Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni taj ženski glas zvuči kao neka subliminarna poruka koja zapravo poručuje:
-napaljeni jebači izdrkajte vašu karu
-zajebani paćenici napićemo vam se krvi
-poniženi građani dajte nam i poslednju paru

inače te teterorističke jedinice su počele da upadaju i u 9-ku, kojoj do sad od kad joj je prepolovljena trasa ih nisam primetio.
sigurno zato su uveli vremensku da bi i u bulevaru oslobođenja kidisali na one koji zbog haosa zbog vojvode stepe presedaju x puta.

opet su izveli jednu mirnu mladu devojku, a ostale ne napadaju. a jedva stajala do vrata od gužve.

a lepo sam predložio da samo oni koji sede imaju pravo da im se kontrolišu karte, a ne oni koji vise ko majmuni na šipkama.

Ne znam dal je još neko od vas primetio, meni "ušlo u uši" danas kad sam iz grada krenula kod majke.
Na automatu se od zelenjaka do sajma u pauzama između "poziva na očitavanje karata" čula ubrzana promocija sajma (sad proverih-turizma)....
posetite beogradski sajam od 19-22 februara. ali posle sajma, išlo je samo pozivanje na očitavanje karata i informacije o stanicama.
Dal tako priča od petlovog brda (ceraka,vidikovca, kneževca, belih voda) do sajma?
Dal je to snimljeno u svim autobusima ili samo onim koji prolaze pored sajma.
Eto kako su se dosetili da se nalapaju još para

Nema tu mitologije. Tu ima "samo" daljeg cerupanja penzionera posto su im vec smanjene penzije.

Gore je pomenuto da neko sa 38000 penzije treba da placa 2000 dinara mesecno prevoz... Prvo su takvom smanjili penziju za 3000, pa sada treba da placa prevoz 2000... Na 38000 je uzimanje 5000 mnogo (i bezobrazno).

- - - - - - - - - -

Ne znam dal je još neko od vas primetio, meni "ušlo u uši" danas kad sam iz grada krenula kod majke.
Na automatu se od zelenjaka do sajma u pauzama između "poziva na očitavanje karata" čula ubrzana promocija sajma (sad proverih-turizma)....
posetite beogradski sajam od 19-22 februara. ali posle sajma, išlo je samo pozivanje na očitavanje karata i informacije o stanicama.
Dal tako priča od petlovog brda (ceraka,vidikovca, kneževca, belih voda) do sajma?
Dal je to snimljeno u svim autobusima ili samo onim koji prolaze pored sajma.
Eto kako su se dosetili da se nalapaju još para

Samo na te 2-3 stanice, samo na tim linijama. Mislim da to procitah na StudijuB, juce.

Nema tu mitologije. Tu ima "samo" daljeg cerupanja penzionera posto su im vec smanjene penzije.

Gore je pomenuto da neko sa 38000 penzije treba da placa 2000 dinara mesecno prevoz... Prvo su takvom smanjili penziju za 3000, pa sada treba da placa prevoz 2000... Na 38000 je uzimanje 5000 mnogo (i bezobrazno).

- - - - - - - - - -
Samo na te 2-3 stanice, samo na tim linijama. Mislim da to procitah na StudijuB, juce.

jel ćemo onda da slušamo i reklame na linijama koje idu ka tempu, rodi, idei, veru......

inače pored sajma prolazi barem 15 linija. jel u svim to tako?
koliko je to para? ko tu kome plaća?

jel ćemo onda da slušamo i reklame na linijama koje idu ka tempu, rodi, idei, veru......

inače pored sajma prolazi barem 15 linija. jel u svim to tako?
koliko je to para? ko tu kome plaća?

Kojim god da prevozom ides, to ces cuti 2-3 puta i to je sve. A gnjaveza mozes da cujes 5-10-20 puta... svaki dan. A ovo ce samo par dana.

I, omiljeno pitanje - a ko placa? (kome, koliko itd.)
Ne znam... a bilo bi dobro da znamo. Kao sto se prevara na vodi reklamirala tako sto su cele autobuse i tramvaje ofarbali u reklamu. Ni slovo o tome nismo culi, a bila je bunjava za unutrasnje reklame (koje nisu ukinute), svakako mnogo manje i jeftinije.

Po nekoj logici stvari to je dodatni prihod Gsp-a, pored nekadasnjeg ITSa a sadasnjeg Busplusa.

Kojim god da prevozom ides, to ces cuti 2-3 puta i to je sve. A gnjaveza mozes da cujes 5-10-20 puta... svaki dan. A ovo ce samo par dana.

I, omiljeno pitanje - a ko placa? (kome, koliko itd.)
Ne znam... a bilo bi dobro da znamo. Kao sto se prevara na vodi reklamirala tako sto su cele autobuse i tramvaje ofarbali u reklamu. Ni slovo o tome nismo culi, a bila je bunjava za unutrasnje reklame (koje nisu ukinute), svakako mnogo manje i jeftinije.

Po nekoj logici stvari to je dodatni prihod Gsp-a, pored nekadasnjeg ITSa a sadasnjeg Busplusa.

Ne znam dal si primetio ali reklame u autobusima imaju samo GSP-ovi autobusi. Nema ih kod privatnika. u čemu li je trik :think:
Par puta se desilo da sam u BAN BUS-ovim autobusima videla reklamu za njihovu turističku agenciju i to je sve

Ne znam dal si primetio ali reklame u autobusima imaju samo GSP-ovi autobusi. Nema ih kod privatnika. u čemu li je trik :think:
Par puta se desilo da sam u BAN BUS-ovim autobusima videla reklamu za njihovu turističku agenciju i to je sve
mozda privatnici nemaju sluzbu za medijski nastup
62310-1.gif

http://www.gsp.rs/marketig1.htm

http://www.gsp.rs/pdf/CENOVNIK 18.03.2014.pdf

postavlja se pitanje i da li smeju da stavljaju zvucne reklame jer one uznemiravaju putnike koji su platili kartu.
da je prevoz besplatan onda OK, ali ako putnici placaju kartu onda ne bi smeli da pustaju reklame jer one uznemiravaju.
to je nesto slicno kao sto ne smeju ni sms reklame da salju na post pejd brojeve.

p.s.
u onom cenovniku ne videh cenu reklame na validatoru :)

postavlja se pitanje i da li smeju da stavljaju zvucne reklame jer one uznemiravaju putnike koji su platili kartu.
da je prevoz besplatan onda OK, ali ako putnici placaju kartu onda ne bi smeli da pustaju reklame jer one uznemiravaju.
to je nesto slicno kao sto ne smeju ni sms reklame da salju na post pejd brojeve.

p.s.
u onom cenovniku ne videh cenu reklame na validatoru :)

Наравно да у свом простору могу да пуштају шта они хоће, а коме се то не свиђа, не мора да се вози, па ако им опадне приход, онда могу да размисле да ли то има везе са рекламама...

Наравно да у свом простору могу да пуштају шта они хоће, а коме се то не свиђа, не мора да се вози, па ако им опадне приход, онда могу да размисле да ли то има везе са рекламама...

Ne bi oni to povezali, smao bi digli cenu karte.

nisi u pravu, na primer HBO kao premijum filmski kanal koji se dodatno placa nema reklama, HRT (hrvatska televizija) je zato sto dobija novac od pretplate ukinula reklame u filmskom i serjskom programu ..isto kao sto kese ne smeju da budu sa oznakom firme ako ih naplacuju (zato je recimo primera radi metro morao da prestane da prodaje kese sa oznakama metro i sad prodaje one jednobojne plave)
kad placas neku uslugu onda je dobijas u potpunosti bez dodataka..u redu je pasivna reklama u vidu sare na autobusu ili neki pano u busu, ali zvuk je agresivna reklama i to uznemirava.

to nije njihov prostor jer su JAVNO komunalno predizeće koje se, pored ostalog, subvencionište iz naših džepova i nemaju pravo da mi trube reklame preko razglasa. nisam u logoru.
ali od ovih se svašta može očekivati....kako li je tek vozačima :neutral:

to nije njihov prostor jer su JAVNO komunalno predizeće koje se, pored ostalog, subvencionište iz naših džepova i nemaju pravo da mi trube reklame preko razglasa. nisam u logoru.
ali od ovih se svašta može očekivati....kako li je tek vozačima :neutral:

Чуј субвенционишу се из твојих џепова. Па да плаћаш карту не би се субвенционисала..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back