Kako lečiti bol u kuku i kolenu?

pošto moj otac ima problem sa leđima, ono vozač kamiona ceo život, stalno imao problem, zanima me sad ovo sve pa sam videla da ima ono kao traka magneti za leđa, naravnoooo to treba gledati gde se kupuje, ali i to možda pomogne onima za ovu temu npr kuku, mada od njega boli koleno, u kuku se to mnogo ne oseća. ali bas cu da vidim da li bi mozda ovo bila varijanta?
isto, možda vežbe ojačanja noge da se koleno manje optereti? ili onaj steznik?

pošto moj otac ima problem sa leđima, ono vozač kamiona ceo život, stalno imao problem, zanima me sad ovo sve pa sam videla da ima ono kao traka magneti za leđa, naravnoooo to treba gledati gde se kupuje, ali i to možda pomogne onima za ovu temu npr kuku, mada od njega boli koleno, u kuku se to mnogo ne oseća. ali bas cu da vidim da li bi mozda ovo bila varijanta?
isto, možda vežbe ojačanja noge da se koleno manje optereti? ili onaj steznik?
Kosmodisk.Kupovao se sami u Novom Sadu onlajn.Kupio sam ga i probao,meni licno nije pomagao,vec stvarao kontra efekat.I ne bi treba lo dugo da se nosi.Ima i upustvo.Mislim da ne bi trebao da ga koristi dok vozi,vec nocu.Ja sam ga koristio i danju i probao nocu.Danju su pocele da me izdaju noge i da osecam nemoc u nogama,a nocu su me budili jaki bolovi.Tako da sam ga izbacio.Stoji negde,ne znam gde ga je zena strpal.Ne mora da znaci da ce i tvome ocu biti tako,jer sigurno nije isti problem kod mene i kod njega.Ja sam imao povredu kicme,a njemu je to profesionalna bolest.Mislim da bi najbolje bilo,kada bi poznavao nekoga ko ga ima,pa da proba nekoliko dan,jer ne moze za dan da zna sta moze biti,pa ako odgovara onda ga naruciti.Ni sam ne znam sta nisam probao,ali najvise su mi odmogle teraoije,koje sam radio na fizijatriji.Posle sam isao na razna mesta da mi se iscupa taj nerv.Negde uspe,pa mi bude dobo duze vreme,a imalo je gde sam bio pa mi je bilo gore,jer nisu uspevali da iscupaju ner,vec samo pojacaju bolove.Mora se probati vise stvari dok se ne dodje do prave.Bolovi kicme i u zglobovima uopste nisu za zanemarivanje.

Back