Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ivamero :hahaha:

kalimero.png

Ali bi ti nezaposleni izumrli od gladi da nemaju neku vrstu prihoda / izdrzavanja. Zato sto imaju pomoc - zato njihova markica i kosta para.

Pa jel malo sto ih oni koji su zaposleni ili imaju penzije izdrzavaju , hrane , oblace ... sad jos i markicu treba da im placaju ... pa dokleee
Ucili su skole da b i sad sedeli kuci jer nema nikakvog posla , od biroa niko fajde nije video ... e ... od sad cu i ja da se svercujem i lagano damski u oblaku parfema , izadjem iz busa kad mi je zatraze na uvid ...pa da vidim dal ce iko moci da mi nesto kaze ili nedaj boze pipne prstom :ljutko:

sto smo se mi siti po barsi navozali i uredno otkucavali kartu T10 koja vazi za 10 voznji, a mogu dvoje da je koriste. kosta skoro 10 evrica, ali mi uredno otkucavali u autobusima, zato sto su svi otkucavalli i bruka da iskuliramo. a fora je sto kontrole za 12 dana koliko smo bili nije bilo ni na vidiku :lol: u metrou i oonako mora da se provuce da se otvore rampa ili vrata. al' srbi ne bi bili srbi da nisu provalili da kroz staklena vrata ima vremena dvoje da prolete, mladih i poletnih. to ako vas nije sramota i ako nema onih u uniformi, uglavnom se sve svodi na to, ako vas nije sramota :lol:. sa rampom to vec ne moze. tamo je bas fino sto se tice presedanja, jer u roku od nekih sat vremena automati ne ponistavaju kartu, prilikom presedanja. desavalo se da iz metroa udjemo u bus i stavimo kartu, ali je automat ne kuca. sve lepo uredjeno. :zaljubljena:
ja sam se i u minhenu svercovo:manikir:

- - - - - - - - - -

sprdnja cele srbije je da mrze Beogradjane ali dolaze ovamo u sve vecem broju :D
a ako mi nadjes post gde ponosno pisem da sam rodjeni imas od mene rucak !!!
nisam ali kao da jesam jer zivim u Beogradu od svog 3-eg meseca zivota i nemam komplekse sto mi u lk ne pise mesto rodjenja : Beograd

tab
jeste u pravu si a kako to da se ima za net i pisanje po krsti a nema se za kartu?
jesam dotakao temu "nemastine" ali isto tako svakodnevno vidim te iste "nemanje" kako vade pare i u lice se rugaju kontrolorima da nece da plate kartu.
pa cekaj bre kako taj kontrolor da zaradi platu?

tema i pisanije mogu da odu jako daleko ali ja ostajem pri svome da
- hoces da se vozis plati kartu

koja je logika niko da ne placa?
da ne izadje na ulicu 1100aautobusa vec jedno 350 kao hebene 95,96,97 god. i sve one krntije koje su nas prevozile.
jel to zelja ovih prepametnih svecera?

VOLIMO BEOGRAD SVAKOGA DANA POMALO !
ocu i tv da gledam al ne rts niti njima da placam

Pa jel malo sto ih oni koji su zaposleni ili imaju penzije izdrzavaju , hrane , oblace ... sad jos i markicu treba da im placaju ... pa dokleee
Ucili su skole da b i sad sedeli kuci jer nema nikakvog posla , od biroa niko fajde nije video ... e ... od sad cu i ja da se svercujem i lagano damski u oblaku parfema , izadjem iz busa kad mi je zatraze na uvid ...pa da vidim dal ce iko moci da mi nesto kaze ili nedaj boze pipne prstom :ljutko:

Beograd ima toliko problema sa prevozom... kada bi ga ukinuli, laknulo bi im. Jeste par hiljada nezaposlenih vise, ali jedna briga manje i to povelika. Pa neka se sami snadjemo za "od tacke A do tacke B".

pa cuj ... nema bas vise ni kanala za kopanje a i sezona branja jagoda je prosla :)

uvek ima posla nego "dobra deca" nece da rade za 20 000din jer je to ispod casti ! svibi minimum odma 400e
znam da su male plate nisam sa marsa ali i ja sam radio za 200e neprijavljen, verovala ili ne...

uvek ima posla samo je pitanje koje pare smatraju "radnici" da vrede

p.s. imam drugara koji ima 37 god kupljenu diplomu i nece da radi ispod 500E a radnog iskustva ima 8 meseci u dve firme
nece i ne mora da radi jer ima dva stana koje iznajmljuje.... tek on ne placa markicu :D

sta to znaci ''dobra deca''
evo sad cu ti reci samo jedan primer ''deteta'' koje salje jako dobar Cv na sve i svasta ... retko se desi i da je pozovu na razgovor i tako ...
ode na jedan intervju ... posao info operatera ( daleko ispod skole al nema veze , posao je posao )
pojave se njih 8 u velelepnoj zgradi ... i krene prica ... uglavnom su ostale imale oko 30 do 35 sa takvim skolama da je ono za plakati sta rade ovde
potrajalo to satima .... posao u lokalu na nekoj pijaci od 8 do 17 , svaki dan , nema nedelje ni subote ni praznika
ali moraju da se jave u sediste firme i pre i posle posla .. koje je prilicno daleko od mesta rada , nema markice , nema obroka , nema prijave
i pitaju na kraju kolilka je plata . .... znas kolika !!!??? 18.000
sve su ustale i izasle .... i neka su !!!
vise bi potrosile da idu svaki dan na posao , jedu , piju , trose cipele , habaju odecu , placaju prevoz .. nego sto bi zaradile
Takvih kao sto je tvoj prijatelj nema mnogo ..... imam i ja dalekog rodjaka koji je skoro u 50toj zavrsio medicinu pa se seta po bolnicama sa stetoskopom , kao volontira ... al mu mama i tata ostavili stanove i bas ga bilo briga ceo zivot dal ce naci posao ... dana radnog staza nema ... al para ima

danas mi nije bilo dobro...bila sam neopisivo fina.u lasti na liniji 491 platih kartu....puce guma blizu banjice.
na pocetnoj udjoh u cist,lep novi bus linija 78...odmah uredno platih kartu.....grejanje je picilo sve u 16.

naravoucenije-ne vredi biti fin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back