Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.072
Jeste ti si inovantniji od nikole tesle koji bi dao struju svima besplatno,potrosacko drustvo je bolest neizleciva kojom su vas zarazili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
besplatni internet, razgovori i smsТи би бесплатан превоз, а ја бих бесплатан интернет...
Јави када нађеш било шта да је бесплатно, а да неко мора за то да ради.
beer festЈави када нађеш било шта да је бесплатно, а да неко мора за то да ради.

i onaj cuveni reciklomatbesplatni internet, razgovori i sms
besplatan gradski prevoz
uz setnju i vrlo malo truda to mozes da ostvaris....sakupis ambalazu i ubacis u reciklomat....
doprinosis i cistijem gradu.
eto, javila sam ti.
Бесплатне су само твоје ноге.Jeste ti si inovantniji od nikole tesle koji bi dao struju svima besplatno,potrosacko drustvo je bolest neizleciva kojom su vas zarazili
Бавимо се рециклажом преко 10 година, давно пре рецикломата.besplatni internet, razgovori i sms
besplatan gradski prevoz
uz setnju i vrlo malo truda to mozes da ostvaris....sakupis ambalazu i ubacis u reciklomat....
doprinosis i cistijem gradu.
eto, javila sam ti.
ti si osvescen covek sa ekoloskom svescu a ne ko ove forumasice koje recikliraju iz sopstvene koristiБавимо се рециклажом преко 10 година, давно пре рецикломата.

Od normalnih plata od kojih moze da se placa prevozБесплатне су само твоје ноге.
Ти би да имаш бесплатан превоз, а треба те аутобусе или шта већ направити, возити, одржавати, дизел или струја коштају... Реши од чега ће ти људи да живе и онда може бесплатан превоз, није проблем.

postoje gradovi koji imaju blesplatan javni prevoz..Бесплатне су само твоје ноге.
Ти би да имаш бесплатан превоз, а треба те аутобусе или шта већ направити, возити, одржавати, дизел или струја коштају... Реши од чега ће ти људи да живе и онда може бесплатан превоз, није проблем.
То су све мали градови.postoje gradovi koji imaju blesplatan javni prevoz..
umesto par miliona u dzepove mogu u gsp i eto ti besplatnog prevoza![]()
Онда ћеш ићи пешке и чекати годоа.Od normalnih plata od kojih moze da se placa prevoz![]()
Axaxa pojeftinilo je ikad ista nikad,bas lupasОнда ћеш ићи пешке и чекати годоа.
Ако би сви плаћали, карте би појефтиниле. Али морају прво сви да плате.
Da li su postojali kondukteri u dnevnoj voznji?svi su placali pa je karta poskupela
pre uvodjenja bus plusa, prodaja je isla preko 80%
znam da jagodina i pozega imaju besplatan prevozБесплатне су само твоје ноге.
odavno sam se slozila, ali se vise me slazemu sustini ja to predlazem odavno
500 din po clanu domacinstva prijavljenog na vodu.. i super ..
poenta je da mi sitni sakupljaci tek sada sa reciklomatima imamo veliku i vidljivu koristБавимо се рециклажом преко 10 година, давно пре рецикломата.
bilo ih je pre...posebna pricaDa li su postojali kondukteri u dnevnoj voznji?
Sjecam se kad sam dosla u bg da su postojali u noc9nim i da je bilo kontrole u dnevnim, dok su postojali oni busaci kartica ali da li je to bio kondukter ili nasumicna kontrola, toga se ne sjecam.