ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Зајебава вас Мали, хоће да каже да ако имате паре за телефоне, тим пре морате да имате за карту...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Genijalno!
U svakom vozilu GSP-a mora da se pusta i slusa ova pesma....![]()
Ne znam dal je još neko od vas primetio, meni "ušlo u uši" danas kad sam iz grada krenula kod majke.
Na automatu se od zelenjaka do sajma u pauzama između "poziva na očitavanje karata" čula ubrzana promocija sajma (sad proverih-turizma)....
posetite beogradski sajam od 19-22 februara. ali posle sajma, išlo je samo pozivanje na očitavanje karata i informacije o stanicama.
Dal tako priča od petlovog brda (ceraka,vidikovca, kneževca, belih voda) do sajma?
Dal je to snimljeno u svim autobusima ili samo onim koji prolaze pored sajma.
Eto kako su se dosetili da se nalapaju još para
Nema tu mitologije. Tu ima "samo" daljeg cerupanja penzionera posto su im vec smanjene penzije.
Gore je pomenuto da neko sa 38000 penzije treba da placa 2000 dinara mesecno prevoz... Prvo su takvom smanjili penziju za 3000, pa sada treba da placa prevoz 2000... Na 38000 je uzimanje 5000 mnogo (i bezobrazno).
- - - - - - - - - -
Samo na te 2-3 stanice, samo na tim linijama. Mislim da to procitah na StudijuB, juce.
jel ćemo onda da slušamo i reklame na linijama koje idu ka tempu, rodi, idei, veru......
inače pored sajma prolazi barem 15 linija. jel u svim to tako?
koliko je to para? ko tu kome plaća?
Kojim god da prevozom ides, to ces cuti 2-3 puta i to je sve. A gnjaveza mozes da cujes 5-10-20 puta... svaki dan. A ovo ce samo par dana.
I, omiljeno pitanje - a ko placa? (kome, koliko itd.)
Ne znam... a bilo bi dobro da znamo. Kao sto se prevara na vodi reklamirala tako sto su cele autobuse i tramvaje ofarbali u reklamu. Ni slovo o tome nismo culi, a bila je bunjava za unutrasnje reklame (koje nisu ukinute), svakako mnogo manje i jeftinije.
Po nekoj logici stvari to je dodatni prihod Gsp-a, pored nekadasnjeg ITSa a sadasnjeg Busplusa.
mozda privatnici nemaju sluzbu za medijski nastupNe znam dal si primetio ali reklame u autobusima imaju samo GSP-ovi autobusi. Nema ih kod privatnika. u čemu li je trik
Par puta se desilo da sam u BAN BUS-ovim autobusima videla reklamu za njihovu turističku agenciju i to je sve
mozda privatnici nemaju sluzbu za medijski nastup![]()
http://www.gsp.rs/marketig1.htm
http://www.gsp.rs/pdf/CENOVNIK 18.03.2014.pdf
Ne znam dal si primetio ali reklame u autobusima imaju samo GSP-ovi autobusi. Nema ih kod privatnika. u čemu li je trik
Par puta se desilo da sam u BAN BUS-ovim autobusima videla reklamu za njihovu turističku agenciju i to je sve
postavlja se pitanje i da li smeju da stavljaju zvucne reklame jer one uznemiravaju putnike koji su platili kartu.
da je prevoz besplatan onda OK, ali ako putnici placaju kartu onda ne bi smeli da pustaju reklame jer one uznemiravaju.
to je nesto slicno kao sto ne smeju ni sms reklame da salju na post pejd brojeve.
p.s.
u onom cenovniku ne videh cenu reklame na validatoru![]()
Privatnici nemaju sindikate i ostale manipulante.
Наравно да у свом простору могу да пуштају шта они хоће, а коме се то не свиђа, не мора да се вози, па ако им опадне приход, онда могу да размисле да ли то има везе са рекламама...
Ne bi oni to povezali, smao bi digli cenu karte.
Наравно да у свом простору могу да пуштају шта они хоће, а коме се то не свиђа, не мора да се вози, па ако им опадне приход, онда могу да размисле да ли то има везе са рекламама...
to nije njihov prostor jer su JAVNO komunalno predizeće koje se, pored ostalog, subvencionište iz naših džepova i nemaju pravo da mi trube reklame preko razglasa. nisam u logoru.
ali od ovih se svašta može očekivati....kako li je tek vozačima![]()