sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.485
Dođite vi u moj kraj... Nema ih 
Mis'im relacija B.Vode - Z.Venac - B.Vode

Mis'im relacija B.Vode - Z.Venac - B.Vode
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

aj kad kazes da je logicno![]()
... pa šta ti misliš ko je? ja sam se snašla.ulazim u autobuse gde su samo muški kontrolori, nijedan nije pravio problem. ili me obiđu, ili pitaju, kažem sa najlepšim osmehom da nisam kucala, oni uzvrate i produže dalje.
- - - - - - - - - -
samo je posle nezgodno što mi love pogled ceo put...

Ja poprilicno uspevam da ih izbegnem. Od tri prevoza obicno ih sretnem samo u jednom i tu otkucam kartu.
72 din za tri prevoza je sasvim ok

Mozda se vec pricalo o tome, (nemam vremen da prelistavam).. ali dosta mi je vise te nepravde... da svaki put ta fiksna kontrolorka cim udjem prilazi i trazi kartu meni i svima.. osim onim specijalnim i iznad zakona.. ljudi tamnije koze i iscepane odece?!
kao sto izbegava i boji se da pridje nekim nadrkanim klincima od 16 god satro huliganima, kao i tamo kod zel stanice nekim dosljacima.. jel ja treba ofarbam kozu ili da nosim sa sobom flasu piva i koferce.. pa da me preskoci. Znaci, ili svi da placaju ili.. treba preduzeti nesto.......... i posle se ljute kad ih neko iznabada. Pa jel radi kontrola u dve smene? Msm, ne moze jedna osoba raditi 12+h.
Po tebi su itekako sposobni, čim pošalju razglednicu iz Parking Servisa, odmah pale rotaciju...
Mozes da mi verujes da je na istoku mnogo ostriji red nego na zapadu... Jedino mi nesto izvodimo krivine.
http://www.99posto.org/srpski/zahtevi-99-beograana

Danas opet, promenio tri busa a samo u jednom otkucao kartu.
Ono sto sam primetio je da na nekim linijama uopste nema kontrole.

- - - - - - - - - -
ukinuli su tv pretplatu.![]()
jel zvanicno ?