Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj kad kazes da je logicno ;)

:lol: ... pa šta ti misliš ko je? :D

- - - - - - - - - -

ja sam se snašla.ulazim u autobuse gde su samo muški kontrolori, nijedan nije pravio problem. ili me obiđu, ili pitaju, kažem sa najlepšim osmehom da nisam kucala, oni uzvrate i produže dalje.

- - - - - - - - - -

samo je posle nezgodno što mi love pogled ceo put...

Ako ne upali to, pokaži im avatar. :mrgreen:

Ja poprilicno uspevam da ih izbegnem. Od tri prevoza obicno ih sretnem samo u jednom i tu otkucam kartu.
72 din za tri prevoza je sasvim ok

Viteže, ukr'o si mi "dečka" :lol:

tumblr_mdaskoBuA81re26ajo1_500.gif

p.s. izvinjavam se zbog spama gos'n platine, obriši post posle :lol:

Poslednja izmena:
a sad malo hejta... :) Mozda se vec pricalo o tome, (nemam vremen da prelistavam).. ali dosta mi je vise te nepravde... da svaki put ta fiksna kontrolorka cim udjem prilazi i trazi kartu meni i svima.. osim onim specijalnim i iznad zakona.. ljudi tamnije koze i iscepane odece?! :rtfm: kao sto izbegava i boji se da pridje nekim nadrkanim klincima od 16 god satro huliganima, kao i tamo kod zel stanice nekim dosljacima.. jel ja treba ofarbam kozu ili da nosim sa sobom flasu piva i koferce.. pa da me preskoci. Znaci, ili svi da placaju ili.. treba preduzeti nesto.......... i posle se ljute kad ih neko iznabada.

Muka mi je i od te atmosvere u prevozu, svi nesto pogleduju okolo.. strepe od ljudi u belom, onaj piskavi ton svaki sekund se cuje i neujednaceni validatori, sa tom dosadnom zenom vise.

i debilizam je da taj kontrolor stoji kraj mene i vidi da validiram kartu uz piskavi zvuk.. ali ipak trazi da mu dam karticu za pregled.

I koji je fazon sa tom fisknom kontrolom...do koliko sati oni rade? .. mislio sam posle 20h da ih nema... nadam se da bar vikendom i dalje nema kontrole...

.

juce mi se `zali` stara zena,prijateljica mojih roditelja....
neka tramvajska linija od nbg ka gradu....cigance ukrade devojci iz torbe novcanik,i pojuri ka drugom kraju tramvaja,i pobeze...svi putnici su se samo sklonili i napravili prolaz..............
tako nam je-doK goD nas je bas briga jedni za druge...CIGANI su zasticeni direktno od gradonacelnika (Platine,nemoj mi odgovarati/izazivati me)...zbog cigana necemo sutra moci svoje unucice,decu pustiti na ulice...pojesce nas `za dorucak`
NIKADA NECU PLATITI PREVOZ U OVOJ NE PRAVNOJ DRZAVI KOJA JE MOJA....I U KOJJ JA NE MOGU NISTA PROMENITI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back