- Poruka
- 22.398
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није, има нешто и у шверцу, док те не ухвате наравно.
jeste,radi adrenalin samo takoНије, има нешто и у шверцу, док те не ухвате наравно.
jeste,radi adrenalin samo tako
svestan si opasnosti,ali ako se okurazis i sve prodje ok-osecaj je neopisiv
Ем нема карту, ем неће да сиђе, ем негодује. Па кад добије шта заслужује, онда има образ још и да прича за новине. Ало бре мамлазе, где ти је образ?
Možda po tebi zaslužuje ali svakom normalnom čoveku ta primena sile je prekoračena ako je uopšte primena sile potrebna bila i ako je dozvoljena![]()
Ako tebe nije sramota tako da vredjaš žrtve napada , sramota je ljude što moraju da čitaju takve gluposti koje izgovoriš , pa je zaobilaženje tvojih postova u tom slučaju najbolje rešenje.
А да људи за промену крену да плаћају карте? Или макар казне ако их ухвате?
Stvarno nemam ništa protiv .
Imam protiv bahaćenja komunalaca.
Inače svidja mi se ova vremenska karta od 90 min. Mogla sam da odem busom , presednem na tramvaj obavim šta imam, vratim se isto tako ... ukupno četiri pevoza. Ranije nisam toliko mogla da presedam , mnogo je iznosilo sa pojedinačnim kartama za svaki prevoz. E sad u tom slučaju par stanica vožnje se baš i ne isplati. Pošto se ne vozim često prvo što mi je palo na pamet kad sam videla da nema gužve u prevozu je da su ljudi zaplašeni komunalnom policijom... E sad ne znam kakva je situacija bila ranije sa gužvama , ali eto palo mi je na pamet, i stvarno nažalost i razumljivo je ako su zaplašeni...Kao neka vrsta selekcije da je izvršena nasilno: ko ima pare nek se vozi , ko nema nek sedi gde je...eto tako mi to izgleda.
Nije poenta da gradski prevoz služi sad za neki prestiž - ipak je on tu za običan narod ..stvarno sad većinom svi imaju kola, svako koga znam ima po minimum jedna. Jedno vreme kad su bile te pojednačne karte sam izračunala da je jeftinije ići kolima (dve osobe da promene četiri prevoza) .

Beograd dobija ove godine 55 novih autobusa, odakle pare vama beogradjanima?![]()
Rekoh ja odavno da grad mora da kupuje bar 50 buseva godisnje, zbog vrlo teskih uslova koriscenja.
Kad oduzmemo privatnike, trole i tramvaje... mislim da ostane 650-700 autobusa GSPovih... Brzinom od 50 godisnje oni ce da budu zamenjeni za 13-14 godina. Prilicno dugo.
GSP ima mnogo vise vozila od toga - 1354. Od toga 990 autobusa, od cega na ulice izadje polovina + trole i tramvaji + 400 privatnika.
Tako da je radni vek autobusa duplo duzi. Ili imaju jos jednu garnituru, kako god da to posmatras. Pri tom se broj autobusa stalno povecava iz godine u godinu, za razliku od trola i tramvaja.
Postojao je prevoz i pre busplusa...au brate 13 000 postova sve je moglo stati u 2 za i protiv,ljudi moji da li cemo staviti prst na celo i opametiti se za zivota
Ne znam koliko gsp ima vozila u vlasnistvu.
Gornji broj mi pre lici na broj vozila koja nas voze radnim danom. GSP, sa sve tri vrste, ne moze da izbaci ni celu hiljadu vozila.
Ne bih rekao da se broj autobusa povecava. Pre bih rekao da se kupovinom novih prosto otvara mogucnost da deo starih ode u delove i na otpad.
- - - - - - - - - -
Postojao je prevoz i pre busplusa...
Kako da znam da li mi se razmagnetisala kartica??
uplatila jesam,al neće da se čekira evo već par buseva validiram,i niš.

Kako da znam da li mi se razmagnetisala kartica??
uplatila jesam,al neće da se čekira evo već par buseva validiram,i niš.

http://www.autobusi.net/bg-svi-vozaci-gsp-moraju-da-prodaju-karte/
Zanimljiva vest. Vozacu od prodatih karata pripada provizija od cak 25%. Znaci, toliko je preskupa karta da ovi mogu da se razbacuju sa provizijama kako hoce.

to su uveli jer je vozace mrzelo da prodaju karte![]()

Ali na ulice svakodnevno izlazi oko 1250 (ukljucujuci 400 privatnika). To sto GSP ima na brojnom stanju, ne znaci i da je upotrebljivo. U uredjenim zemljama bi to bio skoro znak jednakosti. Kod nas nije.