Grcevi u predelu listova noge i jak bol

Delovanje:
Magnezijum je katalizator više od 300 enzimskih reakcija koje se odvijaju u našem organizmu. Između ostalog reguliše razmenu jona između ekstra i intraćelijskog prostora što je neophodno za normalno funkcionisanje mišićnih ćelija.
Kalijum učestvuje u prenosu nervnog signala u nervnom mišićnom tkivu. Kalijum obezbeđuje adekvatnu rekaciju mišićne kontrakcije, kao odgovor na nervnu stimulaciju.
Vitamin B6 je koenzim, koji učestvuje u mnogim reakcijama koje se odvijaju u našem organizmu i koji ima povoljan efekat na apsorpciju minerala, uključujući magnezijum.
Vitamin E je antioksidant koji sprečava prodiranje slobodnih radikala u tkiva. Takođe se koristi u lečenju mišićnih disfunkcija i za prevenciju ateroskleroze i srčanih oboljenja.

сад сам ја на реду.
скоро ништа од горе наведеног.
на једној нози проширена вена, али реагује на промену времена.
мислим да сам то наследила од маме, или шта зна.

повремено ме по ноћи улови грч. заборавим попити магнезију пред спавање.

можеш ли препоручити магнезијум, али онај у течном стању.
има ли смисла куповати тај?
kao što piše gore: "Stop grč"

a one Fajzerove vitamine "koje menjaju u skladu sa najnovijim (???) saznanjima" - zajebi u najširem luku

kada sam prestao da ih konzumiram prespavao sam mesec dana (16 sati dnevno ceo maj)

Šta si uradio ?Ima li poboljšanja ?
farmaceut mi je preporucio Magnezijum 400 + B kompleks

ima poboljsanja

magnezijum-direkt-400-b-kompleks-alkaloid~2582.jpg

kao što piše gore: "Stop grč"

a one Fajzerove vitamine "koje menjaju u skladu sa najnovijim (???) saznanjima" - zajebi u najširem luku

kada sam prestao da ih konzumiram prespavao sam mesec dana (16 sati dnevno ceo maj)
Проки, да ти шаљем Центрум, или како се већ зове. :lol:
ноћас гледам шта сам све купила. па нисам нормална, а пила ништа.

farmaceut mi je preporucio Magnezijum 400 + B kompleks

ima poboljsanja

magnezijum-direkt-400-b-kompleks-alkaloid~2582.jpg
Farmaceut ti preporuči da bi zaradio ili bio dobar gazdi svom.

Ono što morate svi da znate je da se Mg uzima prema telesnoj masi.

400mg ti je za stokilaša
Koliko je Mg važan toliko je i opasan u prekomernoj količini - počne da izbacuje vitamine i minerale pa moraš na hitnu detoksikaciju.

ajd zdravo

Back