Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ova tema mi nekako vuce, da se nadmecete ko ce usliakti bolji grafit .. opet nema veze sa fotografijom ... grafiti jesu cool i stvarno su nesto mocno ... ali retko koja fotka ovde na grafitima ima veze sa fotografijom ... kao da pravite neku kolekciju grafita.....
npr. na ovoj slici iznad upada u kadar neko kamenje, slikano je krivo gore neki prozori odvlace paznju... dajte malo dinamike ne samo u prolazu skljoc...
evo nekih primera sto sam ja radio za reklamu jednim likovima u Pancevu
![]()
![]()
![]()
njihovo je da nacrtaju dobar grafit, a vase da to uslikate sto bolje i da to prikazete na nacin na koji vi vidite to.
evo jednog od mog drugara mite koji je najbolji u srbiji ja mislim da se nece u skorije vreme roditi baja koji ce priblizno dobro crtati kao on...pseudonim mu je derok...bice jos samo da ih iskopam...
![]()
Da tog dechka ne zovu Krle mozhda?
Hvala na pohvali![]()
Jeste.
A gde u BG-u imaju montana sprejevi?
E nasao sam ove Gold na buvljaku,kupio sam dve gajbe 500 din/komad.Ovo na slikama od ovog lika su Montana Gold, to su najkvalitetniji, rece mi ortak da kostaju oko 500 dinara konzerva...
Imas MTN sprejeve (isto Montana proizvodi) po skejt shopovima, npr. u skejt shop-u Kobazz, www.kobazz.com , mislim da je oko 390din/400ml
E, ovako... Moze li neko da nadje sliku dobrog grafita gde pise "Tijana"? Molim vas pomozite...oduzicu vam se nekad...a dacu vam i nekoliko puta reputaciju...![]()