Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prolazimo tako sto su se pojavila obavestenja :aha2:

06102014-obavestenje-1.jpg

Редовно плаћам превоз и очитавам.Мислим да сам једини :D

Осећам се очитано.Диван осећај.Као да је неко сазнао све о мени од претходног дана или као да сам учитао судбину тог дана у свој длан.

kroasan laze ja sam jedini sa markicom :mrgreen:

i Platin, al on nece da prizna :P

Necu sta?

Imao sam 95 voznji prosli mesec i "otkucao" sam se 92 puta. 3 nedostajuca pripisati Lastinom busu koji je vozio (i jos uvek vozi) na 16tici. Nije imao nijedan validator (sto je publika i glasno komentarisala). U medjuvremenu su uspeli da ugrade jedan kod trecih vrata (zglobni bus a ima troje vrata).
Ovaj mesec mi je "skor" 22 voznje, jednom nisam mogao da otkucam kartu jer sofer posle pocetne nije pokrenuo otkucavanje.

Necu sta?

Imao sam 95 voznji prosli mesec i "otkucao" sam se 92 puta. 3 nedostajuca pripisati Lastinom busu koji je vozio (i jos uvek vozi) na 16tici. Nije imao nijedan validator (sto je publika i glasno komentarisala). U medjuvremenu su uspeli da ugrade jedan kod trecih vrata (zglobni bus a ima troje vrata).
Ovaj mesec mi je "skor" 22 voznje, jednom nisam mogao da otkucam kartu jer sofer posle pocetne nije pokrenuo otkucavanje.

nisi se kupao tri meseca ijuuuuuu :D

ma fora je bila da smo ti i ja jedni od retkih da kupujemo markice :P
ali ko nas sisa kad smo budale i radimo za bus +

nisi se kupao tri meseca ijuuuuuu :D

ma fora je bila da smo ti i ja jedni od retkih da kupujemo markice :P
ali ko nas sisa kad smo budale i radimo za bus +

Dobro onda :aha2:

Ne mogu sad da trazim, ali pre jedno 2 meseca je bila Somborceva karikatura... Sedi cova u fotelji i pored mu je fascikla 'racuni'... sa druge strane je na tv (il' u novinama) vest da ukidaju tv pretplatu. Na sve to, ovca i magarac se kroz prozor smeju covi (sto sedi u fotelji).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back