Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas mi nije bilo dobro...bila sam neopisivo fina.u lasti na liniji 491 platih kartu....puce guma blizu banjice.
na pocetnoj udjoh u cist,lep novi bus linija 78...odmah uredno platih kartu.....grejanje je picilo sve u 16.

naravoucenije-ne vredi biti fin

Grejanje?!? Da li postoji sansa da je to bila prosta ventilacija, ali kroz sitem koji se znatno zagrejao?

minibusevi E6 uglavnom imaju naispravan sistem za hlađenje...ovih dana sam ušla u 4 različita vozila (znam već napamet koji saobraćaju) i, po rečima šofera, ne radi hlađenje ... to je strašno....i tačno nisam pametna čime da stignem do posla - musavim i štrokavim gsp-om za dž ili dušegupkom od minibusa za 150 kinti :roll:

sta to znaci ''dobra deca''
evo sad cu ti reci samo jedan primer ''deteta'' koje salje jako dobar Cv na sve i svasta ... retko se desi i da je pozovu na razgovor i tako ...
ode na jedan intervju ... posao info operatera ( daleko ispod skole al nema veze , posao je posao )
pojave se njih 8 u velelepnoj zgradi ... i krene prica ... uglavnom su ostale imale oko 30 do 35 sa takvim skolama da je ono za plakati sta rade ovde
potrajalo to satima .... posao u lokalu na nekoj pijaci od 8 do 17 , svaki dan , nema nedelje ni subote ni praznika
ali moraju da se jave u sediste firme i pre i posle posla .. koje je prilicno daleko od mesta rada , nema markice , nema obroka , nema prijave
i pitaju na kraju kolilka je plata . .... znas kolika !!!??? 18.000
sve su ustale i izasle .... i neka su !!!
vise bi potrosile da idu svaki dan na posao , jedu , piju , trose cipele , habaju odecu , placaju prevoz .. nego sto bi zaradile
Takvih kao sto je tvoj prijatelj nema mnogo ..... imam i ja dalekog rodjaka koji je skoro u 50toj zavrsio medicinu pa se seta po bolnicama sa stetoskopom , kao volontira ... al mu mama i tata ostavili stanove i bas ga bilo briga ceo zivot dal ce naci posao ... dana radnog staza nema ... al para ima

a koliko te doticne imaju radnog iskustva?

sta znaci "daleko ispod skole"? jel to znaci da kad zavrse visu ili faks odmah moraju da imaju 100 000din platu?
zasto ne konkurisu za posao za koji su zavrsavali "skole"?
na sta bi licila drzava da svi imaju zavrene fakultete?

jel kapiras moju logiku? ne. evo ovako niko, NIKO nece da plati nekoga sa visom ili fakultetom a da NEMA radno iskustvo !
to znam iz meni jako bliskog primera, zato osim skole treba malo i da se "kale" pa makar i za tih 18 000 jer i ja sam ziveo kod mame i tate i radio za manje pare i borio se da zaradim vise i da mi posao bude laksi a nemam visu niti faks ali zato RADNOG ISKUSTVA plus kontakte plus plus dozvolu punu kategorija :D

razumem ja njih da nece da rade za malu platu ali moraju da znaju da se krece od nule a ne da svi budu direktori ili neki qrc menadzeri.
to sto su zavrsile neku skolu VS ili VSS ne znaci da su za posao kvalifikovanije od nekog ko nema diplomu ali ima radno iskustvo.

e zato sto niko nece da pocen od nule dosta ljudi bleji po klupama i cirka pivo za koje su uzickali pare od mame i tate. TUGA !
i ja sam uzimao dzeparac do 18te i kad sam obnovio godinu na faksu zaposlio sam se i prestao da zicakam od roditelja

Poslednja izmena:
Nisu one ocigledno trazile posao u svojoj struci i skoro sve su vec radile i na takvom mestu ... ne libe se posla
i nemoj da bas tako branis svoj stav jer i ovde na forumu ima ljudi koji rade za te iste pare , pratim ih godinama a i one koji nemaju posla pa zive od socijalne pomoci
i znam kako zive i kako se od srca raduju kad kupe sebi nesto od 50 dinara i zele svoju srecu da podele sa dobronamernim ljudima
koji slucajno tamo gde oni pisu imaju vise ... ali nikad nisu kukali previse ... vise konstatacijski kad ih pitas spomenu .
I ja sam imala srecu ali ne radim u struci jer nisam htela ... ali druga su vremena bila i mogla sam da biram . A radile sam svasta i preko omladinske zadruge jer mi je djeparac bio mali za ono sto sam ja htela .
Ali omladinske su tada bile drugacije , poranis i nadjes posao kakav zelis ... posla nema , bar placenog pristojno . Nemozes ti od odraslih ljudi ocekivati da rade za sicu
sa kojom nemogu ni da prezive ... a da budemo u duhu teme ... i jos da odvajaju za buspljus ... 2 hleba ili karta ???... meni je jasan izbor .
Sigurno da bi i oni voleli da zaradjuju mnogo vise i da ta stavka bude beznacajna u troskovima pa da se voze kao ljudi ... bez gledanja i strecanja dal ce uci kontrola

Poslednja izmena:
da krpa , metla , voda ... a moze i sirce ... nije skupo , samo treba neko ko je vec zaposlen tamo da uzme da mlati njima i cisti svaki dan bar 2 puta ... a ne kad udjem pa vidim one tzv nove tapacirane podloske ... da se ne usudim da sednem kako izgledaju strokavi

kad nam dođu tramvaju iz bazela, oni su cakum-pakum...a matori tramvaji...naši novi autobusi posle godinu dana ne liče ni na šta ....skoro sam ušla u nov autobus na liniji 95, a na vrata kod vozača zakačene neke novine, vise, onako mokre od kiše, nema pojma koja je svrha istih na tom mestu...ma milina jedna :lol:

Vozila ne kupuje busplus nego grad, kreditima koja ce nasa deca da dodaju na djilasovu cupriju.

"busplus u plusu" 0,7e x 5500 putnika x 1400 vozila x 30 dana = 160 000 000 evra. "busplus u plusu".

A stara vozila, ona koja niko osim kise ne pere, Japan je sva poklonio gradu, a nijedan busplusu.

Poslednja izmena:
Uskoro noviteti. Autobus za Beograd, na testiranju u Poljskoj.

ti solarisovi su zivi krs.. nece to u bg-u doziveti ni 5 godina upotrebe dok se ne raspadnu.

- - - - - - - - - -

da krpa , metla , voda ... a moze i sirce ... nije skupo , samo treba neko ko je vec zaposlen tamo da uzme da mlati njima i cisti svaki dan bar 2 puta ... a ne kad udjem pa vidim one tzv nove tapacirane podloske ... da se ne usudim da sednem kako izgledaju strokavi

to bi trebalo da se radi na okretnici.. dok autobus stoji i ne prima putnike trebala bi cisacica da udje u njega i ocisti ga..a zasto se to ne radi..to je pravo pitanje.

Vozila ne kupuje busplus nego grad, kreditima koja ce nasa deca da dodaju na djilasovu cupriju.

"busplus u plusu" 0,7e x 5500 putnika x 1400 vozila x 30 dana = 160 000 000 evra. "busplus u plusu".

A stara vozila, ona koja niko osim kise ne pere, Japan je sva poklonio gradu, a nijedan busplusu.

Minus markice od 1100 dinara minus svi preko 65 godina minus klinci pre skole.

Ne moze kad su ih sve prebacili u kontrolore ... vaznija je naplata nego cisti busevi u kojima radi hladjenje na visokim temperaturama a ne grejanje
evo sad slusam na studijuB,od danas najezda kontrolora...
sverceri svih zemalja-oprez

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back