Graficka ili nesto drugo

'vako.Imam ovo http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-gv-nx86t256h-256mb-ddr3/comp_comp_vga/16/833

I izgleda da se ne dobija sa coolerom,ali u uputstvo je slika sa njim?!.
Kao drugo dok igram igru(samo je kod ove taj slucaj) Richard Burns Rally,posle nekoliko staza auto pocne da secka,iz staze u stazu sve vise i vise dok mi skroz ne pokvari koncentraciju.
E sad preporuceno hladjenje za nju je cooler sa prednje i zadje strane,dok su meni ovi iz prodavnice namestili napred i gore.
Mozda je zbog toga,ne znam kako da proverim temperaturu.
Tako da bih kupio i cooler za graficku i jos jedan ventilator pozadi,ali nisam siguran da ce se problem resiti pa me zanimaju vasa misljenja.

Zato sto sa tom OZNAKOM "NX" postoji samo od MSI.Gigabyte ima oznaku GF8)

NX oznaku imaju i jedne i druge,s tim sto Gigabyte ima pored tog i GV na pocetku a ne GF.Mozda si mislio kao GeForce,ali mene bas briga sta si ti mislio,vidim ono sto si napisao i toga se pridrzavam.
Mozda je covek mislio drugacije,mozda si ti dobro mislio,ali onda niste ni jedan ni drugi dobro napisali i niste se dobro izrazili.Eto toliko o tvojoj pismenosti u tom slucaju.

I sta ti uopste bre pricas??GF,GV,NX.....
Ako je covek rekao Gigabyte onda nije MSI.Ili mozda ti sad pokusavas da budes vidovit?Ti znas sta je on mislio?

Verujem da bi mogao da se pridruzis Milanu Radonjicu na TV Duga;) posto pokazujes slicne sklonosti.Mozda ce ti ici bolje sa tarot kartama,nego sa oznakama grafickih kartica.;)
A i ti otrcani fazoni sa 'letom tridesetim' vise odgovaraju pomenutoj televiziji nego ovom forumu.;) Sve u svemu,dobro bi se tamo uklopio.:super:

Dupont mani se natezanja, covek ima gigabyte graficku i kraj, dao je i sliku...da li je GV NX ili samo NX 8600GT:rolleyes:
'vako.Imam ovo http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-gv-nx86t256h-256mb-ddr3/comp_comp_vga/16/833

I izgleda da se ne dobija sa coolerom,ali u uputstvo je slika sa njim?!.
Kao drugo dok igram igru(samo je kod ove taj slucaj) Richard Burns Rally,posle nekoliko staza auto pocne da secka,iz staze u stazu sve vise i vise dok mi skroz ne pokvari koncentraciju.
E sad preporuceno hladjenje za nju je cooler sa prednje i zadje strane,dok su meni ovi iz prodavnice namestili napred i gore.
Mozda je zbog toga,ne znam kako da proverim temperaturu.
Tako da bih kupio i cooler za graficku i jos jedan ventilator pozadi,ali nisam siguran da ce se problem resiti pa me zanimaju vasa misljenja.
Pa na slici je najverovatnije najjaci model taj ZL...slika iz uputstva ti nista ne znaci, vaznija je ona na kutiji(ako je imas).
Sta ti je prednja i zadnja, i napred i gore???Jel ti uvlaci ispod mesta za CD i floppy a izbacuje sa gornje strane kucista ka plafonu? To ti je OK, bitno je da taj FAN od napred duva ka nazad(tj. grafickoj).
Ali ako se samo u toj igri koci mozda je nesto drugo...

Dupont mani se natezanja, covek ima gigabyte graficku i kraj, dao je i sliku...da li je GV NX ili samo NX 8600GT:rolleyes:Pa na slici je najverovatnije najjaci model taj ZL...slika iz uputstva ti nista ne znaci, vaznija je ona na kutiji(ako je imas).
Sta ti je prednja i zadnja, i napred i gore???Jel ti uvlaci ispod mesta za CD i floppy a izbacuje sa gornje strane kucista ka plafonu? To ti je OK, bitno je da taj FAN od napred duva ka nazad(tj. grafickoj).
Ali ako se samo u toj igri koci mozda je nesto drugo...

Pa to uvlaci ispod CD-a a izbacuje gore.Ali u uputstvu pise da je najbolje hladjenje da uvlaci napred i izbacuje nazad.I kad malo duze igram tu igru toplotu graficke mogu da osetim na prikljucku za monitor.Nije 100% do igre.

Nego ako uzmem jos jedan cooler za nazad jel on treba da izvlaci vazduh ??

Back