gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Jaka elita a nema ni markicu ..... Tesko izrabljen radnik , nepravda pa to ti je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

meni zaista nije jasno kako zamisljate da onaj ko je nezaposlen
znaci regularno , nista ne zaradjuje , regularno placa tu markicu
malo ste u konfrontaciji
Ali bi ti nezaposleni izumrli od gladi da nemaju neku vrstu prihoda / izdrzavanja. Zato sto imaju pomoc - zato njihova markica i kosta para.

ja sam se i u minhenu svercovosto smo se mi siti po barsi navozali i uredno otkucavali kartu T10 koja vazi za 10 voznji, a mogu dvoje da je koriste. kosta skoro 10 evrica, ali mi uredno otkucavali u autobusima, zato sto su svi otkucavalli i bruka da iskuliramo. a fora je sto kontrole za 12 dana koliko smo bili nije bilo ni na vidikuu metrou i oonako mora da se provuce da se otvore rampa ili vrata. al' srbi ne bi bili srbi da nisu provalili da kroz staklena vrata ima vremena dvoje da prolete, mladih i poletnih. to ako vas nije sramota i ako nema onih u uniformi, uglavnom se sve svodi na to, ako vas nije sramota
. sa rampom to vec ne moze. tamo je bas fino sto se tice presedanja, jer u roku od nekih sat vremena automati ne ponistavaju kartu, prilikom presedanja. desavalo se da iz metroa udjemo u bus i stavimo kartu, ali je automat ne kuca. sve lepo uredjeno.
![]()

ocu i tv da gledam al ne rts niti njima da placamsprdnja cele srbije je da mrze Beogradjane ali dolaze ovamo u sve vecem broju
a ako mi nadjes post gde ponosno pisem da sam rodjeni imas od mene rucak !!!
nisam ali kao da jesam jer zivim u Beogradu od svog 3-eg meseca zivota i nemam komplekse sto mi u lk ne pise mesto rodjenja : Beograd
tab
jeste u pravu si a kako to da se ima za net i pisanje po krsti a nema se za kartu?
jesam dotakao temu "nemastine" ali isto tako svakodnevno vidim te iste "nemanje" kako vade pare i u lice se rugaju kontrolorima da nece da plate kartu.
pa cekaj bre kako taj kontrolor da zaradi platu?
tema i pisanije mogu da odu jako daleko ali ja ostajem pri svome da
- hoces da se vozis plati kartu
koja je logika niko da ne placa?
da ne izadje na ulicu 1100aautobusa vec jedno 350 kao hebene 95,96,97 god. i sve one krntije koje su nas prevozile.
jel to zelja ovih prepametnih svecera?
VOLIMO BEOGRAD SVAKOGA DANA POMALO !
meni zaista nije jasno kako zamisljate da onaj ko je nezaposlen
znaci regularno , nista ne zaradjuje , regularno placa tu markicu
malo ste u konfrontaciji
I dalje prodajem fore za bus plus, 500rsd, ne ponavljaju se ,custom made
pa nezaposleni nisu bas svi sirocici jel da? uvek se snadju za neke pare ili svi od reda dzabalebare?
ako nisi student onda si nezaposlena![]()

Pa jel malo sto ih oni koji su zaposleni ili imaju penzije izdrzavaju , hrane , oblace ... sad jos i markicu treba da im placaju ... pa dokleee
Ucili su skole da b i sad sedeli kuci jer nema nikakvog posla , od biroa niko fajde nije video ... e ... od sad cu i ja da se svercujem i lagano damski u oblaku parfema , izadjem iz busa kad mi je zatraze na uvid ...pa da vidim dal ce iko moci da mi nesto kaze ili nedaj boze pipne prstom![]()
Nije losa ideja ... koja bi sistemom domina dovela do mnogih boljitaka u gradu
Ako neko bude predstavio peticiju za ukidanje javnog prevoza (moze potpuno ukidanje ili prodaja sistema privatnicima) mogao bih da potpisem. Ali da pre toga budu jasno iznesene sve posledice tako necega.
aj sad reci da, pošto su nezaposleni - treba samo u kući da sede i da realno i nema potrebe da koriste prevoz![]()

ja sam se i u minhenu svercovo
-

pa cuj ... nema bas vise ni kanala za kopanje a i sezona branja jagoda je prosla![]()
jedva cekam da izumremo od bele kuge kad vidim kaki smo . pa taj guz bluz za dan moze narod da potamani samo da oce