причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.103
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njima nije cilj da dovedu drustvo u red jer naplatom jedne kazne kao 80 karata da su prodali,osladilo im se,inace sam kupio kartu s jednom dopunom,kucati je necu

nisam imala potrebe da negde idem gsp-om,ali slabo nesto pisete...kako MI prolazimo na terenu?
nema kontrole.Редовно плаћам превоз и очитавам.Мислим да сам једини![]()
kupujte ljudi karte napravice GSP kontraudar osakatice broj vozila...ali ne yioim je debil koji redovno kupuje markicu (priznacete da lepse zvuci nego bus plus)

kroasan laze ja sam jedini sa markicom![]()
i Platin, al on nece da prizna![]()
nisam mogao da otkucam kartu jer sofer posle pocetne nije pokrenuo otkucavanje.

dakle, švercuješ se![]()
ne reci cu nesto me uvatila krsta ajde dete otkucaj mi kartu mora deda da sedneDobro Dzordz, ali ako kontrola naleti, ti ces verovatno pokusati kroz prozor da "izletis',![]()

Necu sta?
Imao sam 95 voznji prosli mesec i "otkucao" sam se 92 puta. 3 nedostajuca pripisati Lastinom busu koji je vozio (i jos uvek vozi) na 16tici. Nije imao nijedan validator (sto je publika i glasno komentarisala). U medjuvremenu su uspeli da ugrade jedan kod trecih vrata (zglobni bus a ima troje vrata).
Ovaj mesec mi je "skor" 22 voznje, jednom nisam mogao da otkucam kartu jer sofer posle pocetne nije pokrenuo otkucavanje.

nisi se kupao tri meseca ijuuuuuu
ma fora je bila da smo ti i ja jedni od retkih da kupujemo markice
ali ko nas sisa kad smo budale i radimo za bus +
Dobro onda
Ne mogu sad da trazim, ali pre jedno 2 meseca je bila Somborceva karikatura... Sedi cova u fotelji i pored mu je fascikla 'racuni'... sa druge strane je na tv (il' u novinama) vest da ukidaju tv pretplatu. Na sve to, ovca i magarac se kroz prozor smeju covi (sto sedi u fotelji).