Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Efekat fajerkeisao sam stanicu dve pre neki dan i usli su a bio sam u fajerci sa kacketom i maskom pa su me samo zaobisli, nisu ni pitali![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Efekat fajerkeisao sam stanicu dve pre neki dan i usli su a bio sam u fajerci sa kacketom i maskom pa su me samo zaobisli, nisu ni pitali![]()
oces reci da delujes opasno?isao sam stanicu dve pre neki dan i usli su a bio sam u fajerci sa kacketom i maskom pa su me samo zaobisli, nisu ni pitali![]()
sta ce jadni, rade onako kako im nadredjeni naredeKontrolori u ovo vreme šire koronu po busevima.
ne znam..to pitaj njihoces reci da delujes opasno?
jel si išao na neki tajni zadatak pa se maskirao? nekako ne mogu "da te povežem" sa timisao sam stanicu dve pre neki dan i usli su a bio sam u fajerci sa kacketom i maskom pa su me samo zaobisli, nisu ni pitali![]()
Pa ni ja...zato ga i pitah ono iznadjel si išao na neki tajni zadatak pa se maskirao? nekako ne mogu "da te povežem" sa tim
контам да је нека јакна за коју таб мисли да је фенси.To je nesto iz devedesetih.![]()
uglavnoh ih uvek ima tu...kao i pozeska, usce, borca...a sad su poceli da se trpaju i na cukaricku padinu, stanica posle stajalista cukarica pa pravac ka petlu...Jutros kontrolora koliko hoces. Zrenjaninski put i oko Bogoslovije
не знам на који мост мислишide do sajma pa onda na most?
ma na onaj sa pilonomне знам на који мост мислиш
На сајту гсп-а пише само да привремено не саобраћа...Jel to sad definitivno ne vraćaju tramvaj 3?
Пише да иду тако.a 7 i 9?
jel; oni idu na hajat?
Изгледа да то остаје као трајно решење.да, иде преко новог моста, војводе мишића, савском, карађорђевом и даље преко калиша
и кажу да је то сад стална траса и да трамвај иде на 23 минута...а вожња траје 45 минута (од блока 63 до калемегдана)
иначе је трамвај празан био данас, кад су људи схватили да не могу да иду до хајата - скоро су сви изашли (осим мене).
nekad smo isli uvece na kalemegdan da slikamo taj most jer je bio divno osvetljen....Ide preko novog mosta na adi