Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:think: Znate šta i on i vi ste u pravu... Ima vozača koji se drži sa devojkom za rukicu ili doručkuje, drži mobilni u ruci ali velika većina pošteno radi svoj veoma stresan posao. I dan danas se setim rekonstrukcije Gazele i onih strašnih gužvi u odlasku ili povratku s posla..i stavrno ne mogu da zamislim kako je jednom vozaču koju tu trasu mora nekoliko puta u toku dana da prođe. Takođe ima i vrlo nasilnog i nekulturnog naroda koji misle da će sve probleme rešiti ako se istresu na vozaču..ili polome staklo na autobusu kojeg nije dugo bilo.. Napad na vozača ..naravno nedopustivo, čovek je na svom radnom mestu i po meni se ne razlikuje od situacije da ja narimer nezadovoljna gužvom u Domu zdravlja izmaltim sestru na šalteru..
Ali ovo je zemlja Srbija i svi se razumemo u Zakone i Pravilnike svi vodimo politiku i tako nam je kako nam je...
I ovo je naravno samo moje mišljenje..:D

... evo ... vratila sam se samo da napisem jednu pohvalu ... u medjuvremenu sam izasla napolje i htela da predjem ulicu van pesackog prelaza ... vozac duplog busa je video moju nameru , stao i lepo mi pokazao rukom da predjem ulicu ... ja klimnem glavom , zahvalim se ... i ide pohvala :)
Niko nije rekao da su svi vozaci losi ...

Sve češće nailazim na uništene čitače kartica u prevozu. Izlepe sličice ili ih izgrebu (ključevima, pretpostavljam).

Ali ipak rade....
p.s. evo jedna 56ica (sa šiberom) :lol:.

P050213_1436_zps9b1acdf1-1.jpg

Mislim da ste iskoristili pogrešan termin, "šiber" je u žargonu krovni prozor, ili se ja varam ?

Da... U tome i jeste fora... Ovaj ima i "bočni" :lol: (i to ne 1 nego 4, pošto se radi o "harmonikašu")... Znaš kako mu ga daje po vetru. Krovni prozori u većini slučaja ne mogu da se zatvote skroz.
Ove lopuže nas deru za nove autobuse, a vozimo se u Slobinim.

Krovni prozori u većini slučaja ne mogu da se zatvote skroz.
Razlog tome je poskidane obloge krovnih poklopaca, tako da što se majstorskim žargonom kaže "ne dihtuju" .....

Platin:
Barem iz jednog razloga je nemoguce je da se vozimo u Slobinim: GSP do kraja njegove vladavine dogurao do nekih 350 vozila - a sada ih ima preko 1000 (ukljucujuci japance, svajcarce itd.)
Bitan je kvanititet a ne kvalitet, 30% tih vozila leži u žici, na kanalima i slično... Veruj mi da sabereš sve ispravne sumnjam da bi prešlo cifru 500 ;)

Poslednja izmena:
Barem iz jednog razloga je nemoguce je da se vozimo u Slobinim: GSP do kraja njegove vladavine dogurao do nekih 350 vozila - a sada ih ima preko 1000 (ukljucujuci japance, svajcarce itd.)

More pogledaj im boju ispod demokratske plave...
Farba se prvo ljušti dole. CRVENI!
O'š da ti slikam? Svaki dan po barem 5 komata.

Razlog tome je poskidane obloge krovnih poklopaca, tako da što se majstorskim žargonom kaže "ne dihtuju" .....

Bitan je kvanititet a ne kvalitet, 30% tih vozila leži u žici, na kanalima i slično... Veruj mi da sabereš sve ispravne sumnjam da bi prešlo cifru 500
icon_wink.gif

Znam. Ja bi tim majmunčinama poskidala ruke. Samo sam htela da sugerišem da u opticaju još uvek ima mnogo starih autobusa koje su em vreme em huligani uništili.
Meni se više sviđaju stari autobusi. Noviji autobusi imaju krive šipke i u slučaju naglog - iznenadnog kočenja taman da ubije onog ko se cimne unapred.
Po meni najlepši su zeleni autobusi koje koristi BAN BUS (ja ih zovem guliveri, ne znam kako je tačan naziv marke, piše COBRA pozadi)
Nova generacijaautobusa uglavnom ima samo jedno sedište desno od drugih vrata... Ja najviše volim to sedište prvo zdesna na srednjim vratima - do prozora. Osećam se sigurno kad imam neki "čvrst oslonac" sa desne strane a "neko me čuva" sa leve :) Ne samo kad su u autobusi u pitanju. I kad hodam sa nekim, uvek hodam tako da mi taj neko bude na desnoj strani... Dal' je neki trip il' šta je, ne'am pojma :lol:

Poslednja izmena:

Znam. Ja bi tim majmunčinama poskidala ruke. Samo sam htela da sugerišem da u opticaju još uvek ima mnogo starih autobusa koje su em vreme em huligani uništili.
Meni se više sviđaju stari autobusi. Noviji autobusi imaju krive šipke i u slučaju naglog - iznenadnog kočenja taman da ubije onog ko se cimne unapred.
Po meni najlepši su zeleni autobusi koje koristi BAN BUS (ja ih zovem guliveri, ne znam kako je tačan naziv marke, piše COBRA pozadi)
Nova generacijaautobusa uglavnom ima samo jedno sedište desno od drugih vrata... Ja najviše volim to sedište prvo zdesna na srednjim vratima - do prozora. Osećam se sigurno kad imam neki "čvrst oslonac" sa desne strane a "neko me čuva" sa leve :) Ne samo kad su u autobusi u pitanju. I kad hodam sa nekim, uvek hodam tako da mi taj neko bude na desnoj strani... Dal' je neki trip il' šta je, ne'am pojma :lol:

Ако мислиш на ове нове,који иду на 52 и понеки на 56,онда се слажем.
Али имаш и оне старије,који су добри за избацивање камења у бубрезима... чести су на 55,56,860...

Ако мислиш на ове нове,који иду на52 и понеки на 56,онда се слажем.
Али имаш и оне старије,који су добри за избацивање камења у бубрезима... чести су на 55,56,860...

Upravo na njih.

Zeleni COBRA GULIVER je zakon :super: Nekad, kad ne žurim sam u stanju da propustim autobus da bi sačekala Ban - Bus-ovu Guliver 56icu :lol:

Poslednja izmena:
Ако мислиш на ове нове,који иду на 52 и понеки на 56,онда се слажем.

A 88, juče ujutro sam išla sa jednim reperezentativnim :lol:
Kakav krš, harmonika na sredini pocepana, kiša koja je padala napolju uredno je padala i unutra , htedoh da slikam ali bila gužba a u ruci kišobran, torba,:lol:
Siđoh na B.brdu a 2 min posle nje naiđe ona nova kratka :lol:

A 88, juče ujutro sam išla sa jednim reperezentativnim :lol:
Kakav krš, harmonika na sredini pocepana, kiša koja je padala napolju uredno je padala i unutra , htedoh da slikam ali bila gužba a u ruci kišobran, torba,:lol:
Siđoh na B.brdu a 2 min posle nje naiđe ona nova kratka :lol:

Ретко кад 88 има лоше бусеве,и Јапанци,и Нови зглобни,и соло они жуто-плави... ма милина...
А деси се да наиђе и по који крш...али боље и крш,него да иде укупно пет добрих...

Ретко кад 88 има лоше бусеве,и Јапанци,и Нови зглобни,и соло они жуто-плави... ма милина...
А деси се да наиђе и по који крш...али боље и крш,него да иде укупно пет добрих...

Ne znam zašto, krševi idu uglavnom u jutarnjem špicu, popodne su uglavnom dobri, retko kad naiđe krš :lol:

Ne znam zašto, krševi idu uglavnom u jutarnjem špicu, popodne su uglavnom dobri, retko kad naiđe krš :lol:

То смислено раде. Који су мозгови,добре,новије аутобусе,стављају на поласке који су ван шпица,како их не би народ раздрндао,дуго већ о томе причају.

Crvena boja je bivša kolor šema GSP-a, pre toga bili su tamno zeleni :)
To ti je Cobra GD-272, a novi su GM-290 :)
Poz!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back