електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Мислим да није у реду да месечна карта не важи и ноћу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idemo na glavnu gsp temu![]()
Prevoz je 1., 2. i 7. januara besplatan, kao i parkiranje.
.
Super sto vracaju tramvaj 11
a gde si nasao ovo obavestenje.. znam da je bilo ranije ali ove godine se samo parking u vestima spominjao kao besplatan..niogde nisam cuo da su spomenuili i gsp.
Istina, nisam cuo za ovu godinu ali ako se dobro secam tako je pre par godina bilo. Racunam da nisu menjali. A i svakako je mnogo manja guzva prvog (od jutra na dalje) i drugog.a gde si nasao ovo obavestenje.. znam da je bilo ranije ali ove godine se samo parking u vestima spominjao kao besplatan..niogde nisam cuo da su spomenuili i gsp.
11 ce zaista da vrate kada budu savili sine preko Ada mosta. Sacekacemo (posto drugog resenja nemamo).slazem se da je dobro sto su vratili 11 (ne znam ni sto su ga gasili) i mislim da je produzetak 27. do NB dobra stvar jer povezuje smerove gde su ljudi ranije morali da presedaju
A sta ces... dos'o pre samo 300 godina... juce, takoreci. Prekratko.Šta pričaš sa njim?
On nije iz Beograda, isto došo...
11 ce zaista da vrate kada budu savili sine preko Ada mosta. Sacekacemo (posto drugog resenja nemamo).
11 ima svoju trasu koja nema veze sa mostom na Adi.
11 ima svoju trasu koja nema veze sa mostom na Adi.
vazi samo da kazes ti ili taj ko odredi ko ce da plati nezaposlenom,da pozajmi bez kamate,pokloni,uzicka
sta besplatna?i tako svaki mesec?
- - - - - - - - - -
ako se to pitas sve moze na tudjoj grbaci pa i dz wajerles,znaci svako normalan ima prioritete nece sigurno hleb ostaviti zarad preskupog lopovluka
74 pise mirjevo ne znam jel to za stalno produzeno ili za praznik neki privatnik