Grafiti

eu640-1.jpg

i ova tema mi nekako vuce, da se nadmecete ko ce usliakti bolji grafit .. opet nema veze sa fotografijom ... grafiti jesu cool i stvarno su nesto mocno ... ali retko koja fotka ovde na grafitima ima veze sa fotografijom ... kao da pravite neku kolekciju grafita.....

npr. na ovoj slici iznad upada u kadar neko kamenje, slikano je krivo gore neki prozori odvlace paznju... dajte malo dinamike ne samo u prolazu skljoc...

evo nekih primera sto sam ja radio za reklamu jednim likovima u Pancevu

11111-1-1.jpg

Z2-1.jpg

Z1-1.jpg

njihovo je da nacrtaju dobar grafit, a vase da to uslikate sto bolje i da to prikazete na nacin na koji vi vidite to.

ovde na slici u sredini je i decko trebao da ispadne crnobeo....valjda je poenta da je samo grafit u boji...

fino bzuva, svidja mi se sto si tako kadrirao.

@jecika

poenta je da je decko koji crta grafit u boji kao ono cheer up fazon... ma ne kontas ti to .. ako bolje pogledas videces da su i boce sa sprejom u boji.

A gde u BG-u imaju montana sprejevi?

Ovo na slikama od ovog lika su Montana Gold, to su najkvalitetniji, rece mi ortak da kostaju oko 500 dinara konzerva...
Imas MTN sprejeve (isto Montana proizvodi) po skejt shopovima, npr. u skejt shop-u Kobazz, www.kobazz.com , mislim da je oko 390din/400ml

Sto se tice stencila iliti sablona, i oni spadaju u grafiti umetnost, naravno. Napredniji writeri ih koriste. Ono sto ne spada u UMETNOST su uvredljive poruke i parole koje ispisuju navijaci, radikali itd. pa ih ne stavljajte ovde.

Ovo je grafit na zeleznickoj stanici u Beskoj, to je selo kod Indjije. Slikano je pre 2 god. Grafit je jos tamo, video sam kad sam izao za NS vozom.
Photo21ss.jpg

Photo30.jpg

A ovo su grafiti iz NS, sa Hip-Hop Ura 3 festivala
Slika075-1.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
E, ovako... Moze li neko da nadje sliku dobrog grafita gde pise "Tijana"? Molim vas pomozite...oduzicu vam se nekad...a dacu vam i nekoliko puta reputaciju...:per:

Back