Grci ili Makedonci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Интересантно је да су само "наши Македонци" добили државност - док рецимо за Егејске и Тракијске становнике заболе УН она ствар да им даду државу.

У чему су то "наши шегачи" специфични?

Интересантно је да су само "наши Македонци" добили државност - док рецимо за Егејске и Тракијске становнике заболе УН она ствар да им даду државу.

У чему су то "наши шегачи" специфични?

"vasI"? ako nisi upucen da te ja malo uputim.
Makedonija je do 1912 bila cela, Vardarski, Egejski i Pirinski deo sve je to bila Makedonija, i tamo su Makedonci ziveli i sada ali ne u tom broju.

"vasI"? ako nisi upucen da te ja malo uputim.
Makedonija je do 1912 bila cela, Vardarski, Egejski i Pirinski deo sve je to bila Makedonija, i tamo su Makedonci ziveli i sada ali ne u tom broju.

Cela, pod Turskom? Nije to jedina regija koja je bila pod Turskom...nego UN ne pomeraju dupe da vam dadu drzavu u Grckoj ili Bugarskoj...

Samo pitam sto ne napraviste drzavu u Bugarskoj ili Grckoj, sto je napraviste bas na onom dijelu sto je bio srbski?

Нисте мени из ината, него вам је бравар створио нацију у Јајцу на захтјев "хрватске делегације" - мора бити да сте имали неке заслуге код растурача Југославије.

bla bla bla, ovo sam cuo jedno 100 puta, nemoj da smarate.

Makedonija je podeljena na 3 dela i u Egejskoj i u Pirinskoj Makedoniji su Makedonci masovno proterivani, od strane Grka i Bugara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back