карлос
Veoma poznat
- Poruka
- 10.764
Македонци не постоје као нација ,они су вештачка творевина Титоизма
У реду је ето послала си ми још један доказ.Сад скини ми се ....јер стварно ово што говориш нема везе са оним што се називаш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Македонци не постоје као нација ,они су вештачка творевина Титоизма
Тека сам сада видела да си из Бивше Југословенске републике Македоније!
ОПА!
У реду је ето послала си ми још један доказ.Сад скини ми се ....јер стварно ово што говориш нема везе са оним што се називаш.
Pa ti idi kod Talibana, ko ti brani.
GRCI UVEK. Kod Makedonaca me nervira to sto pokusavaju da preotmu Aleksandra Makedonskog od Grka. Falsifikuju sopstvenu istoriju a to naravno nervira Grke, potpuno opravdano. Grci su osnivaci civilizacije, one u kojoj danas zivimo.
Stalin je bio veci ubice od Hitler
Па када погледамо себе ја бих реко да су Грци ближи Талибанима
![]()
Izmedju njih dvojice je "mrtva trka" po tom pitanju.
Зашто мислиш да је Тито био комуниста?
пс
Ја сам Стаљиниста ,тема није о Стаљину тако можете да га заобиђете![]()
ti si gorij od makedonaca
grci su izmislili demokratiju i potporu zapadnog sveta koji je takvo zlo uradio srbima - to bar vi kazete
![]()
Staljin je bio *****.
Vise mi se svidja Lenjin.![]()
Kina je zakon.![]()
Glupost nema granice.
Staljin je bio *****.
Vise mi se svidja Lenjin.![]()
Ето видиш?Искрено:Који више личу на Талибани?Ја мислим да Грци и Талибани раџала их је једна мајка![]()
![]()
Молим вас без вређања!
Стаљин је спасио Србију од фашизма
Zaba se smeje Tigru.
Staljin=Hitler![]()
Ко зна колико лоше су видели Бугари од Стаљина?Изгледа је био опасан када подиви....![]()
Ето видиш?Искрено:Који више личу на Талибани?Ја мислим да Грци и Талибани раџала их је једна мајка![]()