sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.292
valjda sat ipo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I čemu (će) one da služe? Mislim na blisku budućnost, pa molim te batali priče o brzim vozovima ili čemu god "in the future"...
Nek rade ono što je potrebno da se normalizuje saobraćaj motornim vozilima. Znači sam imamo autobuse i automobile pa nek to završavaju
Zao mi je kad vidim da maltretiraju decu, babe i dede, sto maltretiraju nemocne i slabe a prema meni se ne kurce.

de nadjose tu cifri hohstapleri![]()
Imam kao tu srecu da sam visok, krupan, siroka ramena, osisan na kratko kao kriminalac i valjda im delujem strasno. Mozda misle da cu da ih bijem.......ko zna sta je u njihovoj glavi.
Zao mi je kad vidim da maltretiraju decu, babe i dede, sto maltretiraju nemocne i slabe a prema meni se ne kurce.

U seljobusima (trocifreni brojevi) jako retko ima kontrole (i to obicno na onim frekventnijim linijama poput 706, jedino sam ih tu vidjao). Takodje i u antibiotik linijama ih uopste nema (poput 54, 68, 49, 30, 87 itd.)![]()
?"manje" od sat ipo - koliko sam ja napisala. Znači 75 min. = 100 din. Jel tako dragi?
. . .valjda sat ipo
pa kada se i ti kurchis![]()
Duznost vozaca je da IMA I MORA da vrati kusur ako mu izvadis 1.000 ili 5.000 din. Ako nema NISI duzan da platis kartu i mozes da se vozis.

Ali se svi slazemo da su za sve krivi rusi zato sto nam ne daju besplatnu naftu?