjes jel pred 30 godina bili su jada i beda , dobro ih poznajemo...isli smo do Solun na kafa i nazad...dok mi smo bili u hotele u Leptokariju oni su spavali pored obali u satore napravene od vesh-haljinje,bluze...
Nemacki novine su za danasnje grka rekli-danasnji grci su ono sto je ostalo od turaka,albanaca,Bugara,vlaha...
Bas cu da se odusevljavam fasistickim i genocidnim narodima kao sto ste i vi i Nemci!
Ja ti pricam o narodu koji je doprineo napredku svetske nauke i civilizacije a sad sta pricaju Nemci bas me briga jer neko ko ima takvo istorijsko nasledje treba da se pokrije usima i da cuti kao i vi uostalom,Bugari su inace poznati po svojoj podmuklosti i u Grckoj a i u Srbiji.
Pa sad ti vidi koliko su pametni kad su iskoristili toliko pametne Nemce i celu EU u svoju korist kako se kaze ko ume njemu dve.To sto si ti nekad radio to je davno proslo vreme,gledaj gde si sad,Grcka i sa ovolikim problemima je jos uvek misaona imenica i za FYROM i za Bugarsku,veciti jad i beda.I ja se secam Bugarske pre dvadesetak godina kad si mogao da se zezas do mile volje jer su bili jad i beda zvake i najlon carape nisu imali!
Aleksandar je bio od uvek u srca Makedonije !!!
Ima nekoliko stariji spomenika u Makedonije,evo ih:
![]()
![]()
![]()
Bas cu da se odusevljavam fasistickim i genocidnim narodima kao sto ste i vi i Nemci!
Ja ti pricam o narodu koji je doprineo napredku svetske nauke i civilizacije a sad sta pricaju Nemci bas me briga jer neko ko ima takvo istorijsko nasledje treba da se pokrije usima i da cuti kao i vi uostalom,Bugari su inace poznati po svojoj podmuklosti i u Grckoj a i u Srbiji.
Pa sad ti vidi koliko su pametni kad su iskoristili toliko pametne Nemce i celu EU u svoju korist kako se kaze ko ume njemu dve.To sto si ti nekad radio to je davno proslo vreme,gledaj gde si sad,Grcka i sa ovolikim problemima je jos uvek misaona imenica i za FYROM i za Bugarsku,veciti jad i beda.I ja se secam Bugarske pre dvadesetak godina kad si mogao da se zezas do mile volje jer su bili jad i beda zvake i najlon carape nisu imali!
Bugarska je bila pod komunizam dok grci su dobijali pare iz EU a srbija je bila u sklop jugoslavije koja takogje je vodila kurvinsku politiku -bila i sa zapada i sa istoka...
nemci su pomogli nama da vratimo nasu teritoriju koju su grci uzeli u prethodnih ratova !
Bugarska da je bila podmukla sad bi bio pola balkan Bugarska zemja![]()
grci nempogu sa se poredu sa ono sto su na primer Nemci dali na svatu !
grci su mali i crni -vecina -posebno one koji imaju poreklom male azije
a i tresu se kad im pominjes rec-Turska
taj narod ima strah do koske od Tursku
Bugarska je bila pod komunizam dok grci su dobijali pare iz EU a srbija je bila u sklop jugoslavije koja takogje je vodila kurvinsku politiku -bila i sa zapada i sa istoka...
nemci su pomogli nama da vratimo nasu teritoriju koju su grci uzeli u prethodnih ratova !
Bugarska da je bila podmukla sad bi bio pola balkan Bugarska zemja![]()
Бугарска јесте водила подмуклу политику, и водиће је,
разлог што пола Балкана није њена говори о њеним другим квалитетима,
наиме на срећу свих нас није довољно само да си подмукао, мораш имати и друге вештине.
А за ово да су вам Немци помогли довољно говори о вама и потврђује ово што написах.
jel vama nisu pomogli francuzi?
nemci su bili nasi saveznici
a Bugarska je ipak najveca drzava na balkanu
nasa politika je pametna politika iako smo imali greske
to sto vi ste se silili pa su vas bombardirali,izolirali,podelili i sad opet mirno cekate u red za EU i NATO to je vec druga prica...
PA KO JE TU ONDA PAMETAN A KO GLUP?
Imena zemalja i naroda se pisu velikim slovima.Kroz istoriju ste pokazali da ste fasiste i genocidni i u ww1 i ww2 zato cuti molim te,a beda ste bili i ostali a i zene su vam na daleko poznate pogotovu ovde u Gr gde su na ceniti sam znas gde............
Genocid je izvrsen od strane ''Grke'' , sada vec i dokumentovano od Njemacke Arhive , i priznanje zlocina od strane ''Grckih Akademika'' zato preporucujemo vama :Ti se pravis lud ko je pao na kolena od siptara,molili su da im pomognu ameri i ostali guzoljupci,da nisu bombardovali Srbiju do sad bi ih mi sredili kako i zasluzuju pogotovu teroriste.
Koji bre albanci caruju gde si to video,rade ko radnici i skupljaju masline i kriju se od policije jer vecina nema papire!
E pa ja ti kazem sta misle Grci jer to veoma dobro znam posle 18god zivota ovde.Sigurno nece tebi da kazu da mrze bugare,a mrze vas to je sigurno.
Ko je vrsio genocid i ko je bio fasista je svima dobro poznato1
Какве то сада везе има са тим да је Бугарска увек водила префригану политику,
ништа Вас не разумем.
А то да су вам нацисти били савезници опет понављам говори о вама.
А шта су то нама Французи помогли,
и ко смо то МИ?
Tu sam,drago mi je sto se slazes samnom......eto i ja da dodam zacin kasi....
vi ste imali saveznika isto kao mi
vi ste izabrali komunizam koji je najkrvava diktatura u svetu koja uzela zivote desetke mozda i stotina miliona ljude!
nemoj da pricas o jel svet je video u 90'te ko je klao neduzne ljude i borio za veliku srbiju