Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja gomila gluposti. Pa za parking servis ne naplacuje neka privatna zuta firma vec sam parking servis.
Takodje to sto su povecali prihod...pa normalno da su povecali kada ti sada naplacuju parking i gde pre nisu i samo sire zone.....na kraju ce i onaj u Batajnici,Ripnju itd morati da placa parking servisu. Poredjenje je u najmanje ruku debilsko.

GSP nece povecati prihode zato sto mu prihod uzima privatna firma i to firma koja nema skoro nikakve rashode posto svi rashodi idu na racun GSP-a.

Moguce... ali mene kao stanara u zoni ne kosta previse, nesto manje od 500 dinara mesecno - nesto manje nego celih 500 za udboviziju (citaj: rts).

Moguce... ali mene kao stanara u zoni ne kosta previse, nesto manje od 500 dinara mesecno - nesto manje nego celih 500 za udboviziju (citaj: rts).

Opet suludo razmisljanje. Pa pre te nije kostalo nista da parkiras auto a sada te kosta 500 kinti da ga parkiras gde si ga i pre parkirao za DZ.

Po tom sistemu ajde da ti uvedu jos neke namete po 200,300,400 dinara posto sta ima veze manje je nego za raspali RTS.

Nego zanima me nesto....sad eto tebi je pretpostavimo auto parkiran na ulici negde....neki kao parking shatro.....i desi ti se da ti neko obije kola, ukrade nesto iz njih,maznu brisac,tocak,razbiju soferku.......da li je taj parking servis odgovoran i duzan da ti nadoknadi stetu zbog toga posto placas im parking .

E pa glupo je da ceo Beograd ispašta zbog tih dođoša.
Ne znam da li ste primetili ali u autobusu (barem oko 22h kad se ja vraćam sa posla) barem trećina putnika uopšte ne da nije iz Beograda (što se da zaključiti po "naglAAAASAK") nego uopšte nije iz Srbije. Što meni (ili bilo kome) mora njihovo neplaćanje da se olupa o glavu. Oni su "jadni - siromašni iz unutrašnjosti". Pa čekaj ako taj sirotan iz unutrašnjosti dođe ovamo da nađe posao, znači da nije ništa "sirotiji" od npr. mene i on treba da se uklopi u pravila.[/QUOTE]
taako je drugarice
MRZIMO DODJOSE[/QUOTE]

naprotiv samo trazim da se ponasaju kao kod svoje kuce jer ja drugu kucu osim BEOGRADA nemam !
nista vise
samo malo kucnog vaspitanja i postovanja pravila
:D

Платани на Булевару краља Александра били су највећим делом здрави. Посечени су на правди бога, због бахатости и невиђеног лоповлука градских власти на челу с другом Ђилас Драганом.
Из сличних разлога доведен је "Бус -плус", да се опљачка овај град мимо регуларног градског саобраћајног превозника.
Ко после свега тога, (да сад не помињемо и фамозни прескупи и нефункционални мост, и паркинг-сервис, и друге пљачкашке ујдурме) може и да каже нешто у корист градских власти, а камоли да за њу гласа, може бити само неко ко је или интересно умешан у то друштво, или је неким чудом или специфичним стицајем прилика, неупућен пао с Марса.

Саобраћај на Булевару ништа побољшан није после "реконструкције", и даље су застоји, трамваја некад нема по пола сата, о лошем квалитету радова да се и не говори, и проблему да се нађе паркинг.

Ово све одлично знам, јер живим у Булевару и све потанко пратим.

Opet suludo razmisljanje. Pa pre te nije kostalo nista da parkiras auto a sada te kosta 500 kinti da ga parkiras gde si ga i pre parkirao za DZ.

Po tom sistemu ajde da ti uvedu jos neke namete po 200,300,400 dinara posto sta ima veze manje je nego za raspali RTS.

Nego zanima me nesto....sad eto tebi je pretpostavimo auto parkiran na ulici negde....neki kao parking shatro.....i desi ti se da ti neko obije kola, ukrade nesto iz njih,maznu brisac,tocak,razbiju soferku.......da li je taj parking servis odgovoran i duzan da ti nadoknadi stetu zbog toga posto placas im parking .

To bih ja vrlo zeleo da bude - njihova odgovornost :)

Gosn Platin, slobodno mozes uplatiti visak sredstava u budzet, ali ne moras ostalima soliti pamet. Pa taj Parking servis je uzeo nesto kreca, iscrtao pravougaonike i dere narod, a tebi je to ok, jer eto nije mnogo?!

U kakvom smo stanju - sve sto puni budzet je pozeljno...

To je samo jedna od mera ukupnog plana da se oteza dolazak automobilom u centar grada.

Платани на Булевару краља Александра били су највећим делом здрави. Посечени су на правди бога, због бахатости и невиђеног лоповлука градских власти на челу с другом Ђилас Драганом.
Из сличних разлога доведен је "Бус -плус", да се опљачка овај град мимо регуларног градског саобраћајног превозника.
Ко после свега тога, (да сад не помињемо и фамозни прескупи и нефункционални мост, и паркинг-сервис, и друге пљачкашке ујдурме) може и да каже нешто у корист градских власти, а камоли да за њу гласа, може бити само неко ко је или интересно умешан у то друштво, или је неким чудом или специфичним стицајем прилика, неупућен пао с Марса.

Саобраћај на Булевару ништа побољшан није после "реконструкције", и даље су застоји, трамваја некад нема по пола сата, о лошем квалитету радова да се и не говори, и проблему да се нађе паркинг.

Ово све одлично знам, јер живим у Булевару и све потанко пратим.

:klap:

To je samo jedna od mera ukupnog plana da se oteza dolazak automobilom u centar grada.

Sve što radi Đilas, to su samo uvođenje "mera" za otežavanje života građanima, nigde poboljšanja, nigde kvaliteta, nigde ugodnosti, već samo deranje kože sa leđa narodu, da bi korist imala šačica bandita. Hitno je potreban Robin Hud da zaustavi pohlepnog šerifa od Notingema. :evil:

Kako ljudi nakaradno razmišljaju, pa nek saberu to malo ovde, malo onde, pa nek pomnože sa 12 meseci, pa će videti za koju cifru ih bespotrebno odiru. Pa još neka to sve pomnože sa 1.000.000 stanovnika....

389015_381338878597833_1809080723_n.jpg

304820_381339081931146_801536898_n.jpg

599912_381339238597797_1450873305_n.jpg

418728_381339305264457_440846464_n.jpg

427432_381339658597755_877038448_n.jpg

376602_381339755264412_930582796_n.jpg
https://www.facebook.com/BeogradskiLovac?ref=stream

jeste problem u placanju..
da je bilo placanja, ne bi bilo bus plusa..
Cek, cek, molim te, objasni mi ovo...
Nekad bilo, udjes u bus, ne kucas karta, ako ne naidje kontrola, boli te k. vozio si se za dzabe.
Danas u eri BusPlusa, udjes u bus, prodjes pored validatora ko pored turskog groba, ne prislonis karticu, nista ti se ne skida sa nje... ako ne udje kontrola, opet te boli k. vozio si se za dzabe, ako udje GAME OVER, kao sto je na kraju i ranije bilo.
Ne kapiram prednost BusPlusa, de objasni mi molim te?

Sve što radi Đilas, to su samo uvođenje "mera" za otežavanje života građanima, nigde poboljšanja, nigde kvaliteta, nigde ugodnosti, već samo deranje kože sa leđa narodu, da bi korist imala šačica bandita. Hitno je potreban Robin Hud da zaustavi pohlepnog šerifa od Notingema. :evil:

Ako neko moze da izmisli jedno 10 hiljada parking mesta od Trga do Slavije (uzduz a moze i malo u sirinu) mi bi dosta problema sa parkingom resili. Ali - gde da se to napravi? To je oko 100 hiljada kvadrata prostora samo povrsini parkiranih vozila, bez prolaza. Da ne spominjem posebno da parking obicno ne izgleda lepo kao pojava medju zgradama.
Pa ako se to resi, onda mozemo da se dogovorimo sta hoces.

A što to nije mog'o da radi GSP?
Što je uopšte dovučen Bus+?

Zato sto je neko procenio da sistem previse curi... Mogu tacno da opisem tipove koji su na Trgu i u Cara Dusana (blizu centrale Gsp) nudili markice... Odakle im? Onda se nekome smucilo i odlucio je da taj deo rade kompjuteri - objektivni i nepristrasni.

Uvodjenjem Busplusa, i obaveznog otkucavanja svih putnika, se prvi put jasno pokazuje ko se svercuje a ko ne. Nigde u uredjenim drustvima ne postoji svercovanje iz inata... ali postoji kod nas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back