Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je bilo pre smanjenja od 10%. Kad oduzmes privatnike, trole i tramvaje, ostaje oko 500 ili cak i manje autobusa koji izlaze na ulice, a imaju jos toliko u rezervi.

Kad nesto nije vise za upotrebu onda se rashoduje i ne ostaje vise u brojnom stanju.

Nemam ja nista protiv kupovine novih vozila, ali nije realno da se broj autobusa na stanju stalno povecava, a broj na ulicama stalno smanjuje. Nije realno ni da se povecava broj autobusa na najskuplje gorivo, a da broj trola i tramvaja na kako vlast kaze jeftinu stuju ostaje isti ili se cak smanjuje.

A kako da se poveca broj trola a da to ne izazove velike radove? Da ne pominjem tramvaje... Cak smo u vestima culi da je elektricna mreza slaba i da ne moze da izdrzi vise tramvaja.

A kako da se poveca broj trola a da to ne izazove velike radove? Da ne pominjem tramvaje... Cak smo u vestima culi da je elektricna mreza slaba i da ne moze da izdrzi vise tramvaja.

A sada nemamo velike radove. Moja ulica je nekoliko godina stajala raskopana, imao sam rov 5 metara dubok ispred ulaza, koji sam prelazio preko fosne, a nema ni trole, ni tramvaja da idu mojom ulicom.

Verovatno ti nije poznato da je nekada mreza trola i tramvaja bila mnogo veca. Onda se smanjivala (velikim radovima) u korist autobusa (tada se imalo para). Sada je doslo vreme da se radi na povecanju trola i tramvaja. Autobusi su skupi, krace traju, trose skupo gorivo i zagadjuju grad.

bus-plus-taxi.jpg

A sada nemamo velike radove. Moja ulica je nekoliko godina stajala raskopana, imao sam rov 5 metara dubok ispred ulaza, koji sam prelazio preko fosne, a nema ni trole, ni tramvaja da idu mojom ulicom.

Verovatno ti nije poznato da je nekada mreza trola i tramvaja bila mnogo veca. Onda se smanjivala (velikim radovima) u korist autobusa (tada se imalo para). Sada je doslo vreme da se radi na povecanju trola i tramvaja. Autobusi su skupi, krace traju, trose skupo gorivo i zagadjuju grad.

Ja jesam za trole. Ipak mogu da zaobidju ponekog parkiranog divljaka - a i ne moraju sine da se prave. Ili neka kupe autobuse na gas, struju... Doduse, nemamo mi tih para, za takve autobuse.

Imamo para za jos jedan Kineski most kod Vince. 470 miliona.

Koliko cujemo, vincanski most ce da bude 470 miliona evra. Nemamo bas mnogo objasnjenja osim toga da ce drumsko/zeleznicki most da predje reku.

Pa, ako mogu da primetim, cena Ada mosta i svih prikljucaka (takodje drumsko/zeleznickog mosta) je 432 miliona evra. To bi bilo 38 miliona manje.

Jel smeju to da jave u dnevniku? :whistling:

- - - - - - - - - -

Ako nastavite ovako da trosite novac gradjana Srbije tazicemo referendum za odvajanje ostatka Srbije od Beograda.:sad2:

Prvo treba poceti sa izbacivanjem prestonog statusa. Cim bude prva peticija, ja potpisujem. Prihvatam bilo koje mesto, od Sombora do Bujanovca, od Bajine Baste do Negotina. Samo da mi neko javi gde se potpisuje.

Koliko cujemo, vincanski most ce da bude 470 miliona evra. Nemamo bas mnogo objasnjenja osim toga da ce drumsko/zeleznicki most da predje reku.

Pa, ako mogu da primetim, cena Ada mosta i svih prikljucaka (takodje drumsko/zeleznickog mosta) je 432 miliona evra. To bi bilo 38 miliona manje.

- - - - - - - - - -

Prvo treba poceti sa izbacivanjem prestonog statusa. Cim bude prva peticija, ja potpisujem. Prihvatam bilo koje mesto, od Sombora do Bujanovca, od Bajine Baste do Negotina. Samo da mi neko javi gde se potpisuje.

Beograd je odavno izgubio status prestonice postao je antisrpski grad.Bolje se docekaju neprijatelji ovog naroda nego prijatelji.:sad2:

http://www.pressonline.rs/info/drus...beogradu-gde-ce-nici-i-koliko-ce-kostati.html
Ukupna investiciona vrednost izgradnje celokupnog projekta iznosi oko 470 miliona evra, od čega je za drumsko-železnički mostpotrebno oko 129 miliona evra

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back