Grci ili Makedonci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da dobro je pznato koji narod je ziveo na severu grcke i u FYROM
Ernst-Ravenstein-Balkans-Ethnic-Map-1880.jpg

Nama jeste poznato ali suprotno od tvojih saznanja.Jedina stvar gde se Grci,Srbi i Fyrom mogu sloziti jednoglasno je da ste posle Albanaca vi najvece zlo na Balkanu.....

od prvo zlo ste pali na kolenja
albanci caruju i u grcku
sve drze od restorante do hotele

cudno jel ja od grka cujem da turci i firomci su zlo za njima

a srbe nek misla sta hoce nije mi vazno:mrgreen:

inace treba da se zna da docice sve na svoje
platice i grcka i ostali zbog genocid nad Bugara

albanci caruju i u grcku

Mogu ja reci i za Makedonije to isto,svako i se mesa:Bugara,Srbe,Grke,Albance!!! :rtfm:

albanci caruju i u grcku

Ti se pravis lud ko je pao na kolena od siptara,molili su da im pomognu ameri i ostali guzoljupci,da nisu bombardovali Srbiju do sad bi ih mi sredili kako i zasluzuju pogotovu teroriste.
Koji bre albanci caruju gde si to video,rade ko radnici i skupljaju masline i kriju se od policije jer vecina nema papire!
E pa ja ti kazem sta misle Grci jer to veoma dobro znam posle 18god zivota ovde.Sigurno nece tebi da kazu da mrze bugare,a mrze vas to je sigurno.
Ko je vrsio genocid i ko je bio fasista je svima dobro poznato1

Ti se pravis lud ko je pao na kolena od siptara,molili su da im pomognu ameri i ostali guzoljupci,da nisu bombardovali Srbiju do sad bi ih mi sredili kako i zasluzuju pogotovu teroriste.
Koji bre albanci caruju gde si to video,rade ko radnici i skupljaju masline i kriju se od policije jer vecina nema papire!
E pa ja ti kazem sta misle Grci jer to veoma dobro znam posle 18god zivota ovde.Sigurno nece tebi da kazu da mrze bugare,a mrze vas to je sigurno.
Ko je vrsio genocid i ko je bio fasista je svima dobro poznato1

daj reci onda gde je milijonsko slovensko stanovnistvo na severu Grcke
deportacije i masakre su dobro poznate u istorijografiju koji su ucinili grci
cak i brisali slovenske natpise na grobove i crkve

Bugarska je htela da vrati u svetski ratova ona sto je grcka ukrala
jel nikada nije unutrasnjost sadasnje severne grcke nije imala grcko stanovnistvo
grci su ziveli samo pored obalu

grcka place od turaka
a ne priznaje genocid nad Bugara i Albanaca
to su dvojne standarde

albanci kontroliraju sve kriminal,drze biznise...jedan primer cu da ti dam a to je u Santorini od 20,000 stanovnika pola su siptari !

Makedonci su potomci Aleksandra Makedonskog, Muslimani- starih Ilira i Mehmeda osvajača, a možda i samog Muhameda, Hrvati i Slovenci- najbolja i najstarija plemena Germana ili šta im već padne na pamet da su najstariji i najbolji, kao i Crnogorci... U tu svrhu će mo ponovo da falsifikujemo istoriju i da dokazujemo kroz neke reči u jeziku ili neke običaje..
JA prosto ne znam da li da u Novom Sadu propovedamo da smo naslednici Atile, Ca:dash:ra Dušana, možda Cezara, ali u svakom slučaju ima kostiju iz praistorije pa smo znači ovde autohtoni narod nastao pre svih vaših plemena i naroda!!!!!!!!!!!!!!!:
LJUDI PROGLEDAJTE !!!!!!! NIJE VAŽNO KOJI STE NEGO KAKVI STE!!!!!!!!! :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back