Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 257.517
grcevi bolni sta raditi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako može malo detaljnijegrcevi bolni sta raditi
traje vec mesec dana ,nema nikakvog crvenila niti kojih otokaako može malo detaljnije
koliko dugo to traje , da li je noga otečena , crvena , topla , hladna - u odnosu na drugu , ima li proširenih vena , crvenila na pojedinim mestima
kada boli - u miru , hodu ?
Jedna noga je u pitanju ? Gde tačno boli , gde bol bočinje a gde se završava ?traje vev mesec dana ,nema nikakvog crvenila niti kojih otoka
posao mi je stojeci i u hodu
nekad me probudi grcevi nocu
u obe noge napisao sam list nogu grc i stopalaJedna noga je u pitanju ? Gde tačno boli , gde bol bočinje a gde se završava ?
Piješ li dovoljno vode ?u obe noge napisao sam list nogu grc i stopala
pijem iskljucivo flasiranu vodu dnevno pola litre vodePiješ li dovoljno vode ?
imaš li bolove u kičmi ? probleme sa kičmom ?
сад сам ја на реду.ako može malo detaljnije
koliko dugo to traje , da li je noga otečena , crvena , topla , hladna - u odnosu na drugu , ima li proširenih vena , crvenila na pojedinim mestima
kada boli - u miru , hodu ?
ма де пар секунди.mada traje par sekundi bol i grc
Mnogo je to malo vode . Radiš fizički posao ili se dosta krećeš na poslu ?pijem iskljucivo flasiranu vodu dnevno pola litre vode
ne boli me kicma za sada
stvarno par sekundi onda izmasiram bolno mesto i prodjeма де пар секунди.
читава вечност... и то кад пробуди, па да полудиш.![]()
fizikalija u pitanjuMnogo je to malo vode . Radiš fizički posao ili se dosta krećeš na poslu ?
Dehidriraš . Radiš težak fizički posao plus ne piješ dovoljno vode. Pazi ja to samo pretpostavljam jer ima milion i milion razloga za pojavu grčeva u mišićima .fizikalija u pitanju
па прође и мене немам појма како.stvarno par sekundi onda izmasiram bolno mesto i prodje
Misliš za lokalnu upotrebu , kao sprej ?сад сам ја на реду.
скоро ништа од горе наведеног.
на једној нози проширена вена, али реагује на промену времена.
мислим да сам то наследила од маме, или шта зна.
повремено ме по ноћи улови грч. заборавим попити магнезију пред спавање.
можеш ли препоручити магнезијум, али онај у течном стању.
има ли смисла куповати тај?