Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi iz gspa su stvarno nenormalni.31og decembra krenuo sam na docek a bilo je jako hladno mislim oko -7 u busu 511 vozac nije ukljucio grejanje.Takodje i kada sam se vracao prvim jutarnjim esilo se isto ovo je cisti bezobrazluk hoce da im placamo ali nas tretiraju ko stoku

e, a šta bi s informacijom da će da vrate tramvaj br 11 od 1. januara
W2VAkzQ.gif

Ne znam ja nista o datumima. Ono sto jesam cuo je da ce da ide preko Ada mosta i to je sve.

p.s. dobar ti smajli z:D

Na tom mostu nema ni tragova od šina,a ako ih bude jednog dana gde će sa 11-com? Logičnije je da ubace 13 preko mosta i skrate put do BB-a, nego da spuštaju 11 na hipodrom ili gospodarsku mehanu pa da do kališa ide preko sajma. Veze sa mozgom nema ako im je to plan. Jedino ako 11 treba da zameni one što su išli na topčider i rakovicu(1 i/ili 3) pa da spoje blokove sa tim delom...ali onda to nije 11-ca

Na tom mostu nema ni tragova od šina,a ako ih bude jednog dana gde će sa 11-com? Logičnije je da ubace 13 preko mosta i skrate put do BB-a, nego da spuštaju 11 na hipodrom ili gospodarsku mehanu pa da do kališa ide preko sajma. Veze sa mozgom nema ako im je to plan. Jedino ako 11 treba da zameni one što su išli na topčider i rakovicu(1 i/ili 3) pa da spoje blokove sa tim delom...ali onda to nije 11-ca

Bas tako :)

citao sam o tom planu prosle godine.
ideja je da se napravi kruzna linija koja ide od dorcola na novi beograd, ali se sa njega ne vraca na dorcol (kao 11) nego nastavlja dalje preko novog mosta (verovatno da spoji "beograd na vodi") i pored sajma i savskom se vraca nazad.

u sustini bas sam skoro razmisljao..i da realizuju projekat "beograd na vodi" taj deo grada je katastrofalno lose povezan gradskim prevozom a u planovima za razvoj linija (one cuvene tri faze) nigde ne videh neko drasticno spajanje tog dela a posto se prica da to treba da postane nov centar gradskih desavanja.. spominje se promenada..najveci trzni centar .. kula itd itd...zar ne bi trebao taj deo grada odlicno povezati sa ostatkom grada?

citao sam o tom planu prosle godine.
ideja je da se napravi kruzna linija koja ide od dorcola na novi beograd, ali se sa njega ne vraca na dorcol (kao 11) nego nastavlja dalje preko novog mosta (verovatno da spoji "beograd na vodi") i pored sajma i savskom se vraca nazad.

u sustini bas sam skoro razmisljao..i da realizuju projekat "beograd na vodi" taj deo grada je katastrofalno lose povezan gradskim prevozom a u planovima za razvoj linija (one cuvene tri faze) nigde ne videh neko drasticno spajanje tog dela a posto se prica da to treba da postane nov centar gradskih desavanja.. spominje se promenada..najveci trzni centar .. kula itd itd...zar ne bi trebao taj deo grada da je odlicno povezati sa ostatkom grada?
U tom slučaju bi je verovatno skratili do buvljaka,ne bi išla na blokove.
------------------------------------------------------------
Ako taj "vodengrad" ikada dočekamo verovatno će uvoditi nove linije ili modifikovati one koje prolaze pored železničke a njih nije malo.

Ovi iz gspa su stvarno nenormalni.31og decembra krenuo sam na docek a bilo je jako hladno mislim oko -7 u busu 511 vozac nije ukljucio grejanje.Takodje i kada sam se vracao prvim jutarnjim esilo se isto ovo je cisti bezobrazluk hoce da im placamo ali nas tretiraju ko stoku

Ovo je fenomen zvni kanta goriva. Ako vozač ne uključi grejanje, vozilo manje troši goriva, samim tim posle tolike kilometraže lako je izvaditi 20 kila nafte a da to niko ne primeti....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back