Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.860
eto zasto nam deca `pate` od krive kicme![]()
A sofere salju u banju na oporavak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto zasto nam deca `pate` od krive kicme![]()
mLogo je pricala
Da li neko zna koliko ima kilometara od Tašmajdana do Bežanijske kose? Ima li više od 10km?

u jednom smeru?
otprilike toliko..mozda malcice vise (ali govorimo u jednom pravcu)
idi na plan plus i upisi rastojanje kolima ili autobusom (kako zelis da ides) i dobices kilometrazu![]()

Meni nije jasno kako to broje putnike? Onako kako ja to zamišljam deluje totalno sumanuto...

Meni nije jasno kako to broje putnike? Onako kako ja to zamišljam deluje totalno sumanuto...

Gos'n platin se vozika i lupa recke...
![]()

Bolje da ja ne lupam recke jer niko ziv ne bi usao bez karte. Narod nije navikao na kolicinu discipline koju ja smatram potrebnom u gradu od preko milion stanovnika.
U redu je platiti kartu, ali 150 dinara je previše.
Nekad je to bilo pristupačnije, a da se ne lažemo svako se bar jednom vozio besplatno u gradskom prevozu.
Карта кошта 73 динара, уколико имаш неперсонализовану пластичну или картонску картицу.
Nemam, nisam iz Beograda.
Ja sam taj dan, kada mi je toliko naplaćeno, pitala vozača da li je to za ceo dan ili samo jedna vožnja.
Nisam mogla da verujem da je tako skupo.
Kod nas u NS je 55 dinara karta, ali ja uglavnom idem peške jer je sve relativno blizu (a i lepše mi je, i zdravije).
Pa uvek je karta koja se kupi u autobusu duplo skuplja.
Aha, pa to znači jedan autobus sa 3 vrata, znači tri čoveka u jednoj i tri u drugoj smeni to je 6oro ljudu dnevno puta 32.000 je 192.000 dnevno po jednom autobusu. Samo što će da lupaju table. Pa oko 1200 vozila koliki je prosek... Ovo je sumanutije od onoga što sam mislila. I šta kad izbroje? Šta će im taj podatak, da neće da povećaju broj vozila? A i oni ko da žive na Marsu pa ne znaju kakav je prevoz u Beogradu... ccc opet neko izmislio rupu na saksiji, tj. kako još malo da izmuze para iz gradske kase i gsp-a.sede na stolici iza vrata i udaraju recke za svakog ko udje.
Ja mislim da je Malom sad puno srce.Bolje da ja ne lupam recke jer niko ziv ne bi usao bez karte. Narod nije navikao na kolicinu discipline koju ja smatram potrebnom u gradu od preko milion stanovnika.
Pa uvek je karta koja se kupi u autobusu duplo skuplja.
Ja mislim da je Malom sad puno srce.
Čestitamo prelazak u sns redove![]()
Ova od 55 dinara u NS se i kupuje kod vozaca.
Nasi su derikoze.
A i to je poskupelo posle "oslobodjenja"... ali to nikoga ne zanima.
Nego, rece sadasnji direktor GSPa da bi karte mogle i da pojeftine - ako bi svi placali. A i to nikoga ne zanima.
Sta je poskupelo? Bila sam u NS pre tri nedelje i bila je karta 55 dinara...
Pre neku godinu je bila 50... Eto, poskupeli za citavih 5 dinara....