Grafiti

2005755752528050697_rs.jpg

postavljena je sa mog flckra....sajt u mom profilu....tamo možeš da vidiš i ostale moje fotke.koje sam okačio.......sve su fotke ovde moje........svaka postavljena... i baš mi je drago da ti je soomnjivo....to znači da ti se dopada...... i da si ljoobomoran...i da si miš.......

evo jednog od mog drugara mite koji je najbolji u srbiji ja mislim da se nece u skorije vreme roditi baja koji ce priblizno dobro crtati kao on...pseudonim mu je derok...bice jos samo da ih iskopam...
image333pj5.jpg

i ova tema mi nekako vuce, da se nadmecete ko ce usliakti bolji grafit .. opet nema veze sa fotografijom ... grafiti jesu cool i stvarno su nesto mocno ... ali retko koja fotka ovde na grafitima ima veze sa fotografijom ... kao da pravite neku kolekciju grafita.....

npr. na ovoj slici iznad upada u kadar neko kamenje, slikano je krivo gore neki prozori odvlace paznju... dajte malo dinamike ne samo u prolazu skljoc...

evo nekih primera sto sam ja radio za reklamu jednim likovima u Pancevu

11111-1-1.jpg

Z2-1.jpg

Z1-1.jpg

njihovo je da nacrtaju dobar grafit, a vase da to uslikate sto bolje i da to prikazete na nacin na koji vi vidite to.

i ova tema mi nekako vuce, da se nadmecete ko ce usliakti bolji grafit .. opet nema veze sa fotografijom ... grafiti jesu cool i stvarno su nesto mocno ... ali retko koja fotka ovde na grafitima ima veze sa fotografijom ... kao da pravite neku kolekciju grafita.....
npr. na ovoj slici iznad upada u kadar neko kamenje, slikano je krivo gore neki prozori odvlace paznju... dajte malo dinamike ne samo u prolazu skljoc...
njihovo je da nacrtaju dobar grafit, a vase da to uslikate sto bolje i da to prikazete na nacin na koji vi vidite to.

Dulle licno nemam aparat..slika jeste skljocnuta u prolazu telefonom ne iz razloga postavljanja ovde vec mi je samo zanimljiva kao i natpisi..isto tako me sama obrada fotografije ne zanima preterano..ako se ne uklapa u temu obrisite je..poz

Dulle licno nemam aparat..slika jeste skljocnuta u prolazu telefonom ne iz razloga postavljanja ovde vec mi je samo zanimljiva kao i natpisi..isto tako me sama obrada fotografije ne zanima preterano..ako se ne uklapa u temu obrisite je..poz

uklapa se u temu , nego mi nije jasno zasto si postavio fotku ... verovatno da vidimo koji ti se grafit svideo .. jel ?

ma nema nikakvih problema, samo sam skrenuo paznju na kvalitet i na fotke koje se postavljaju ... ako je tebi ok da postavljas takve fotke i ako mislis da je to tvoj nivo onda ok. ja sam samo skrenuo paznju.

Back