- Poruka
- 28.788
i ja isto.meni bi i milos sestic pozavideoЈа ненормално много пешачим и тиме и штедим и вајам ноге.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja isto.meni bi i milos sestic pozavideoЈа ненормално много пешачим и тиме и штедим и вајам ноге.![]()
)aha!čik da se neko švercuje()
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=09&dd=03&nav_id=895471
aha!čik da se neko švercuje()
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=09&dd=03&nav_id=895471
smara se čovek 
Crna Gora i Bugarska imaju izlaz na more,a mi ga nemamo pa samim tim nemamo ni prihode od morskog turizama. Može država da forsira aviosaobraćaj koliko hoće, ali džabe kad nema zainteresovanih kompanija da lete iz Niša.Знаш ли ти колико комерцијалних аеродрома има мала Црна Гора? Ја знам за два, Подгорица и Тиват. Знаш ли колико има Бугарска, која има мање становника него Србија? Има чак 6. А те ствари немају везе са локалном самоуправом већ су у надлежности државе, аеродроми, бране, хидроелектране, итд, све је то у надлежности државе, дакле држава треба да се потруди да обезбеди равномеран развој свих крајева, па и да ако треба форсира авио саобраћај на другим аеродромима, а она ради управо супротно.
Ovo poredjenje sa UĆK ti je baš teška demagogija.Не, није нормално да све што вреди одлази из свог родног краја у Београд, уствари јесте у банана државама које си набројао, људи треба да добију једнаке шансе у својим крајевима, овако, ради се о протеривању људи са својих огњишта, а то протеривање се у принципу не разликује од протеривања које нпр. врше шиптарски сепаратисти, јер је принципијелно свеједно да ли ћеш да одеш зато што ти је UÇK-овац дао пола сата да испразниш кућу, или зато што је држава опустошила твој крај преусмеравањем средстава и инвестиција, резултат је исти, кућа ће ти остати празна.
Ja ne znam nikoga ko se bavi "džabalebaroškim stvarima". Nije lepo da tako generalizuješ Beogradjane.И не, гледајући Београд, не би се могло закључити да нам је држава сиромашна и неразвијена, напротив, али ето, ти овде прича ону, ја једем месо, ту купус, али добро, заједно једемо сарму.
Београд направи 40% чега? Кажи ми шта се то прави, шта се то производи у Београду, који су то производи, која је то нова вредност, осим решења, дозвола, наплата републичких такси, и сличних џабалаебарошких ствари.
http://en.wikipedia.org/wiki/Belgrade#EconomyBelgrade is the financial centre of Serbia and Southeast Europe with total 17.000.000 m² office space,[100] and is home to the country's central bank. Currently, over 600,000 people are employed in 120,286 companies,[101] 22,600 enterprises and 50,000 shops.[102]
With 6,924 companies in the sector (2013 data), Belgrade is one of information technology centers in this part of Europe, with strong growth.[101] Microsoft Development Center located in Belgrade was at the time of its establishment fifth such center in the world.[103] Many world IT companies choose Belgrade as regional or European center such as Asus,[104] Intel,[105] Dell,[106] Huawei, NCR[107] etc.
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:430759-U-Beogradu-radi-120000-firmiU GLAVNOM gradu u toku prošle godine poslovalo je ukupno 120.286 firmi, što je za 14.000 više u odnosu na pre tri godine. Od tog broja, 56.008 su mali i srednji preduzetnici, a najviše privrednika registrovano je u Novom Beogradu - 18.003. S druge strane, privreda je "najtanja" u Barajevu, ako je suditi po broju preduzeća. U ovoj opštini posluje svega 1.272 firme.
Od 8.648 novoosnovanih preduzeća u Srbiji, oko 47 odsto registrovano je u Beogradu (4.300). Posmatrano prema delatnostima, i u 2012. kao i prethodnih godina, među novim firmama preovlađivale su trgovinske, ugostiteljske i uslužne delatnosti, kao što su taksiranje, kozmetičke i frizerske usluge i računarsko programiranje
Aјд тролуј још мaло.
Бугaрскa немa 6, него 5 комерцијaлних aеродромa, Софијa, Бургaс, Вaрнa, Пловдив, и Горњa Орјaховицa, којa је нa једнaкој удaљености од остaлa 4
http://www.gornaoryahovitsa-airport.bg/
Није дaкле шијa него врaт, колико оно беше имaмо ми?
A што се тиче бројa стaновникa, ти си изузео КиМ из Србије?
И остaло блa блa, Бугaримa требaју aеродроми, чaк ето 5, Беогрaђaнимa требaју, aли ето никоме другоме не требaју, сви остaли неће дa се бaве ни сa чим, пa им ништa и не требa, мa пушком не можеш дa их нaтерaш дa нешто узму. A aко некоме и зaтребa, неће вaљдa сaд држaвa тaмо дa почне дa грaди нешто, коме требa доћи ће у Беогрaд и то је то, a не дa тaмо неки Ниш имa комерцијaлни aеродром, пa још дa упошљaвa људе, дa оствaрује приходе, нaплaћује порезе итд, без везе, они тaмо некa сaде пaприке, aко неће некa емигрирaју.
И ово је теби производњa и мaсовно зaпошљaвaње људи рaди ствaрaњa нових вредности?
Crna Gora i Bugarska imaju izlaz na more,a mi ga nemamo pa samim tim nemamo ni prihode od morskog turizama. Može država da forsira aviosaobraćaj koliko hoće, ali džabe kad nema zainteresovanih kompanija da lete iz Niša.
Ovo poredjenje sa UĆK ti je baš teška demagogija.
A ljudi se sele tamo gde smatraju da će im biti bolje i to je sasvim normalno. U Srbiji se sele u Beograd pošto ovo prirodno dominantni centar Srbije i to na više nivoa. Ljudi koji žive van Beograda jednostavno moraju da shvate da pozicija Beograda na sadašnjem mestu je takva već nekoliko hiljada godina što znači da je ovaj grad oduvek bio nekakav centar ovog dela sveta. Prvenstvno zbog svog dobrog geografskog položaja, pa kasnije zbog geostrateškog položaja, i danas zbog demografskog i kulturološkog. Ljudi bi trebalo da dobiju jednake šanse u svojim krajevima, ali je nerealno očekivati da će se neki veliki projekti i investicije investirati odmah u manje sredine. Tako nešto se tek može očekivati sa porastom standarda, pošto kompanije uglavnom vole da se stacionraju velikim gradovima pa tek onda kreću investicije u manje sredine.
Uostalom, svako je krojač svoje sudbine, pa tako i onaj u Beogradu i onaj u Nišu. Mi sad živimo u kapitalizmu gde su surovi uslovi borbe i na državi je da stvori što pravednije uslove napretka za sve, ali je pitanje koliko će ko uspeti isključivo do ličnih sposobnosti ljudi.
Ja ne znam nikoga ko se bavi "džabalebaroškim stvarima". Nije lepo da tako generalizuješ Beogradjane.
U Beogradu postoji 120 000 firmi koja čine okosnicu privrede, a mnoge kompanije ovde imaju svoja regionalna sedišta
http://en.wikipedia.org/wiki/Belgrade#Economy
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:430759-U-Beogradu-radi-120000-firmi
Malo si nervozan. Nisam ti ja kriv sto si 101. put uhvacen u lazi.
Sto se tice Bugarske. Bugarska ima samo 3 aerodroma koja zive od svog rada, a objasnio sam i kako i zasto. Aerodrom u Plovdivu komercijalno radi sezonski sa charter letovima i jako malim brojem putnika-turista. Gorna Oryahovitsa je propali aerodrom koji kao i Nis ima samo web prezentaciju, a putnike nema decenijama.
Sto se tice Kim. Nisam izuzeo KiM vec samo ilegalne imigrante.
Nesto trtljas o Beogradjanima, a nikako da odgovoris na pitanje sta ce Srbiji aerodrom u Nisu i od cega ce taj aerodrom da se izdrzava.
Primer je dobar. 100 Beogradjana pravi moderan proizvod i prihoduje 64 miliona evra godisnje. Verovatno vise nego ceo Nis.
tacno tako,i ja sam jednom bila svedok kako su prolazili neke momke koji ladno kazu da nemaju kartu,i onda i bukvalno maltretirali starog coveka koji je tek izasao u penziju,kupio uredno markicu za penzionere,a nije stigao da promeni povlasticu..cak je uz sebe imao i pokazivao resenje o penzionisanju.bus je bio krcat ko oko.svi su cutali,sto mi je narocito bilo krivo,i pitala sam ih zasto su prosli bez reci pored momaka koji su rekli da nemaju kartu,a starog coveka maltretiraju...i tako,svasta jos nesto rekoh....evo zasto im treba yebati mater i ne povlaciti se kad nas licno zaobidju
@Bata : Istina. Mene pitaju za kartu, ja im kazem da je nemam i oni bez blama prodju pored mene i uzmu da maltretiraju tinejdzere i starije ljude bez karte.
Остави се ти демагогије, Бугарска има 5 аеродрома који имају потребне услове и дозволе за међународни саобраћај, дакле држава им је омогућила оно што Србији не пада на памет да овде дозволи.
И замисли ти лицемерног питања, шта ће Нишу аеродром, изгледа никоме ништа не треба, само Београду треба све.
шта се конкретно производи у Београду, нпр. у КГ се склапа фијат, у Бору се производи бакар, итд..

Јесте, ако не живиш у Београду или на мору не треба ни да живиш.
Београд центар већ хиљадама година? Знаш ли ти колико је Београд имао становника на почетку прошлог века? Знаш ли да је после уједињења 1918. Суботица била већа од Београда?
Број фирми је потпуно ирелевантан, питао сам те шта се конкретно производи у Београду, нпр. у КГ се склапа фијат, у Бору се производи бакар, итд..
ali zaista im je to pravilo-uvek maltretiraju `odabrane`.
A ha!! Pa to je prilično glupo. Ako je već neko platio kartu unapred, zašto mora da otkucava?
Ja i dalje nemam nikakvih problema sa BUS Plusom...nit otkucavam, nit placam....takodje, vidim da prolaye potvrde od sindikata da nistwe primali platu mesecima.

otvori temu, nemoj sa proizvodnjom da smaraš ovde![]()
Pa i Niski aerodrom ima dozvole za medjunarodni saobracaj i bolje uslove od Gorna Oryahovitsa i Plovdiva, ali kao i ta dva aerodroma nema redovne linije i putnike. Kao sto ni Bugarska nije uspela da izmisli potrebu za tim aerodromima, a pokusavala je i sa privatizacijom, tako isto ni Srbija ne moze da izmisli posao za aerodrom u Nisu. Evo bili su najavljeni pa otkazani charteri iz Nisa za Tursku tokom leta jer nema interesovanja. Ne moze avion da leti prazan a da zaradjuje novac, valjda toliko mozes da shvatis.
Beograd ce zato sto postoji potreba imati dva aerodroma kad se otvori Batajnica za civilni saobracaj.