Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zasto kontrolor da nabode klinca.

Nisam nesto video tvoj komentar kad su tetovirani komunalci sa dosijeom u policiji tukli onog studenta u busu.

Пa aко је некоме смешно што је контролор нa дужности добио бaтине, рaчунaм дa је веселе нaрaви пa ће се смејaти и кaд буде обрнуто..

Ne mozes da poredis silovanje i svercovanje.

Nepoštovanje zakona i propisa je nepoštovanje zakona i propisa, sve ostalo su nijanse.
Itekako je sve što je nepoštovanje zakona i propisa s one strane ljudskost i morala,ma o čemu da je reč.
Nalaziti raison d'etre za švercovanje (socijalne prilike, mnogo siromašnih i sl) isto je što i nalaziti raison d'etre za silovanje ili bilo koji drugi vid kršenja zakona i propisa.
Teško je naći nekog silovatelja bebe, ubicu starice, pljačkaša, da je priznao da je kriv, da je rekao za sebe da je djubre.

Ooo, preposteni covece, idi udari se mokrom carapom u glavu, vise puta!

Ooo, preposteni covece, idi udari se mokrom carapom u glavu, vise puta!

Mnogo su nam velike plate i penzije, previše dobro živimo, uz ovakav način razmišljanja.
Stvarnost ne uredjuje ni jedna vlast, već svako od nas.
Onako nam je, kakvi smo.
Švercovati se u javnom prevozu i očekivati "bolji život" s neeba, a ne graditi ga i sam kupovinom karte, naš je specijalitet.
To nigde majke ne radjaju...

Švercovati se u javnom prevozu i očekivati "bolji život" s neeba, a ne graditi ga i sam kupovinom karte, naš je specijalitet.
kad je poceo bus plus,ljudi su itekako i otkucavali i uredno mesecima kupovali karte.sverc je procvetao kad su gradjani shvatili da nema ni P od poboljsanja prevoza,vec je bilo sve gore i gore (a bogme i cesto gore:lol: )...glavani su se vodili onom starom `dok je ovaca bice i vune` i iskreno mi je drago sto smo im pokazali neposlusnost.
a ovo gore sto poredis sverc sa silovanjem,pljackanjem,ubijanjem.....ubih se razmisljajuci,ali nikako ni mrvicu veze ne nadjoh.svakodnevno smo svedoci strasnih zlocina,zlocinci su na slobodi ili su blago kaznjeni...jedino mi pada na pamet da je ljudski zivot u nasoj zemlji jeftin kao vekna hleba,pa otud i poredjenje da je sverc u prevozu jednak ovim zlocinima-jer se krsi neki zakon.
svasta.

Ne znam zasto ljudi pocnu skakti kao divokoze kada neko pomene prevoz. Svuda se placa prevoz, sta beogradjani umisljaju, da ih neko prevozi besplatno?

Чуј умишљају, претварају бре машту у стварност, бију ко се томе успротиви..

- - - - - - - - - -

Neka oni prvo usklade odnos plate-cene

Тако је, плате да су вееелике, и да је све џабе, ако може превоз може и нпр. самопослуге, и да сваке године мож' да идемо у Грчку на море...

- - - - - - - - - -

kad je poceo bus plus,ljudi su itekako i otkucavali i uredno mesecima kupovali karte.sverc je procvetao kad su gradjani shvatili da nema ni P od poboljsanja prevoza,vec je bilo sve gore i gore (a bogme i cesto gore:lol: )...glavani su se vodili onom starom `dok je ovaca bice i vune` i iskreno mi je drago sto smo im pokazali neposlusnost.
a ovo gore sto poredis sverc sa silovanjem,pljackanjem,ubijanjem.....ubih se razmisljajuci,ali nikako ni mrvicu veze ne nadjoh.svakodnevno smo svedoci strasnih zlocina,zlocinci su na slobodi ili su blago kaznjeni...jedino mi pada na pamet da je ljudski zivot u nasoj zemlji jeftin kao vekna hleba,pa otud i poredjenje da je sverc u prevozu jednak ovim zlocinima-jer se krsi neki zakon.
svasta.

Шта причаш ти мајкети, ја сам 20 и кусур година у Београду и откад сам дошао нико није плаћао превоз, нити откуцавао оне пантљичаре итд...

Ne mozes da poredis silovanje i svercovanje.

Nepoštovanje zakona i propisa je nepoštovanje zakona i propisa, sve ostalo su nijanse.
Itekako je sve što je nepoštovanje zakona i propisa s one strane ljudskost i morala,ma o čemu da je reč.
Nalaziti raison d'etre za švercovanje (socijalne prilike, mnogo siromašnih i sl) isto je što i nalaziti raison d'etre za silovanje ili bilo koji drugi vid kršenja zakona i propisa.
Teško je naći nekog silovatelja bebe, ubicu starice, pljačkaša, da je priznao da je kriv, da je rekao za sebe da je djubre.

ti mora da si u proslom zivotu bio neki inkvizitor :)

sam zakon pravi veliku razliku u tipu prekrsaja i neces dobiti istu kaznu za prevaru, pljacku, ubistvo, kidnapovanje ili silovanje...

zakon jasno kaze..nije svaki prekrsaj iste tezine..zakon prekrsaje ne poredi..ne mozes ni ti..svercovanje mozes smatrati prekrsajem ali daleko najblazim oblikom prekrsaja i ne mozes ni u snu to porediti sa ovim sta pokusavas.
takodje..svercovanje ne spada u krivicni prekrsaj tako da je i sa te strane poredjenje koje proturas nonsens.

Шта причаш ти мајкети, ја сам 20 и кусур година у Београду и откад сам дошао нико није плаћао превоз, нити откуцавао оне пантљичаре итд...
majketi citas li ti sta neko napise ili samo lupas kontru onako,tek da si aktivan a dosledan stilu?napisah `kad je poceo bus plus...`

Treba svi da se bacimo na ciganjsku metodu... Voziš se džabe prevozom ili sklepaš nešto pa udri ulicom po tome.
Oprostićete na lošem kvalitetu fotke, pošto je cigojner poprilično brzo "nagnao konja" i pičio preko dozvoljene brzine.
Aj da neko napravi improvizovanu kočiju i zaždi ibarskom magistralom a u nedostatku sedećeg prostora, ciganče stoji na šipki na zadnjem spoljnom delu vozila.
(to je slikano u palisadskoj, posle je "sa tim" izaš'o na magistralu)
Dal bi te zaustavili panduri?

majketi citas li ti sta neko napise ili samo lupas kontru onako,tek da si aktivan a dosledan stilu?napisah `kad je poceo bus plus...`

'тео сам да кажем да буц пљуц нема везе са шверцом, шверц је последица политике према граду Београду и града Београда, у коме се све посматра као Алајбегова слама...

^ Covece, ti izjednacavas svercovanje sa ubistvom i silovanjem, ej! Da l' si normalan??

Kršenje propisa i zakona je kršenje propisa i zakona, sve ostalo su nijanse. Nema malo trudne devojke. Ili kršiš propise i zakone ili ne kršiš. To je suština. A da li je kazna šest hiljada dinara ili četrdeset godina zatvora stvar je nijansiranja stepena kršenja propisa i zakona. To kazuju logika, zdrav razum, minimum moralnosti i pogled na život i svet ogromne većine normalnih ljudi. . Ostalo je tužni folklor, zbog koga nam i jeste kako nam je.

Kršenje propisa i zakona je kršenje propisa i zakona, sve ostalo su nijanse. Nema malo trudne devojke. Ili kršiš propise i zakone ili ne kršiš. To je suština. A da li je kazna šest hiljada dinara ili četrdeset godina zatvora stvar je nijansiranja stepena kršenja propisa i zakona. To kazuju logika, zdrav razum, minimum moralnosti i pogled na život i svet ogromne većine normalnih ljudi. . Ostalo je tužni folklor, zbog koga nam i jeste kako nam je.
ma sta mi naprica . Evo bio sam jednog lepog dana u centru beograda i naravno potrosio sam 1000 dinara za prevoz jer ne postoji dnevna karta . Svagde u jebenom normalnom svetu imas dnevnu kartu . I napominjem nikad vise necu da platim vise od 3 karte dnevno- Sramotno je za beograd da nema popisanu dnevnu kartu

Treba svi da se bacimo na ciganjsku metodu... Voziš se džabe prevozom ili sklepaš nešto pa udri ulicom po tome.
Oprostićete na lošem kvalitetu fotke, pošto je cigojner poprilično brzo "nagnao konja" i pičio preko dozvoljene brzine.
Aj da neko napravi improvizovanu kočiju i zaždi ibarskom magistralom a u nedostatku sedećeg prostora, ciganče stoji na šipki na zadnjem spoljnom delu vozila.
(to je slikano u palisadskoj, posle je "sa tim" izaš'o na magistralu)
Dal bi te zaustavili panduri?

Ja sam postavljala sliku kako voze konjsku zapregu po sred Cvijiceve ulice..na ocigled policije..

Откад су коњске запреге забрањене?

Ajd nisu zaprege zabranjene, ali da li je normalno što ono dete stoji onako?
Aj da neko vozi svoje dete tako. Dal bi ga iskulirali kao što je slučaj kad su cigani u pitanju.
To je zaprega ali jel imaš ti predstavu šta oni sve voze? Koje su to improvizacije?
Ej ciga ladno napravi "kamionče" kom prikolicu predstavlja gvozdena kada! koju vuče jadni motokultivator.
Jel on ima dozvolu? Saobraćajnu? Vozačku? Jel "vozilo" registrovano? Jel prošlo tehnički pregled? Jel ima odgovarajuće gume? Jel ima prvu pomoć? prsluk? Trougao?

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back