Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to niko nije osporio...ali kako si napisala baca hejt i unosi nezadovoljstvo prema nekome ko u sustini nema veze sa tim (u ovom slucaju bus plus)

gsp genralno ima probleme sa njiiima, na prvom mestu kasne, vozilo ne sme da izadje na ulicu bez njih pa se vozaci nerviraju jer sede i cekaju ove ..

ceo taj sistem placenih brojaca u situaciji kad drzava kao stedi meni nije jasan .. nekad su to radili ucenici saobracajne skole na praksi za dzabe.. sad se trose velika sredstva na nesto sta se pre elegantno radilo za dzabe..zasto?

411_money.gif

Apeks: Laž je da su kontrolori Bus plusa pretukli putnika u Malom Mokrom Lugu!

http://www.kurir.rs/vesti/beograd/a...li-putnika-u-malom-mokrom-lugu-clanak-1611436

Čovek sam sebe pretukao.:lol:

milos-nesic-putnik-vozac-kontrolor-autobus-pretucen-lestane-foto-damir-de-1415664678-588828.jpg

Sada imamo i brojače putnika i još jedan nemili incident:

http://forum.krstarica.com/showthre...ije-starca?p=29257639&viewfull=1#post29257639

(Zamolio bih ljude da ne mrze obične čestite kontrolore, koji uglavnom puste šverceraša, video sam to mnogo puta, ili brojača putnika i da shvate da je problem što se privatnoj firmi previše dopušta i oprašta.)
То је баш хумано, дакле возачи возе, механичари одржавају, чистачи чисте, аутобуси троше гориво, а све то кошта. А онда смо још добили контролоре који пуштају да се путници возе без карте, а и ти исти контролори троше, тј. треба и њих платити да не раде свој посао.

Бем ти глупаву земљу и усрани народ.

Naravno da kosta i mi smo to 60 i kusur posto vec platili iz budzeta

Ало бре, буџет се пуни позајмљивањем и циганчењем, па нам се зато Рамапитекус сере свима по главама ових дана, да бисмо искамчили још који евро, јер смо све што се могло већ продали, и Косово и остало...

Како глупом Србину објаснити да онај који не ради свој посао не може да буде хуман, већ да је то пут у расуло и распад?

Ppojedinačne karte su PREskupe.
Cena markice za nezaposlene je za zaposlene solidna. (ja sam zaposlena, koristim markicu za neaposlene)
Markice za zaposlene su PREskupe.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Jtros u 309ki vozač krenuo da zatvara vrata a ka njemu trči deda i maše mu da stane.. Uleće deda na prednja vrata sa KOSOM u ruci
Vozač dreknuo na njega -alo bre! oćeš da ubiješ nekoga sa tim!?
Kaže deda-ne može, umotana je u krpu i padoše mi na um taško načić i pavle vujisić

Poslednja izmena:
Naravno da jeste. Ali opadanje kupovne moći (barem po pitanju ove teme) smo konstatovali još dok je tvoja paklena pomorandžA bILa na vlasti.
Znači karte su bile za naš standadr preskupe još pre nego je vučkov maliK, maliK stupio na scenu

Naravno, u vreme "odvratnog" socijalizma nam je standard bio mnogo bolji, a onda je stigla zla veštica demokratija i pokvarila bajku :lol:

Poslednja izmena:
Naravno da jeste. Ali opadanje kupovne moći (barem po pitanju ove teme) smo konstatovali još dok je tvoja paklena pomorandžA bILa na vlasti.
Znači karte su bile za naš standadr preskupe još pre nego je vučkov maliK, maliK stupio na scenu

Sad ce da bude uveravanje sta znaci 'pakleno'. Pocelo je sa "neplacanje karte = prekrsaj", nastavlja se sa ispiranjem mozga odnosno ponavljanjem da overimo kartu, dovodi se 1500 umesto 300 komunalaca (da 'rascivijaju' svercere)... Ali ovo nije nista prema onome sto sledi. Spremte se spremte...
Samo da ne bude "niko nije reko", jer jeste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back